SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku jak dobrze, ze już za sobą zakupy masz, ja jeszcze się zbieram i zaraz musze jechać :/ Kapuśniak za mna chodzi już 3 dzień :D

Lena87 lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny życzę wszystkiego dobrego:*jeszcze niedawno ja zapisywałam sie do marcówek 2015 a tu juz lipcówki:) cieszę sie że jest nas- przyszłych mamusiek coraz więcej :)
    życzę samych udanych wizyt do końca ciąży i samych pięknych chwil i doświadczeń związanych z posiadaniem pod serduszkiem drugiego życia :)

Lenka87, Sabela, livia30, Lena87, believe, pepitka, Ivettka, libellula83 lubią tę wiadomość

• Ginger84 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    Od kilku dni was podczytuję i wszystkim bardzo mocno gratuluje:)
    Nieśmiało chyba mogę do was dołączyć:)
    W środę pozytywny sikacz :) beta 127.. w piatek beta 313..
    wizyta dopiero 24.11.
    Wg belly termin porodu na 24.07.
    Moja historia na belly best zaczela sie od forum o IVF.
    Moje pierwsze szczęście ma już prawie 6 lat. Udalo sie za pierwszym razem. Po jakimś czasie zaczelismy sie starac o kolejne dziecko. Na poczatku na luzie. Potem odpuscilismy bo zmiana pracy. Gdy wrocilismy do staran nadal bez powodzenia. 6 cykli na clo i dalej nic. Gin zrobil w koncu badanie na droznosc i dla mnie wiadomosc ktora mnie zalamala obustronna niedroznosc jajowodow i jedynie in vitro wchodzi w gre.
    W sierpniu zakwalifikowali nas do programu rzadowego. We wrzesniu punkcja i transfer niestety nie udany.
    Na pocz listopada kolejne podejscie i jak na razie wszystko wskazuje ze się udalo:)
    Chociaż wiadomo że na razie to sam początek ale jestem dobrej myśli:)

Lenka87, Daisy, livia30, pepitka, Lena87, cati, Tysia85, believe, Nona, Ivettka, mała2930, mufinka, libellula83, olitka, dora8201, mikimiki25 lubią tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Lenka87 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się nie mogłam zebrać, ale jakoś się udało :P I tak jeszcze raz będę dzisiaj szła, jak mężu wróci z pracy, żebym nie musiała dźwigać :P Coś mnie w brzuchu pobolewa :/ chyba się położę troszkę

[*]17tc Aniołek-31.01.2015 :( Na zawsze w naszych sercach <3
    Julia 21.02.2016 <3 2850 g szczęścia <3
    p655zbmhi58rbvwi.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!
    Ja tylko na chwilke.
    U mnie wszystko ok, lutka chyba juz dziala bo boli mnie glowa :D

Lenaaaaaaaa!!!! Gratulacje!
    Ale Wy macie wysokie te bety od razu, mam nadzieje ze u mnie to nic zlego nie wrozy! Grunt, ze prawidlowo przyrasta :)
    Milego dnia kochane zajrze pozniej! ♡♡♡

livia30, Lena87, Nieukowa, Ivettka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginger Gratuluję ;)

Daisy mówiłam że na którymś wątku się ponownie spotkamy <3

Daisy lubi tę wiadomość

• cati Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena - :) witaj po fioletowej stronie !! : )

Ginger - mialas trudna droge za soba , tym bardziej gratulacje i zycze juz teraz nudnych 9 miesiecy :))

Lena87 lubi tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Tysia85 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadłam się przywitać:-)
    Miłego weekendu!

