X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2016
Odpowiedz

Lipiec 2016

Oceń ten wątek:
  • Smile Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ludzie...umyłam głowę bo to że siedzę w domu nie znaczy że muszę straszyć:)a już mi się śledzik z cebulką ociepla, jakoś mnie smak naszedł:)

co do infekcji to możesz chyba podmywać sie tantum rosa, mi zazwyczaj pomagało, dużo pij

Ja to powiem Wam szczerze, ze aż się boję tych badań genetycznych...mam tylko nadzieję że limit niepowodzeń już wyczerpałam:)

2nn3rjjg8n6fiit0.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe Smile no ty juz nie mysl o niczym tylko sie relaksuj ;) a codogenetycznych to kazda chyba sie boi.ja narazie nie mysle ale jak przyjdzie co do czego to bedzie strach

A dziewczyny sledz to przypadkiem nie jest surowa ryba? Mozna jesc ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 17:34

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • Małabella Przyjaciółka

Wysłany: 13 grudnia 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziwne tylko że nic mnie nie boli.. raz tylko w tamtym tygodniu mnie zapieklo w okolicy pęcherza a tak to nic..

• Smile Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rany...no nie mów że nie mogę zjeść tego śledzia:(już się nastawiłam psychicznie no...czekam tylko aż sie ociepli taki mniam z cebulką no...

2nn3rjjg8n6fiit0.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe nie wiem Smile, tak mi przyszlo do glowy, wez sprawdz w internecie przed zjedzeniem czy mozna :P

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • Małabella Przyjaciółka

Wysłany: 13 grudnia 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę że mala ilość śledzi nikomu nie zaszkodzi :-) sama zajadam się śledziami tylko w śmietanie :-)

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie sprawdzilam. Mozna ;)

_analiza lubi tę wiadomość

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • Smile Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ufff kamień z serca:):):)chyba będę częstym gościem na tym forum przez ten przymus wypoczynku:)a jaka mądra będę haha. Mój mąż się dzisiaj gości a ja leżę i oglądam komisarza Alexa...idę na tego śledzia:)

2nn3rjjg8n6fiit0.png
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smile wrote:
    Patutka bardzo by mnie satysfakcjonowało takie spanie jak Twoje:)zwłaszcza teraz jak muszę jak najwięcej leżeć:)ze względu na zwolnienie z pracy i przymus odpoczywania i oszczędzania się musieliśmy rodzinie powiedzieć o ciąży wczoraj. Uprzedziłam ich też że niestety nie jest różowo...A skoro niektórzy znajomi się odezwali to im też powiedziałam.Także u mnie ze świątecznych niespodzianek wyszły nici...usg genetyczne mam mieć 29.12 u dr Zwolińskiego, podobno on jest z Wawy.
    Ja mam ud dr. Boruckiego, wspanialy! Ale ja mam 4.01 genetyczne. Tylko u mnie to Juz 13t5d bedzie

Nowatorka- wlasnie wychodze z domu bo Nie przeszlo....

2016 🩷

2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka idziesz do szpitala? No to trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok i zeby cicos dali na te bole.daj znac

Ja ogladam bajki ;)

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • Małabella Przyjaciółka

Wysłany: 13 grudnia 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:
    Ja mam ud dr. Boruckiego, wspanialy! Ale ja mam 4.01 genetyczne. Tylko u mnie to Juz 13t5d bedzie

Nowatorka- wlasnie wychodze z domu bo Nie przeszlo....
    Patutka daj znać po wizycie. Mam nadzieję że wszystko będzie ok u Was :-*

• tana Przyjaciółka

Wysłany: 13 grudnia 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedzcie mi czy jecie może śledzie? Bo ja mogłabym normalnie je pochłaniać ale oczywiście ograniczam

3jgxgov39o6mq8eb.png
  • szaruga82 Koleżanka

Wysłany: 13 grudnia 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tana wrote:
    Powiedzcie mi czy jecie może śledzie? Bo ja mogłabym normalnie je pochłaniać ale oczywiście ograniczam
    właśnie smile się nimi teraz zajada :D smacznego :)
    Ja jadłam na samiutkim początku jak nie wiedziałam czy jestem w ciazy :) mialam takiego strasznego smaka !! Teraz mi przeszło, teraz moim codziennym marzeniem jest kanapeczka z szynką, ogórkiem, papryką i szczypiorkiem mniam mniam

f2w3lhb82umyoybw.png
  • tana Przyjaciółka

Wysłany: 13 grudnia 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smacznego wszystkim!

3jgxgov39o6mq8eb.png
  • szaruga82 Koleżanka

Wysłany: 13 grudnia 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanko przed wigilijne, czy któraś z was robi zakwas z buraczków do barszczu?? Bo u nas zawsze byl barszcz z torebki a ja chce teraz zdrowo, a taki zakwasik to ponoć samo dobro!! Jak tak to bym bardzo prosiła o przepis jak to zrobić.

f2w3lhb82umyoybw.png
  • Dalile Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś hurtowo kanapki z pomidorem :)

hchytqywgtgkzdry.png3i49uay3p9zkz893.png
  • Smile Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:

Patutka a mi mój gin powiedział ze te badania można robic tylko w 12 tyg, nie wcześniej ani nie później.Dlatego zapisał mnie do innego gina bo on będzie w tym czasie na urlopie.

2nn3rjjg8n6fiit0.png
  • _analiza Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie nastraszyłyście tym śledziem - akurat dzisiaj wszamałam parę ze słoika ;PP

ja dziś czuję się jak wywła, z resztą od kilku dni tak się czuję - nie mam mdłości ale mam takie lekkie zawroty głowy cały dzień i takie dziwne uczucie w żołądku -niby jestem głodna a jak siadam do jedzenia to ledwo ledwo mogę ruszyć.
    Za to czekolada...mnmmm :D:D:D

Patutka - trzymam kciuki

Ja sie dzis dowiedziałam że taka daleka "znajoma" za którą nie przepadam wie o ciąży i kurczę zastanawiam się kto się wygadał. Jestem taka zła, sama nikomu nie mówie nawet dalszj rodzinie a tam ktoś papla na lewo i prawo;/

<3 19.07.2016 r. Aleksander <3
    dqpri09ktfkq6z2z.png

3jgxgzu3myzlo4jg.png
  • Tynia Koleżanka

Wysłany: 13 grudnia 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja tez lipcowa :) Co do śledzi to bym nieprzelknela. Podobnie jak miesa. Dobrze że zupy istnieją i ratują przed wymiotami :)

w5wqroeq2pmwko7d.png
  • szaruga82 Koleżanka

Wysłany: 13 grudnia 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _analiza wrote:
    Ja sie dzis dowiedziałam że taka daleka "znajoma" za którą nie przepadam wie o ciąży i kurczę zastanawiam się kto się wygadał. Jestem taka zła, sama nikomu nie mówie nawet dalszj rodzinie a tam ktoś papla na lewo i prawo;/

Takie wieści rozchodzą sie bardzo szybko. U mnie wczoraj teściowa obdzwoniła wszystkie ciotki i gadała z córką ktora jest w stanach, że ja najprawdopodobniej jestem w ciązy ale przed nia to ukrywam. Jeszcze nic nie wie a już plecie.

f2w3lhb82umyoybw.png
‹‹ 188 189 190 191 192 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