Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Analiza ja mam też takie uczucie niby jestem głodna ale jak już zacznę coś jeść to żołądek mi się chyba kurczy za to słodycze za którymi normalnie nie przepadam mogę jeść na okrągło. No i jabłka... Jak nie byłam w ciąży mogły nie istnieć a teraz jak nie zjem jednego dziennie to jestem chora
mamuśka1 lubi tę wiadomość
-
Moja znajoma niedawno była na szkole rodzenia. Przez prawie całą ciąże nie jadła śledzi bo myślała właśnie że jak to surowa ryba to nie można. A na szkole rodzenia pielęgniarka mówi, że jak najbardziej dobre, że można śmiało jeść - podobno zdrowo Ja dziś zjadłam w śmietanie, taką miałam chęć
-
Dalile wrote:U mnie szefowa wszystkim wygadała.....
Słodycze nie wchodzą. Soki tez nie.
U mnie szefowa też wszystkim powiedziała w tym samym dniu jak jej tylko powiedziałam. Także wiedzą wszyscy.. trochę mnie to zdenerwowało ale w sumie 4 dni później musiałam iść na zwolnienie więc i tak wszyscy by wiedzieli -
U mnie już niektórzy wiedzą o ciąży a w szczególności rodzice i rodzeństwo no i w pracy wszyscy, bo jestem od miesiąca na zwolnieniu
Siedzę zajadam się bigosem ostatnio mogłabym kilogramami jeść
Jutro odbieram wyniki i na 15 mam wizytę, strasznie się niecierpliwie. Trzymajcie kciuki!!! -
A wiec ciocie, ze mna jest Wszystko okej.... mam prawie 4 cm, serduszko dzięki Bogu bije.
Mame boli brzuch z niewiadomych powodów... lekarz powiedzial, ze możliwe ze z powodów niezbyt szerokiej miednicy na dole, ze to Wszystko moze uciskać bardziej niż u kobiet z normalną budową miednicy... w kazdym badz razie moge brac do 8 tabletek nospy tej 40mg...
Doatalam zdjecie w zamian za bol brzucha, hah. Maly ma prawie 4 cm i nadrabia termin miesiaczki. Jeszcze ostatnio bylo to 8 dni, A teraz Juz 6dni.
Czy to tylko u mnie On zawsze tak dziwnie wyglada i odkreca sie tylkiem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 04:31
Malwinaa, mamuśka1, _analiza, Wiola90, kamenkaa, nowatorka, majeczka87, niezapominajka lubią tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Patutka wrote:A wiec ciocie, ze mna jest Wszystko okej.... mam prawie 4 cm, serduszko dzięki Bogu bije.
Mame boli brzuch z niewiadomych powodów... lekarz powiedzial, ze możliwe ze z powodów niezbyt szerokiej miednicy na dole, ze to Wszystko moze uciskać bardziej niż u kobiet z normalną budową miednicy... w kazdym badz razie moge brac do 8 tabletek nospy tej 40mg...
Doatalam zdjecie w zamian za bol brzucha, hah. Maly ma prawie 4 cm i nadrabia termin miesiaczki. Jeszcze ostatnio bylo to 8 dni, A teraz Juz 6dni.
Czy to tylko u mnie On zawsze tak dziwnie wyglada i odkreca sie tylkiem?
Wizyta dopiero w czwartek.. jakoś muszę wytrzymać
-
Wg miesiaczki byloby teraz 11t4d A Wg malego z dzisiejszego usg jest 10t4d nie 2d wiec troszke przyspieszyl misio.
Ja tez mam wizyte 23.12 musze skontrolowac ta nadzerke.... swoja droga lekarz na ip patrzyl na mnie jak na kretynke, ze Jestem w tym tygodniu i nie mam karty ciazy....2016 🩷
2020 🩵
Małabella wrote:Czekałam na wiadomość cieszę się ze wszystko ok u maluszka I u Ciebie w sumie to już nie taki maluszek ciekawe ile moja fasolka ma już cm..
Wizyta dopiero w czwartek.. jakoś muszę wytrzymać
Mimo Wszystko jeszcze kruszynka No Ale nie taka, jak 5 tygodni temu, haha. Rosnie jak na drozdzach:)
A w ktorym tyg i dn jestes?2016 🩷
2020 🩵
Patutka wrote:Wg miesiaczki byloby teraz 11t4d A Wg malego z dzisiejszego usg jest 10t4d nie 2d wiec troszke przyspieszyl misio.
Ja tez mam wizyte 23.12 musze skontrolowac ta nadzerke.... swoja droga lekarz na ip patrzyl na mnie jak na kretynke, ze Jestem w tym tygodniu i nie mam karty ciazy.... -
Ptutka dobrze ze wszystko ok no i sliczne zdjecie, zazdroszcze ci go
Co do plotek to ja jak powiedzialam w pracy wpiatek to nawet nie prosilam o dyskrecje bo i tak by wszystkim rozgadaly wiec jak juz mowie to mowie wszystkim. Dzisiaj powiedzielismy tesciom wolalabym poczekac jeszcze miesiac z mowieniem ale i tak by wyszlo bo ciagle bym musiala odmawiac alkoholu, niektorych potraw itd.
A dzisiaj sobie zjadlam szynke parmenska. moge bo mam przeciwciala na toxo -
Patutka no pewnie że chore... Jak nie ma ci co wpisać skoro mój lekarz wpisał .. no ale co lekarz to inny.. ja jak byłam w 7 tyg 4 dniu fasolka miała 1,3 cm
Już się doczekać nie mogę tego czwartku kiedy pójdę na kolejne usg mam nadzieję że będzie wszystko ok
mogłabym chodzić co tydzień i patrzeć jak maluszek rośnie