Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Gigsa trzymam cały czas kciuki za Twoje maleństwa. Jeszcze trochę przed Wami, ale wierze, ze będzie pozytywnie.
Magdusia życzę Ci, żeby leki podziałały i maluszki zostały jeszcze w brzuszku.
Chciałam Wam sie pochwalić wózkiem, który wczoraj zakupiliśmy. Ma wszystkie opcje, które chcieliśmy potrzebne na bezdroża
http://wozkitako.com.pl/tako-moonlight.php1kasiulka1, kate851, gigsa lubią tę wiadomość
-
Konwalia śliczny wózek. My ma swój jeszcze czekamy. Ma być w następnym tygodniu.
Magdusia, oby maluszki poczekały do lipca, trzymam kciuki. Co do płci to może będzie parka
Gigsa, cieszę się ze Michałek tak dobrze sobie radzi. Wkrótce i jego braciszek będzie samodzielny. Życzę chłopcom zdrówka.
A my witamy się w 8 miesiącu.
Jeszcze troszkę i będę mogla wziąć mego Synka na ręce.gigsa lubi tę wiadomość
-
U nas brzydka i nudna niedziela po wczorajszym dniu pełnym wrażeń z grillem i ogniskiem....
Jutro przyjdą mebelki,we wtorek lub środę zamawiam łóżeczko:-) czuje coraz większa ekscytację
Drogie mamy bliźniąt- ja również trzymam kciuki. Na pewno dzieciaczki dadzą rade i wszystko będzie dobrze:-)1kasiulka1, gigsa lubią tę wiadomość
-
Witajcie Śpiochy
!
Ja usnęłam o 1.00 i pobudka o 6.00, ale ponieważ wszyscy jeszcze śpią to i ja sie jeszcze położę
M. 3 dni wolnego - jak ja z nim wytrzymam !
U mnie dziś smutno i pochmurnie. Niedzielnej pogody cd.
Powodzenia wizytującym !
Miłego dnia Lipcówki -
Magdusia ojoj czyli bardzo krótka?? Trzymam za Was kciuki!!! I pisz co u Was a co do płci to jak to nie widzą???ze raz to chłopcy a raz dziewczynki???
Gigsa super ze stan chłopaków soe poprawia mam Nadzieję że Dominik szybko dojdzie do siebie
My po komuni dzięki Bogu ostatniej a w sobotę byliśmy na imieninach ja już nie daje rady na takie Imprezy Chodzić... Noc nie robisz a czuję się jak z krzyża zdjęta... Zgaga, ból nóg,kręgosłup...
Mam pytanie do dziewczyn które nie pracują i Nie są zarejestrowane w Up. Czy jeśli przejdzie to becikowe w 2016 r to czy nam się będzie należało???
Dziewczyny jak po wyborach, zadowolone z wyników? Zaskoczone?gigsa lubi tę wiadomość
-
Już po wizycie i wszystkich badaniach jest bez zmian ale wypuszcza mnie do domu bo nie ukrywam bardzo nie chce leżeć w szpitalu, dostaje wszystkie leki do zażywania, wizyty kontrolne, chyba dają mi szansę bo lepiej być nie będzie tylko mogą co najwyżej utrzymać mój stan niezmienionym,
fajnie bo dzisiaj przy obchodzie okazało się ze mój znajomy jest tu lekarzem i zaznajamial się od razu z moja kartą i jak pewnie w niedługim okresie jak tu trafię będę mieć fory i lepszą opiekę ,wikaa, bommbelek89, rex, gigsa, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość
-
bommbelek89 wrote:Jenny jejku Już termin cc ustalać? Ale ten czas leci..
Poza tym najlepiej, żebym wytrzymała do końca maja, czyli skończonego 34 tc; a potem córeczki mogą się już rodzićMax chciałabym rodzić 22.06; ale coś czuję, że będę rozpakowana do połowy czerwca czyli jeszcze z 4 tyg ?!?
--
Mateusz23.08.2018 [*] 9t+4d
-
Magdusia no to do domciu i tam na kanapie się relaksuj !
