X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi zgłoszenie do PIP nic nie da tylko pokłócę się z firmą;/ pewnie prezesi nawet nie wiedzą,że tak zawalili w księgowości..do konca lutego w zusie mają czas na przelew z końca listopada, po prostu pięknie;/

• kate851 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naaala jejuś jakie piękne ubranka:) zakochałam się w śpioszkach:) i te półśpiochy jakie cudne;) gdzie je kupiliście za taką cenę?:) ja dostałam od kolezanki skarpetki tez z tej firmy soxo i nie wiem gdzie to mozna kupić:)

naaala lubi tę wiadomość

• dora8201 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kate851 wrote:
    Mi zgłoszenie do PIP nic nie da tylko pokłócę się z firmą;/ pewnie prezesi nawet nie wiedzą,że tak zawalili w księgowości..do konca lutego w zusie mają czas na przelew z końca listopada, po prostu pięknie;/
    szczęściem w nioeszczęsciu będzie to że dostaniesz za listopad, grudzień, styczeń a i może luty się załapie.... a właśnie jak będziesz miała ten pue to będziesz wiedziała za jaki czas dostałaś więc łatwo będzie przeliczyć ile za każde następne zwolnienie powinnaś dostać... ja zaraz jak mam nowe to liczę sobie żeby wiedzieć;)

zpbnio4p92q84lda.png
    Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
    http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    założe sobie to pue jak będę jechać do okulisty, bo okulista niedaleko zusu jest:) dzięki za info:) a zus uczy mnie cierpliwości;p

• naaala Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kate851 wrote:
    Naaala jejuś jakie piękne ubranka:) zakochałam się w śpioszkach:) i te półśpiochy jakie cudne;) gdzie je kupiliście za taką cenę?:) ja dostałam od kolezanki skarpetki tez z tej firmy soxo i nie wiem gdzie to mozna kupić:)

Wiesz co skarpetki soxo na takim stoisku w centrum handlowym, stało na środku, ale wiem że w rossmanie z tej firmy skarpetki można kupic, bodziaki, półśpiochy i pajace dorwaliśmy po przecenach, w HM, takko, w cubusiu, smyku, fajne rzeczy w przecenie były jeszcze w 5-10-15 ale już nie chcieliśmy szaleć za bardzo :D

w57vtqyw4gg7iv3m.png
  • dora8201 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kate851 wrote:
    założe sobie to pue jak będę jechać do okulisty, bo okulista niedaleko zusu jest:) dzięki za info:) a zus uczy mnie cierpliwości;p

no tak szczerze to nie zus a księgowe :P

zpbnio4p92q84lda.png
    Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
    http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dora8201 wrote:
    no tak szczerze to nie zus a księgowe :P

W sumie tak, nowe księgowe

• kate851 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naaala piękne rzeczy:) może spacer sobie zrobię jutro do galerii hehe:)

naaala lubi tę wiadomość

• naaala Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No można dorwać fajne perełki w super cenie :P

w57vtqyw4gg7iv3m.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czujesz ze córeczka, bo różowe ubranka?:)

• 1kasiulka1 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    naaala świetne ciuszki nie masz za co przepraszać jeśli się chciałaś nimi pochwalić mamy taki okres kiedy to jest nawet wskazane więc tak trzymać

<3 <3 <3 Kochany Kamilek <3 <3 <3
    bnl7obo.png
  • Claudin Ekspertka

Wysłany: 10 lutego 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Body! I wszystko w kolorach dziewczęcy :) jak jak się dowiem, że będzie córeczka kupię coś z Hello Kitty :D już postanowiłam kocham koty, mamy kota i jak widzę coś z kotkiem to muszę mieć ogolnie jak widzę coś gdzie jest zwierzak :) miałam być panią weterynarz ale przez moje przewrażliwienie na krzywdę zwierząt i ogólnie krew, choroby nie mogłam być a to moje niespełnione marzenie ahh :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 15:45

naaala lubi tę wiadomość

• naaala Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No czuję tak, a do tatusia nie dochodzi że może być synek.. może robimy głupotę że kupujemy i różowe ale na takie słodkości w takiej cenie nie jest mi szkoda pieniędzy, jak nie w tej ciąży się przyda to może w kolejnej ;p
    10 zł za 2 bodziaki to żadne pieniądze ;)

