Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Detektor fajna sprawa zwłaszcza jak człowiek jest taki ciekawski jak ja;) my kupimy na pewno ale też myślę że dopiero w styczniu;)
Ja dziś mam załamkę małą bo już byłam prawie zdrowa i dziś znowu czuje takie opuchnięte gardło i węzły chłonne, ręce opadają. Wszystko przez męża bo chodzi kaszle i mnie zaraza dziad. Wczoraj wepchałam mu antybiotyk na siłę żeby się wziął w garść a nie zarażał non stop!19.07.2016 r. Aleksander
-
Witam się poniedziałkowo:) pocieszna dla własnego komfortu możesz iść do innego lekarza, pełno jest niestety konowałów, którzy myślą, że kobieta w 1 ciąży wszystko wie i na wszystkim się zna.A oni czasami coś palną bez zastanowienia i tylko nas stresują.A jak przeczytałam że jednej dziewczynie chyba w 9tyg powiedział że jej dziecko ma ZD to mi ręce opadły....
-
Hej Smile myślałam że jest dobry lekarzem , bo jak byłam dwa tygodnie temu to powiedział ze będzie widoczne serduszko , no a tu nic albo ma kiepski ten sprzęt albo ja za bardzo nerwowa , zwłaszcza ze inna Pani doktor widziała wcześniej serduszko . A u Ciebie kiedy zabiło to małe wielkie serduszko ?
-
Pocieszna wybierz się do innego lekarza dla własnego spokoju. Też przeżyłam taki stres. A jak poszłam do innego lekarza prawie ze łzami w oczach to okazało się ze wszystko jest ok. Ale dużo zależy od lekarza i od podejścia do pacjentki umów się na wizytę i się nie denerwuj bo to tylko może zaszkodzić maluszkowi
pocieszna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypocieszna wrote:Właśnie się umówiłlam na piątek , a to nie przeszkadza ze kartę ciąży wpisał mi inny lekarz ? Mogę jeszcze zmienić w razie czego lekarza prowadzącego ?
Nie przeszkadza, to Ty decydujesz do kogo chcesz chodzić. A jeśli ten nie wzbudza zaufania, tylko bez sensu straszy i jeszcze wygląda na to, że ma kiepskiej jakości sprzęt lub umiejętności, to nawet bym się nie zastanawiała nad zmianą. -
Patutka jak czytam o twojej tesciowej to az mi sie wierzyc nie chce. Trzymaj sie od niej jak najdalej a o twoim to tez nie najlepiej swiadczy ze siedzi z mamusia zamiast z toba w ciazy....
Pocieszna tak jak pisza dziewczyny ja bym poszla do immego bo ten jakis niekompetentny.
Angella powodzenia. Przynajmniej juz bedziesz to niedlugo miala z glowy
-
pocieszna wrote:Właśnie się umówiłlam na piątek , a to nie przeszkadza ze kartę ciąży wpisał mi inny lekarz ? Mogę jeszcze zmienić w razie czego lekarza prowadzącego ?
lekarza prowadzącego możesz zmienić zawsze i w każdym momencie wypisana KC przez innego lekarza w niczym nie przeszkadzaSergiusz