Daisy lubi tę wiadomość

8 cykli starań, udało się <3
    Wizyta u gin 23.03.2015
    34bw90bvfmmwfa1a.png
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    Dzien dobry!
    Ja tylko na chwilke.
    U mnie wszystko ok, lutka chyba juz dziala bo boli mnie glowa :D

Lenaaaaaaaa!!!! Gratulacje!
    Ale Wy macie wysokie te bety od razu, mam nadzieje ze u mnie to nic zlego nie wrozy! Grunt, ze prawidlowo przyrasta :)
    Milego dnia kochane zajrze pozniej! ♡♡♡

DAISY ALE SIĘ CIESZĘ ŻE CI SIĘ UDAŁO!!! Na OF starałaś się praktycznie tak samo długo jak ja jak zaszłam i proszę, w następnym miesiącu widzę cię na fioletowej :D Kciukam za nudną ciążę, zresztą gratuluję wszystkim Wam dziewczyny!

pepitka, Daisy, Ivettka, mała2930, Lenka87 lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • pepitka Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginger84 wrote:
    Cześć dziewczyny!
    wizyta dopiero 24.11.
    Moje pierwsze szczęście ma już prawie 6 lat. Udalo sie za pierwszym razem. Po jakimś czasie zaczelismy sie starac o kolejne dziecko. Na poczatku na luzie. Potem odpuscilismy bo zmiana pracy. Gdy wrocilismy do staran nadal bez powodzenia. 6 cykli na clo i dalej nic. Gin zrobil w koncu badanie na droznosc i dla mnie wiadomosc ktora mnie zalamala obustronna niedroznosc jajowodow i jedynie in vitro wchodzi w gre.
    W sierpniu zakwalifikowali nas do programu rzadowego. We wrzesniu punkcja i transfer niestety nie udany.
    Na pocz listopada kolejne podejscie i jak na razie wszystko wskazuje ze się udalo:)
    Witamy serdecznie i gratulacje że po tak trudnej drodze wreszcie się udało :)

<3 SYNUŚ ALEKSANDER <3
    c55fskjo2jhm4m86.png
    iv09df9hu26fr9gh.png
  • believe Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginger84 wrote:
    Cześć dziewczyny!
    wizyta dopiero 24.11.

Witaj! Gratuluję tym bardziej, że tak długo się staraliście! Spokojnych i nudnych 9 miesięcy! <3

• kasiulka30 Znajoma

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,pisałam do was w zeszłą sobote,że też mam termin na lipiec,dostałam plamień w piątek poszłam do gina i dostałam 2x1luteiny,udało mi się przetrwać na tej małej dawce do czwartku.Na wizycie zobaczyłam maleńką 3mm kruszynkę z serduszkiem 125 uderzeń,zamienił mi luteine ns duphaston(?) 2x2 i zalecił ciąg dalszy leżenia.Po zmianie leków prawie przestałam plamić,ale zwiększyła mi się ilość śluzu,miała któraś tak z was?
    I

Daisy, Ivettka lubią tę wiadomość

• pepitka Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiulka30 wrote:
    Hej dziewczyny,pisałam do was w zeszłą sobote,że też mam termin na lipiec,dostałam plamień w piątek poszłam do gina i dostałam 2x1luteiny,udało mi się przetrwać na tej małej dawce do czwartku.Na wizycie zobaczyłam maleńką 3mm kruszynkę z serduszkiem 125 uderzeń,zamienił mi luteine ns duphaston(?) 2x2 i zalecił ciąg dalszy leżenia.Po zmianie leków prawie przestałam plamić,ale zwiększyła mi się ilość śluzu,miała któraś tak z was?
    I
    Gratuluję ujrzenia serduszka :) Co do duphastonu to jest to progesteron syntetyczny, luteina jest naturalna, ponoć ten pierwszy jest silniejszy, ale ilu lekarzy tyle opinii. A z tym sluzem, to miałam tak w pierwszej ciąży też po ustaniu plamien. Leż, odpoczywaj i sie nie przejmuj :)

<3 SYNUŚ ALEKSANDER <3
    c55fskjo2jhm4m86.png
    iv09df9hu26fr9gh.png
  • kasiulka30 Znajoma

Wysłany: 15 listopada 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki pepitka,to jest już moja trzecia ciąża,którą zaczełam zupełnie inaczej,stąd moje nerwy i wątpliwości,a przy mojej dwójce szkrabów(3i 5 lat)ciężko o stały odpoczynek

