Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
kate851 wrote:Mi zgłoszenie do PIP nic nie da tylko pokłócę się z firmą;/ pewnie prezesi nawet nie wiedzą,że tak zawalili w księgowości..do konca lutego w zusie mają czas na przelew z końca listopada, po prostu pięknie;/
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
kate851 wrote:Naaala jejuś jakie piękne ubranka:) zakochałam się w śpioszkach:) i te półśpiochy jakie cudne;) gdzie je kupiliście za taką cenę?
ja dostałam od kolezanki skarpetki tez z tej firmy soxo i nie wiem gdzie to mozna kupić
Wiesz co skarpetki soxo na takim stoisku w centrum handlowym, stało na środku, ale wiem że w rossmanie z tej firmy skarpetki można kupic, bodziaki, półśpiochy i pajace dorwaliśmy po przecenach, w HM, takko, w cubusiu, smyku, fajne rzeczy w przecenie były jeszcze w 5-10-15 ale już nie chcieliśmy szaleć za bardzo -
kate851 wrote:założe sobie to pue jak będę jechać do okulisty, bo okulista niedaleko zusu jest:) dzięki za info:) a zus uczy mnie cierpliwości;p
no tak szczerze to nie zus a księgowe
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Super Body! I wszystko w kolorach dziewczęcy
jak jak się dowiem, że będzie córeczka kupię coś z Hello Kitty
już postanowiłam kocham koty, mamy kota i jak widzę coś z kotkiem to muszę mieć ogolnie jak widzę coś gdzie jest zwierzak
miałam być panią weterynarz ale przez moje przewrażliwienie na krzywdę zwierząt i ogólnie krew, choroby nie mogłam być a to moje niespełnione marzenie ahh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 15:45
naaala lubi tę wiadomość
-
No czuję tak, a do tatusia nie dochodzi że może być synek.. może robimy głupotę że kupujemy i różowe ale na takie słodkości w takiej cenie nie jest mi szkoda pieniędzy, jak nie w tej ciąży się przyda to może w kolejnej ;p
10 zł za 2 bodziaki to żadne pieniądzeClaudin lubi tę wiadomość
-
Claudin wrote:Super Body! I wszystko w kolorach dziewczęcy
jak jak się dowiem, że będzie córeczka kupię coś z Hello Kitty
już postanowiłam kocham koty, mamy kota i jak widzę coś z kotkiem to muszę mieć ogolnie jak widzę coś gdzie jest zwierzak
miałam być panią weterynarz ale przez moje przewrażliwienie na krzywdę zwierząt i ogólnie krew, choroby nie mogłam być a to moje niespełnione marzenie ahh
też widziałam ale niestety już dużo droższę więc np 20zł nie dam za jakieś bodziaki z hello kitty nie wiedząc na 100% że to dziewczynka, ale kusi, kusi -
Dziewczyny chciałam zarezerwować miejsce na 50 twarzy greya dopiero na pn czy wt bo premiera na walentynki,ale jakieś szaleństwo, nie ma póki co miejsc;p chyba kazdy na to idzie hehe, ja przeczytałam 3 części i jestem ciekawa filmu a mąż chce tez isc, wybieracie się?
-
kate851 wrote:Dziewczyny chciałam zarezerwować miejsce na 50 twarzy greya dopiero na pn czy wt bo premiera na walentynki,ale jakieś szaleństwo, nie ma póki co miejsc;p chyba kazdy na to idzie hehe, ja przeczytałam 3 części i jestem ciekawa filmu a mąż chce tez isc, wybieracie się?
tak my z Arturem rezerwowaliśmy miejsca 1,5 tygodnia temu i to na 15 lutego i już było ciasnawo i na dodatek nie dało się zarezerwować tylko kupić ! ;o szaleństwo! -
No tak można się domyśleć jak jakiś nadruk to od razu cena wyższa, ale jedno body z hello kitty nie zaszkodzi a potem kupię maskotkę oczywiście jak dziewczynka. Ogólnie to ja już patrzyłam na zabawki w sklepach i jak widzę jakieś super Barbie to sama jak dziecko sie zachowuje i co chwila oooo ta jaka super, oooo ta jaka fajna
już nawet gry patrzyłam jakie są i dla tych starszych i dla młodszych bo lubie bardzo grać w takie gry planszowe sama pamiętam jak grałam w monopol,który jeszcze mam czy tą grę krokodyl to to zęby się krokodylowi sprawdzało a on kłapał szczęką
w chińczyka się grało oj to były czasy
także cieszę się bo ja sama w głębi duszy jeszcze jestem dzieckiem i w końcu będę miała kompana do zabaw :p a jak jednak okaże się, że dziewczyna to jeszcze odziedziczy moje lalki Barbie, które trzymam ciągle
w ogólemiałam tyle rzeczy i kuchnie dla Barbie i ferarii i chyba zostało oddane a szkoda bo drogie są takie rzeczy, a jak będzie chłopczyk będzie miał po tacie action meny i jakieś brum brumy ;p bo Action menów nie ma już w sklepach aż byłam w szoku.
1kasiulka1 lubi tę wiadomość
-
Pewnie że nie zaszkodzi jak jedno body czy dwa się droższe kupi, jak dowiem się o płci na pewno też będę patrzyła nie tylko na promocje ale i na ciuszki w normalnej cenie które mi się mega podobają, ale jak na razie to rozglądam się tylko za promocjami a wzdycham do tych droższych
-
naaala wrote:tak my z Arturem rezerwowaliśmy miejsca 1,5 tygodnia temu i to na 15 lutego i już było ciasnawo i na dodatek nie dało się zarezerwować tylko kupić ! ;o szaleństwo!
Nawet 13lutego seans o 00.01 jest zajęty;p chciałam na spokojnie na przyszły tydzień,ale widzę ze to jakieś istne szaleństwo hehe:)