X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • naaala Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz im bliżej to wg masakra, jak już wtedy był problem!! widziałam że wtedy na 13 lutego o 0:00 była cała sala pusta a teraz wszystko pozajmowane ;ooo

w57vtqyw4gg7iv3m.png
  • Claudin Ekspertka

Wysłany: 10 lutego 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę próbowałam przeczytać książkę ale się nie dało w sensie przeczytałam z ok 150 stron i zrezygnowałam czytając ciągle o tym jak się rozbierali i co sobie robili takie erotyczne romanse mnie nie kręcą. Więc ciekawa jestem jaki będzie ten film, najpierw chyba poczekam na opinie, może będzie lepszy niż książka. Ja lubię książki oparte na faktach albo obyczajowe także jak macie jakieś to piszcie :) dodam, że przeczytałam chyba wszystkie o kobietach, które wyszły za Arabów ;) a jeżeli o filmy chodzi to możecie podać jakieś obyczajowe albo komedie lub horrory jakie polecacie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 16:06

• rex Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ivettka trzymam kciuki :)
    Ja na Hello Kitty to uczulenie mam :/
    Ale jak ktoś lubi to czemu nie.
    Mimo wszystko mam nadzieję, że u nas boy będzie ;)

Nona lubi tę wiadomość

dxom6iye1ka3dosl.png
  • naaala Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do książki to taka ''lekka'' lektura na wieczór, nie jest to ambitne za bardzo aczkolwiek dokładnie Claudin ZA DUŻO tych erotycznych momentów, wszystko jest fajne ale z wyczuciem..zobaczymy jak film, chociaż ze zwiastunu to zaczyna mi się średnio podobać hahah ale obejrzę, obejrzę i wtedy ocenię.

Claudin lubi tę wiadomość

w57vtqyw4gg7iv3m.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dasz znać Naaala bo ja widzę póki co nie ma szans na zakup biletu;p
    Zresztą przez ten remont mój mąż nawet nie ma wolnego wieczoru, poczekamy w takim razie:) książka dokładnie niezbyt ambitna ale lekka do czytania:) 3 części szybko się czyta:)
    Naaala patrzę cały czas na Twoje ciuszki hihi:) ja kupiłam miesiąc temu jak byłam u siostry, ona ma super ciuch,ale tam wojna jest,zeby coś złapać:) może wstawię foty:)

• Sana Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie, z Grey'em to jakieś szaleństwo, wszystko zarezerwowane ;) ja tam bardziej czekam na premierę Fast&Furious 7 :D haha :D

kierzynka lubi tę wiadomość

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • naaala Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kate wstawiaj fotki !!! Czekam :D

A co do miejsc to właśnie patrze na salę u mnie w Gdańsku to powiem Ci że w heliosie jest sporo wolnych miejsc aż się zdziwiłam bo myślałam że będzie masakra ;o
    Jasne że dam znać ;p

w57vtqyw4gg7iv3m.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc kochane :)
    Ja tez witam nowe mamusie :) Jakis wysyp ostatnio :)

U nas bedzie Hanna Izabela :)
    A mamy juz Weronikę Julię :)

Co do l4 i zusu, to pracodawca placi jeszcze przez 33 dni od przyniesienia do pracy l4, takze jak jestescie na l4 np od 2 stycznia, to dostajecie pensje jeszcze w lutym no i kawalek w marcu. Dopiero po 33 dniach przejmuje Was zus i wyplaca pieniadze. Zazwyczaj placa w 2 transzach.

Ja na Greja sie nie wybieram, jakos mnie to nie kreci :)
    Na F&F7 pierwsza kupie bilet i to na przedpremiere :D :D :D

Sana lubi tę wiadomość

• kate851 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.tinypic.pl/0jryc9k7dh8g
    http://www.tinypic.pl/ttttc9ooumr1
    http://www.tinypic.pl/wynt772h3zki
    http://www.tinypic.pl/9dgojs8dgqb3
    http://www.tinypic.pl/wc4ehwtf3ezp
    http://www.tinypic.pl/fzekh330nkue

Dziewczynki to moje upolowane rzeczy w ciuchu:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 16:46

1kasiulka1, naaala, dora8201 lubią tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa jeszcze wyczytalam o Chorwacji :)
    My bylismy w sierpniu 2014r. Przekrojowo przez pierwsza i druga polowe :)
    Jak mi pan podawal lody to myslalam ze zejde na poczworny zawal :D
    Zaluje strasznie ze ten rok raczej mi przepadnie z wyjazdem tam, ale w przyszlym roku pojedziemy na pewno juz cala rodzinka :)
    Zwiedzilismy przez 2 tygodnie cala Cro, Od Plitvic po Dubrovnik, mieszkalismy niedaleko Trogiru i codziennie wyjezdzalismy rano. Zabralo nam tylko odwagi na Sv. Jure, ale na pewno jest to do nadrobienia :) :) :) No i chcialabym isc na dluzsze Plitvice, ale pewnie z malym bobo nie da rady az tyle szalec. Ale to nic, byle tam wrocic :)