Claudin lubi tę wiadomość

w57vtqyw4gg7iv3m.png
  • naaala Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Claudin wrote:
    Super Body! I wszystko w kolorach dziewczęcy :) jak jak się dowiem, że będzie córeczka kupię coś z Hello Kitty :D już postanowiłam kocham koty, mamy kota i jak widzę coś z kotkiem to muszę mieć ogolnie jak widzę coś gdzie jest zwierzak :) miałam być panią weterynarz ale przez moje przewrażliwienie na krzywdę zwierząt i ogólnie krew, choroby nie mogłam być a to moje niespełnione marzenie ahh :)

też widziałam ale niestety już dużo droższę więc np 20zł nie dam za jakieś bodziaki z hello kitty nie wiedząc na 100% że to dziewczynka, ale kusi, kusi :D

w57vtqyw4gg7iv3m.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny chciałam zarezerwować miejsce na 50 twarzy greya dopiero na pn czy wt bo premiera na walentynki,ale jakieś szaleństwo, nie ma póki co miejsc;p chyba kazdy na to idzie hehe, ja przeczytałam 3 części i jestem ciekawa filmu a mąż chce tez isc, wybieracie się?:)

• Sana Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naaala cudowne ciuszki :)
    Ja też uwielbiam wyszukiwanie okazji :D

naaala lubi tę wiadomość

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • naaala Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kate851 wrote:
    Dziewczyny chciałam zarezerwować miejsce na 50 twarzy greya dopiero na pn czy wt bo premiera na walentynki,ale jakieś szaleństwo, nie ma póki co miejsc;p chyba kazdy na to idzie hehe, ja przeczytałam 3 części i jestem ciekawa filmu a mąż chce tez isc, wybieracie się?:)

tak my z Arturem rezerwowaliśmy miejsca 1,5 tygodnia temu i to na 15 lutego i już było ciasnawo i na dodatek nie dało się zarezerwować tylko kupić ! ;o szaleństwo!

w57vtqyw4gg7iv3m.png
  • Claudin Ekspertka

Wysłany: 10 lutego 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak można się domyśleć jak jakiś nadruk to od razu cena wyższa, ale jedno body z hello kitty nie zaszkodzi a potem kupię maskotkę oczywiście jak dziewczynka. Ogólnie to ja już patrzyłam na zabawki w sklepach i jak widzę jakieś super Barbie to sama jak dziecko sie zachowuje i co chwila oooo ta jaka super, oooo ta jaka fajna :D już nawet gry patrzyłam jakie są i dla tych starszych i dla młodszych bo lubie bardzo grać w takie gry planszowe sama pamiętam jak grałam w monopol,który jeszcze mam czy tą grę krokodyl to to zęby się krokodylowi sprawdzało a on kłapał szczęką :D w chińczyka się grało oj to były czasy :) także cieszę się bo ja sama w głębi duszy jeszcze jestem dzieckiem i w końcu będę miała kompana do zabaw :p a jak jednak okaże się, że dziewczyna to jeszcze odziedziczy moje lalki Barbie, które trzymam ciągle :) w ogólemiałam tyle rzeczy i kuchnie dla Barbie i ferarii i chyba zostało oddane a szkoda bo drogie są takie rzeczy, a jak będzie chłopczyk będzie miał po tacie action meny i jakieś brum brumy ;p bo Action menów nie ma już w sklepach aż byłam w szoku.

1kasiulka1 lubi tę wiadomość

• naaala Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie że nie zaszkodzi jak jedno body czy dwa się droższe kupi, jak dowiem się o płci na pewno też będę patrzyła nie tylko na promocje ale i na ciuszki w normalnej cenie które mi się mega podobają, ale jak na razie to rozglądam się tylko za promocjami a wzdycham do tych droższych ;)

w57vtqyw4gg7iv3m.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    naaala wrote:
    tak my z Arturem rezerwowaliśmy miejsca 1,5 tygodnia temu i to na 15 lutego i już było ciasnawo i na dodatek nie dało się zarezerwować tylko kupić ! ;o szaleństwo!

Nawet 13lutego seans o 00.01 jest zajęty;p chciałam na spokojnie na przyszły tydzień,ale widzę ze to jakieś istne szaleństwo hehe:)

‹‹ 635 636 637 638 639 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