Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lena87 witaj!!!!
będziecie mi się chyba mylić z Lenką87
Ginger witaj!!! życzę spokojnej ciąży!
Daisy trzymam mocno kciuki!
Dziewczyny wczoraj miałam takie mdłości, że masakra a dziś spokój.
Nie chciałam nic wcześniej pisać, żeby nie zapeszyć ale od naszej wtorkowej wizyty na IP ustały moje silne bóle brzucha. Myślicie że może to mieć związek z tym, że odstawiłam Duphaston a biorę luteinę? Zmiana nastąpiła od razu i jest na prawdę wielka to wcześniej gryzłam ściany z bólu a teraz czasami mam tylko kłucia- a nie ból.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 14:10
-
nick nieaktualny
-
Kasiulka tak, biore od 1dpo estrofem 2x1 dopochwowo, bo zawsze mam wlasnie cienie endo i niski estradiol. Nie wiem jak inaczej mozna pomoc. Nie wiem jakim cudem w ogole w ciaze zaszlam z takimi wynikami.
a estrofemu sie w ciazy brac nie powinno, tylko w takich przypadkach jak ja. Jestem zalamana. A telefon nie dzwoni -
Daisy wrote:Kasiulka tak, biore od 1dpo estrofem 2x1 dopochwowo, bo zawsze mam wlasnie cienie endo i niski estradiol. Nie wiem jak inaczej mozna pomoc. Nie wiem jakim cudem w ogole w ciaze zaszlam z takimi wynikami.
a estrofemu sie w ciazy brac nie powinno, tylko w takich przypadkach jak ja. Jestem zalamana. A telefon nie dzwoni
Daisy, więc tym bardziej skoro się udało, to już musi być dobrze Wyniki zawsze można "poprawić", także skoro lekarz przepisał Ci ten Estrofem, to znaczy, że on ma pomóc.
Teraz tylko badać się na bieżąco i od razu reagować.
Zdrowia życzęWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 14:28
-
nick nieaktualny
-
Nona ja w pierwszej ciazy nic nie badalam bo to bylo lata temu, test, badania, luteina i lezenie jak plamilam i tyle.
Nie wymyslam sobie zadnych badan na sile..Estradiol ja zawsze badam razem z progesteronem, a ciagu cyklu tez zawsze zeby sprawdzac prace pecherzykow bo to ten hormon w 1 fazie odpowiada za rosniecie ich. W drugiej fazie estradiol wraz z progesteronem odpowiada za prace cialka zoltego, w ciazy za utrzymanie ciazy. Takze dla mnie E to norma, zawsze robie to badanie, bo tak zlecil gin widzac kiedys moje endo ok owulki 3.5mm. Wczoraj w terminie @ mialam cale 7.5mm, gdzie dziewczyny maja po 15 w gore. Przy takim endo taki estradiol pewnie bedzie, ale ani endo, ani estradiol nie powinien taki byc.
No zesz kurwa juz przed 15 a oni nie dzwonia! Zaraz ja zlapie za sluchawke juz mam takiego nerwaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 14:43
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaisy zapewne wiesz że to wszystko jest zależne od organizmu.
Niestety z tego co opisujesz to nie masz kolorowo .
Mam nadzieję że będzie wszystko w porządku i będziesz mogła cieszyć się całe 8mcy
Jeśli chodzi o Mnie, to ja nie miałam problemu z endometrium mimo tego, że brałam 3 tabletki CLO dziennie. Endometrium piękne dwufazowe nawet i po 15 mm bez ciąży i żadnych wspomagaczy.
-
Eh mam brac narazie nadal 2x1 przez ten tydzien i jesli nie pomoze to od 24go znacznie zwiekszymy dawke. Ocipieje do tego czasu. Ona do mnie ze mam sie nie denerwowac, bo skoro ciaza jest i beta rosnie tzn ze organizm daje rade.
JA SIE PYTAM JAK JA MAM SIE KURWA NIE DENERWOWAC
Przeciez to chodzi o moje dziecko!
Zalamka. Z nerwow zrobilam obiad ziemniaki pieczone, marchewka pieczona, pieczarki pieczone, kurczak pieczony, jablka pieczone. Przez te 2 h czekania na telefon niezle moze odwalic. A mial dzis byc rosol.