Ivettka lubi tę wiadomość

• pepitka Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiulka30 wrote:
    Dzięki pepitka,to jest już moja trzecia ciąża,którą zaczełam zupełnie inaczej,stąd moje nerwy i wątpliwości,a przy mojej dwójce szkrabów(3i 5 lat)ciężko o stały odpoczynek
    Oj wiem coś o tym, wprawdzie mam tylko jedną córcie ale rozrabia za pięciu lobuzów ;) u mnie na odwrót w pierwszej ciąży na początku były problemy, teraz odpukać na razie jest wszystko dobrze.
    Zdrowka dla Ciebie i dla Groszka :*

<3 SYNUŚ ALEKSANDER <3
    c55fskjo2jhm4m86.png
    iv09df9hu26fr9gh.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginger mamy ten sam tp! :) :)
    Gratuluje! Nawet dzieciaczki no dosc podobnie, tyle ze moja ma skonczone 7 ;)

Nieukowa, bardzo mi milo spotykac wszystkie kolezanki z owu, kazda z Was, bez wyjatku tak milo mnie tu gosci i z radosnym zaskoczeniem ;)

Co do dupka i lutki to wlasnie dziwne maja podejscie lekarze :) Moja gin cisnie mnie lutka, dla niej dupek w ogole chyba nie istnieje. Ale powiem Wam wczoraj kupowalam na ryczalt, takze kilka groszy zaoszczedzilam :D Choc wczoraj i tak poplynelam ponad 500zl i do tego jeszcze ok. 170km :D ale czego sie nie robi..
    Nastepna wizyte tez mam w Gdyni, nie wiem dlaczego :/ i znowu tyle km bo krew w Gdansku, potem jazda po corke do szkoly i znowuz do Gdyni wtedy. No trudno, dopoki sie dobrze czuje to moge jezdzic.

Objawow poza lekkim bolem glowy dzis rano praktycznie zero. Bylam w auchanie na zakupach, chcialam kupic jasnego davidoffa by odstawic czarnego bo ta czarna kawa jest naprawde dosc mocna, no ale jak na zlosc nie bylo ani jednej sztuki!!! A zawsze jest od groma, zawsze sie zastanawiam czy ktos oprocz mnie w ogole to kupuje bo stoja wrecz zakurzone :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 12:32

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka87 wrote:
    Kurde, na pusty żołądek mnie mdliło, więc zjadłam śniadanie i teraz jest jeszcze gorzej :/

Ja mam tak samo, po wszystkim mi od jakiegoś czasu nie dobrze, niewiem co tu zjesc zeby nie mdliło..

• pepitka Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ivettka wrote:
    Ja mam tak samo, po wszystkim mi od jakiegoś czasu nie dobrze, niewiem co tu zjesc zeby nie mdliło..
    Oto jest pytanie :/ mi też jest niedobrze i na pusty żołądek i jak coś zjem, tylko zupy jakoś toleruje. Ostatnio zjadłam taką mega pikantną zupke chińską i mi sie tak dobrze po niej zrobiło :D ale nie chce za często karmić Groszka tą chemią mimo że tak dobrze sie po niej czułam ;)

Ivettka, mikimiki25 lubią tę wiadomość

<3 SYNUŚ ALEKSANDER <3
    c55fskjo2jhm4m86.png
    iv09df9hu26fr9gh.png
  • kusiczka Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny ;) życzę wam miłego weekendu ;) i dobrego samopoczucia ;-)
    jadę dziś do przyszłych teściów- mój D. chce im już powiedzieć radosną nowinę ;-)

trzymajcie się ciepło i nie piszcie aż tak dużo, bo nadrabiania będę miała 3 godziny;pp

f2w3gov3j7kctpp8.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurwa estradiol mam 109 a minimum tp 215.. :( :( :(

‹‹ 90 91 92 93 94 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