Bommbelek podobno ma wejść ustawa, która na 12 m-cy zabezpieczy bezrobotne matki/ studentki. 12 tys. rozłożone na 12 rat. Jeśli matka nie odprowadza żadnych składek będzie jej urząd wypłacać po tysiaku od stycznia 2016 r. Jeżeli urodzi np. w lipcu 2015 to w 2016 dostanie tylko prze 6 m-cy. Tyle wiem. Pewnie szczegółypo wprowadzeniu
Co do wyborów - nie jestem ani zaskoczona ani zadowolona. Nie żebym była jakoś szczególnie za PO ale po prostu nie wierzę politykom. Uważam, że jedyny dobrobyt o jaki się martwią - to ich osobistyMaGdUsIa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witamy się z poniedziałku,
Rano popędziliśy na badania... zrobiłam AST,ALT i Bilirubine. Tyle się oczytałam o cholestazie ciążowej, że dziś postanowiłam sprawdzić jak się ma moja wątroba. W marcu co prawda mialam bilirubine,ale przy ew.cholestazie podobno bardzo szybko wyniki się zmieniajaMiejmy nadzieję,że bedzie ok. Dziwie się,że lekarze nie zlecaja nam raz na jakis czas prob watrobowych...
Co do wyborów...ja tam jestem zadowolona, mójekscentryczny kandydat uzyskał 20% poparcia...wiadomo było,że nie wygra...ale niech wiedzą,że ludzie zaczynaja myslec:)
Czekamy na kurierrraaradiszka lubi tę wiadomość
-
Hejka:) my dziś wróciliśmy od siotry:) Komunia była cudna, pogoda chyba tam na wschodzie była tylko piękna, w dzien cieplutko, słoneczko, zaczęło padać dopiero ok 17 jak już było po zdjęciach i większej części gocinki w lokalu:) dzień piękny:) ja wstałam o 6 bo malowałam mamę i siostrę no i siebie na końcu, więc miałammega obroty, odczułam już kręgosłup przy schylaniu się i malowaniu,ale dałam radę w szpilkach:) w lokalu zmieniłam sobie na baleriny,śmiali się wszyscy,że jak idę po schodach to 2 schodki na raz;p oby taka kondycja była do końca ciąży, bo teraz czuję się lepiej niż przed ciążą
wręcz usiedzieć nie mogłam przy stole,brakowało mi spaceru:)
Magdusia trzymam kciuki za to,zebyś jak nadłuzej wytrzymała! niech ta szyjka się wydłuża!
Konwalia śliczny wózek:) my oglądaliśmy tez tako moonlight, Pan go porównywał do riko nano i mówił,że jak myślimy o riko to ten tako też bardzo podobny:) chyba zostajemy przy riko,ale ten tako tez bardzo ładny:)
Mam wyniki z toxo i cytomegalii i wyniki niereaktywne, czyli to samo co na początku ciąży.
W środę wizyta i juz się nie mogę doczekaćMaGdUsIa lubi tę wiadomość
-
Ivettka wrote:Witam przed wizytowo
Niestety nam nie będzie ono przysługiwać, wg najnowszych informacji załapią się mamy tylko z ostatniego kwartału 2015.
Odezwę się po wizycie
Kciuki za wiZytujace!!! Czy Wy macie już to 3usg takie dokładne z pomiarami itp!?? -
Witamy się po wizytacji i trzecim usg. Mój synek waży ok 1500g. Rozwija się prawidliwo. Tylko glowke ma duza, termin z tylko tego pomiaru na 02,07 a według brzuszka na 22,07. Lekarz mnie uspokoił ze wszystko w normie.
Kamień z serca, bo strasznie mnie to stresowalo.
I wstydziuch mój odwrócił się pupka. Nie pokazał buźki. Widać było tylko uszko.kate851, zania1313, Konwalia, gigsa, wikaa, rex, Ivettka, jenny88, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość
-
Pay super,że wszystko w porządku:) 2.07 juz niedługo:) ja mam w pojutrze wizytę i nie mogę się doczekać! Dziś jakoś ciężko mi się chodzi, ciągnie w dole brzucha,jakby kolki mnie łapały,ale poszłam do lidla bo mam 3 minuty, wróciłam niedawno,ale staników były tylko 2 sztuki i nie było miseczek E, więc nie dla mnie, na legginsy nie patrzyłam bo na allegro kupiłam 3 kolory i jestem z nich zadowolona. Kupiłam termometr bezdotykowy do czoła i ucha za 50zł.
Pay lubi tę wiadomość
-
No my ostatnio mieliśy USG z wszystkimi pomiarami, ale znając mojego GINA to pewnie zrobi jeszcze jedno
a poza tym czekamy aż Gabi się przekręci i wtedy zrobimy 3/4d
Jest pacczzkaJejj, kiedyś tak się zastanawiałam jak to jest miec maluszka, a taki rożek dla dzidzi był dla mnie "symbolem" posiadania noworodka... No to teraz marzenie się spełniło
amarranta, Konwalia, wikaa, Pay, Tigana, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość