Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Witamy w 32 tc
Byliśmy w środę na wizycie i dziewczyny ważą już: E. 1630gi L. 1605g
W przyszłym tygodniu usg III trym.
MaGdUsIa wrote:witajcie, widze ze Gigsa urodziła gratulacje!!!
ja sama tez ide jutro do szpitala aby podac dziecia sterydy i zapobiec skracaniu sie szyjki...
ciekawe która kolejna z nas bedzie
Ja na podanie sterydów umawiam się po weekendzie i wtedy też umówimy dokładny termin CC
Miłego weekendu!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 08:05
wikaa, 1kasiulka1, Biedroneczka83, Ivettka, katepr, MaGdUsIa lubią tę wiadomość
--
Mateusz23.08.2018 [*] 9t+4d
-
Witajcie.
Jenny waga Twoich dziewczynek juz całkiem ładnaDaj znać jak po usg i na kiedy cc ?
Dziewczyny nie ma się co dziwić. Już mamy prawie połowę maja, niedługo pierwsze zaczną się rozpakowywac. Tylko pamiętajcie - nie wcześniej niż pod koniec czerwca !
Miłego. ....
1kasiulka1 lubi tę wiadomość
-
Dzień doberek wszystkim
Jakby któraś z was miała ochotę to tu http://www.mamazone.pl/artykuly/ciaza-i-porod/ciaza/przebieg-ciazy/2009/co-lubi-maluch-w-brzuchu.aspx jest fajny artykuł na dobry nastrój na weekend
radiszka lubi tę wiadomość
-
1kasiulka1 wrote:Dzień doberek wszystkim
Jakby któraś z was miała ochotę to tu http://www.mamazone.pl/artykuly/ciaza-i-porod/ciaza/przebieg-ciazy/2009/co-lubi-maluch-w-brzuchu.aspx jest fajny artykuł na dobry nastrój na weekend
Kasiulka fajny artykuł -
nick nieaktualny
-
radiszka - dzięki
przejrzałam też parę innych artykułów na tej stronce mamazone.pl i wiele ciekawych rzeczy można wyczytać także polecam
kate - spokojnego i udanego wyjazdu na komunię siostrzenicy
Ivettka - będę czekać na fotki z twoich zakupowych łowówJa też w poniedziałek wizytuję więc zobaczymy co i moja gin powie
Na pewno nasi lekarze powiedzą że twoja Julcia i mój Kamiluś mają się dobrze bo nie ma innej opcji
Ivettka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, relacja ze szpitala wygląda następująco: przyjmuje sterydy , mam znacznie skrócona szyjkę, rozwarcie na palec, przyjmuje magnez luteine i nospe,
moje wyjście do domu będzie uwarunkowane tym jak będę reagowała na leki i czy szyjka się wydłuży, także trzymajcie kciuki !!!
Gigsa bosko ze się odezwać, as życzę Ci dużo wytrwalosci i wierzę że dasz radę, za chłopców trzymam kciuki, chciałam się Ciebie zapytać czy ty tez odczuwałas takie parcie na macie tak jakby dzieci miały wypaść?
Pozdrawiamwikaa lubi tę wiadomość
-
radiszka - wow to super paczkę dostałaś
koniecznie pochwal się chociaż kilkoma rzeczami i wrzuć foteczki
Magdusia - oczywiście ściskam kciuki za ciebie i twoje maleństwo ;)wracaj szybko do domciu i trzymaj się kochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 20:44
MaGdUsIa, MaGdUsIa lubią tę wiadomość
-
Magdusia ja nic takiego nie czułam
Nie martw się, podadzą Wam sterydy, dostajesz leki i będzie dobrze. Mimo rozwarcia lekami potrafią zahamować poród, a u Ciebie się nie zapowiada, więc na pewno będzie dobrze.
U nas z nowych wiadomości to Michał nadal sam oddychaDominik niestety został
MaGdUsIa, wikaa, jenny88 lubią tę wiadomość
-
Przepraszam, że w dwóch postach, ale przerwało mi wiadomość.
Dominika dziś połączyli do respiratora, ale za to infekcja łagodniejenadal czekamy na jego wyniki
-
Gigsa to świetnie jaka ulga jak widać małe zmiany na plus dla chłopców
ekstra bardzo się ciesze !!!
Dziękuję Ci za odpowiedź. ...
U mnie co do płci dzieciaczków raz mówią ze jeden to na bank chłopiec i drugi chyba tez a następnie to samo odnośnie dziewcząt i tak na zzmianę teraz mówią ze chłopcy
także jak się urodza to będę mieć niespodziankę ....
buziaki :-* -
Gigsa super, że stan Michałka nadal zadowalający. Dominik tez z czasem da sobie radę. Na pewno tak będzie
! Trzymajcie się dzielnie !
Magdusia ale będziesz miała niespodziankę podczas porodu.
A tak w ogóle to "dzień dobry"
Dziś mam dzień do d.... m. mnie wk. .... i chyba, żeby go nie oglądać zabiorę się z domu na cały dzień !
Do potemgigsa lubi tę wiadomość