Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiulka widze ze Ty tez zakochana w Cro
My do tej pory mamy naklejke na szybie z tylu i sie wozimy
Zakochalam sie na amen
Z takich 'do zapamietania' momentow, to bylismy na fish picnic i skakalam z lodki do wody z 2p.Kto by pomyslal..ja?
Mysmy byli tam akurat w dni plodne tez no ale jak widac nie zaskoczylo, sliniaczkow nie widzialam albo moze nie chcialam widziec
Bo po 1.5 r staran to sie juz mi zmienilo nastawienie i potem zaskoczenie
No i jeszcze pierwszy raz w zyciu sie skusilam na skuter wodny. Jak widac musialam jechac az do ChorwacjiMieszkam w okolicach Trójmiasta, a pochodze z Gdanska, do plazy mialam z domu rodzinnego jakies 3 min pieszo
I w zyciu sie nie skusilam
Zdjecia tinypic.pl i tam wybieracie, ze do forum i przeklejacie wszystko z tymi kwadratowymi nawiasami tutaj i wyskakuje obrazekWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 17:22
1kasiulka1 lubi tę wiadomość
-
kate851 wrote:Kasia otwórz zdjęcie Naaali i załóż sobie konto na tinypic:) tylko Naaala powie nam jak tu wstawić obrazki,zeby samych adresów nie podawać jak ja zrobiłam:)
Ja nie zakładałam żadnego konta ;o
po prostu wchodze na stronę http://www.tinypic.pl klikam ''choose file'' dodaje sobie zdjecie jakie chce a potem ''upload'' i potem mam takie kwadraciki na dole i klikam ''code for forums'' i kopiuje ten link w tabelce on powinien zaczynać się od kwadratowego nawiasu
Mam nadzieję że zrozumiale napisałam w miare ;pkasia25 lubi tę wiadomość
-
Daisy - wooow skutery wodne też kiedyś chciałam zaszaleć ale w Egipcie z tym że tam nie była to tania sprawa a w Cro już o tym nie myślałam bo głównie widziałam że tam popularnością cieszył się parasailing ale na to na pewno nie starczyło by mi odwagi. Racja - w Cro można się zakochać na zabój a szczególnie w tej wodzie
a tak wogóle to zazdroszczę ci mieszkania nad morzem
-
naaala wrote:Ja nie zakładałam żadnego konta ;o
po prostu wchodze na stronę http://www.tinypic.pl klikam ''choose file'' dodaje sobie zdjecie jakie chce a potem ''upload'' i potem mam takie kwadraciki na dole i klikam ''code for forums'' i kopiuje ten link w tabelce on powinien zaczynać się od kwadratowego nawiasu
Mam nadzieję że zrozumiale napisałam w miare ;p
O a ja zakładałam konto;p heh to widzę niepotrzebnie:)naaala lubi tę wiadomość
-
A tak w drodze żartów to my mogliśmy zacząć starania o dziecko już nad Balatonem ale stwierdziliśmy że jeśli miało by się nam udać już tam to lepiej nie bo się potem nie dogadamy z naszym dzieckiem bo w Węgrzech z nikim się nie szło dogadać
nawet po angielsku, ale to oczywiście żarty bo przesądni nie jesteśmy też myśleliśmy że uda się w Cro no ale nasze dzieciątko wybrało miejsce swojego poczęcia na Śląsku
-
nick nieaktualny
-
kate851 - No to rzeczywiście miałaś wakacje z niespodzianką, ja też miewałam nieregularne okresy i też ciężko było z planowaniem wakacji ale w przypadku podróży poślubnej akurat miałam to szczęście że okres skończył mi się przed wyjazdem.
-
Super ciuszki
Ja jeszcze poczekam z zakupami az poznamy plec. Z reszta moja mamcia tez nie moze sie doczekac, juz sie rozglada jak jest na zakupach
Co do ksiazek na faktach to moge polecic 'Skrzywdzona' Cathy Glass choc powiem Wam, ze jak dla mnie przerazajaca. Opowiada o malej dziewczynce ktora byla molestowana przez wlasnych rodzicow i ich znajomych i jak to odbilo sie na jej psychiceA druga to 'Spisany na straty' Mark Johnson ta natomiast o mezczyznie, ktory juz jako dziecko zacza cpac i opowiada jak wygladalo jego zycie. Ja tez najbardziej lubie ksiazki na faktach i wszelkie trzymajace w napieciu
Claudin lubi tę wiadomość
-
kate851 wrote:u mnie tez musi przejść przez księgowość, bo do l4 dokładają jakiś dokument chyba z3 to się nazywa, noi teraz sobie czekam na pieniążki az z listopada, a to dlatego ze rotacja mega w księgowości i się zmieniały kobiety cały czas;/ dobrze ze w ogóle znaleźli tez zwolnienia