1kasiulka1 lubi tę wiadomość

• naaala Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kate ciuszki super!!!! ale te spodenki to po prostu miazgaa przezajebiste <3

w57vtqyw4gg7iv3m.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    naaala wrote:
    kate ciuszki super!!!! ale te spodenki to po prostu miazgaa przezajebiste <3

Ja spodenki też już kocham hehe:)

• Claudin Ekspertka

Wysłany: 10 lutego 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nala to idz i podziel się opinią chociaż wiem, że nawet jak ja byn chciała iść na to to mój nie :D on z dala od takich romansideł w sumie ja też. My to najbardziej horrory lubimy :) jakoś tak sie dobraliśmy i komedie.

Kate ciuszki bardzo ładne takie w sumie uniwersalne i dla chłopca i dziewczynki widziałam podobne w mothercare.

Ja już powoli mykam z pracy jestem taka głodna, że sssie mnie w żołądku, dzidzi domaga się jedzonka :) przez Was naszło mnie na ciuchy i może też skoczę do shopa zapoznam się z ciuszkami i jakiś drobiazg kupię.

naaala lubi tę wiadomość

• kate851 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Claudin specjalnie takie uniwersalne wybierałam, póki nie znam płci:)

Claudin lubi tę wiadomość

• naaala Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kate851 wrote:
    Claudin specjalnie takie uniwersalne wybierałam, póki nie znam płci:)

To ja jestem tylko inna, bo staram się wybierać uniwersalne ale ciężko, nieraz mi się udaje np takie
    dti83yb7w98g_t.jpg

kasia25, 1kasiulka1, anetaa1607, Claudin, believe lubią tę wiadomość

w57vtqyw4gg7iv3m.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co z tymi ciuszkami, to u mnie poki nie znalam plci to zawsze bylo zabawnie :)

Szlam cos tam kupic i staralam sie kupowac uniwersalne. Jak przychodzilam do domu, to ja jedyna myslalam ze one takie sa :D Takze od poczatku mialam przeczucie na dziewczynke (bardzo chcialam miec druga corke) no i sie udalo :)

Jak to Nona zawsze mowi - ja mam tylko jedną formę :D
    Nona bede to pamietac do konca zycia ;)

naaala, Nona lubią tę wiadomość

• kasia25 Przyjaciółka

Wysłany: 10 lutego 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piekne te wasze ciuszki:)też bym się pochwalił swoimi upolowanymi sztukami ale nie wiem jak tutaj dodać zdjęcia:/

• kate851 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naaala śliczne:) te pasują mi do chłopaczka:) może czujemy intuicyjnie jak Daisy pisze?:) może tak jest,że czujemy:)mi siostra powiedziała,że te spodenki co kupiłam to jak dla chłopca bardziej heh ale zobaczymy:)
    Naaala jak Ty robisz,ze tu się obrazki wyświetlają?:)

Daisy lubi tę wiadomość

• 1kasiulka1 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy - my z mężem natomiast 2 lata temu bylismy w Podgorze a po drodze zatrzymalismy się na 1 nocleg w Plitvicach ( bajeczne miejsce szczególnie wodospady ), a w ubieggłym roku pojechaliśmy na wyspę Krk a dokładnie do miejscowości Baśka, też z jednodniową przerwą w podróży do celu w Węgrzech nad Balatonem i za każdym razem byliśmy mega zadowoleni z wyjazdów do Chorwacji a co jest fajne to teraz ja sobie przypomnę ostatni dzień w Chorwacji to moim marzeniem na wieczornym spacerku po plaży było to by jak kiedyś tam znów pojedziemy by był to wyjazd w 3-kę, już podczas tamtego wyjazdu mysleliśmy o dziecku i przechodząc obok jednego ze sklepików kupiliśmy taki śliniaczek
    5113e76181105b78med.jpg

naaala, Daisy, anetaa1607, Claudin, wikaa, believe lubią tę wiadomość

<3 <3 <3 Kochany Kamilek <3 <3 <3
    bnl7obo.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia25 wrote:
    Piekne te wasze ciuszki:)też bym się pochwalił swoimi upolowanymi sztukami ale nie wiem jak tutaj dodać zdjęcia:/
    Kasia otwórz zdjęcie Naaali i załóż sobie konto na tinypic:) tylko Naaala powie nam jak tu wstawić obrazki,zeby samych adresów nie podawać jak ja zrobiłam:)

‹‹ 636 637 638 639 640 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