Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
O ludzie...umyłam głowę bo to że siedzę w domu nie znaczy że muszę straszyć:)a już mi się śledzik z cebulką ociepla, jakoś mnie smak naszedł
co do infekcji to możesz chyba podmywać sie tantum rosa, mi zazwyczaj pomagało, dużo pij
Ja to powiem Wam szczerze, ze aż się boję tych badań genetycznych...mam tylko nadzieję że limit niepowodzeń już wyczerpałam:) -
Hehe Smile no ty juz nie mysl o niczym tylko sie relaksuj a codogenetycznych to kazda chyba sie boi.ja narazie nie mysle ale jak przyjdzie co do czego to bedzie strach
A dziewczyny sledz to przypadkiem nie jest surowa ryba? Mozna jesc ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 17:34
-
Smile wrote:Patutka bardzo by mnie satysfakcjonowało takie spanie jak Twoje:)zwłaszcza teraz jak muszę jak najwięcej leżeć:)ze względu na zwolnienie z pracy i przymus odpoczywania i oszczędzania się musieliśmy rodzinie powiedzieć o ciąży wczoraj. Uprzedziłam ich też że niestety nie jest różowo...A skoro niektórzy znajomi się odezwali to im też powiedziałam.Także u mnie ze świątecznych niespodzianek wyszły nici...usg genetyczne mam mieć 29.12 u dr Zwolińskiego, podobno on jest z Wawy.
Nowatorka- wlasnie wychodze z domu bo Nie przeszlo....2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
tana wrote:Powiedzcie mi czy jecie może śledzie? Bo ja mogłabym normalnie je pochłaniać ale oczywiście ograniczam
Ja jadłam na samiutkim początku jak nie wiedziałam czy jestem w ciazy mialam takiego strasznego smaka !! Teraz mi przeszło, teraz moim codziennym marzeniem jest kanapeczka z szynką, ogórkiem, papryką i szczypiorkiem mniam mniam -
Patutka wrote:Ja mam ud dr. Boruckiego, wspanialy! Ale ja mam 4.01 genetyczne. Tylko u mnie to Juz 13t5d bedzie
Patutka a mi mój gin powiedział ze te badania można robic tylko w 12 tyg, nie wcześniej ani nie później.Dlatego zapisał mnie do innego gina bo on będzie w tym czasie na urlopie. -
Ale mnie nastraszyłyście tym śledziem - akurat dzisiaj wszamałam parę ze słoika ;PP
ja dziś czuję się jak wywła, z resztą od kilku dni tak się czuję - nie mam mdłości ale mam takie lekkie zawroty głowy cały dzień i takie dziwne uczucie w żołądku -niby jestem głodna a jak siadam do jedzenia to ledwo ledwo mogę ruszyć.
Za to czekolada...mnmmm :D:D
Patutka - trzymam kciuki
Ja sie dzis dowiedziałam że taka daleka "znajoma" za którą nie przepadam wie o ciąży i kurczę zastanawiam się kto się wygadał. Jestem taka zła, sama nikomu nie mówie nawet dalszj rodzinie a tam ktoś papla na lewo i prawo;/19.07.2016 r. Aleksander
-
_analiza wrote:Ja sie dzis dowiedziałam że taka daleka "znajoma" za którą nie przepadam wie o ciąży i kurczę zastanawiam się kto się wygadał. Jestem taka zła, sama nikomu nie mówie nawet dalszj rodzinie a tam ktoś papla na lewo i prawo;/
Takie wieści rozchodzą sie bardzo szybko. U mnie wczoraj teściowa obdzwoniła wszystkie ciotki i gadała z córką ktora jest w stanach, że ja najprawdopodobniej jestem w ciązy ale przed nia to ukrywam. Jeszcze nic nie wie a już plecie.