Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
oldżi wrote:Na 20 dopiero a jak u Ciebie?
Ja dzis miałam ochote na Kfc jesssssso dziewczyny nie wiem czemu ale tak mnie nakreciło na kurczaczki ze masakra hehehehe
Tez macie czasem glupie smaki?Ollaala lubi tę wiadomość
-
Patutka wrote:Dziewczyny, zaniepokoiłam sie.. jak wstawalam z łóżka, Nie bylo to gwałtowne, to dostalam takiego uklucia w okolicach prawej strony podbrzusza, ze musialam usiasc z bolu.... czy moze zdarzalo wam sie tak?
Nie martw sie skarbie ja mam czasem to samo ..
to normalne MAcica sie rozsciąga dzidzius rośnie to normalna rzecz pytałam o to lekarza wiec spokojnie.Ollaala lubi tę wiadomość
-
kamenkaa wrote:Nie martw sie skarbie ja mam czasem to samo ..
to normalne MAcica sie rozsciąga dzidzius rośnie to normalna rzecz pytałam o to lekarza wiec spokojnie.
A Ty Kochana na priv milczysz...2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Patutka mnie też tak czasem boli z prawej strony zakłuje ,taki dziwny ból ale lekarz powiedział mi że takie bóle od czasu do czasu mogą się pojawiać bo macica się rozciąga ,jeśli te bóle są częste co parę minut przypominające skurcze lub bóle menstruacyjne to wtedy nie czekać ,zaraz do lekarza28.03.2015 aniołek
26.12.2015 aniołek
22.09.2017 aniołek
[/url] -
Lena no ale bole "mestruacyjne" tez sa normalne. Ja np wczesniej mialam dosc silne, teraz juz na szczescie lekkie pobolewanie ale wlasnie typu jak na okres w podbrzuszu.
Klucie przy wstawaniu gwaltownym tez mam ale to mialam tez przed ciaza taki bol jajnikow przy b gwaltownych ruchach tylko mniej nasilony.
My dzisiaj mowimy tesciom i rodzinie mojego. Wczoraj powiedzialam mojej dobrej kolezance.troche sie tak dziwnie czuje mowiac to. Mam potem obawe ze za wczesnie mowie i ze cos sie moze stac. Dziwne. No ale musze powiedziec bo i tak sie sami zorientuja. Nie pije wina, tego nie jem, tamtego nie jem, i takw swietaby wyszlo a jeszcze by przygotowali jakies ryby surowe -
Może ,też gdzieś wyczytałam że na początku ciąży to normalne lekkie bóle przypominające miesiączkowe ,może lekarz myślał o silnych bólach miesiączkowych ,niewiem .....My naszym rodzinom powiemy w wigilię ,taki prezent niespodzianka ,kupimy coś śmiesznego dla dziadków w prezencie z napisem zostaniesz babcia,dziadkiem:-)28.03.2015 aniołek
26.12.2015 aniołek
22.09.2017 aniołek
[/url] -
Ja tam usg ginekologiczne robię, nie ma innej możliwości. Też jestem dużo młodsza wiec to ryzyko jest znikome, ale jednak warto wiedzieć, przecież w razie czego to całe życie się zmienia i to zupełnie pod innym kątem, oczywiście jeśli w razie czego chorego dziecka nie chciałabyś usuwać. A różni przecież się na to patrzy.
Ja to badanie mam 28.12 . W ogole w kolko jestem taaaaaka zmeczona, najchętniej tylko bym spala.
A teraz najważniejsze pytanie, czy któraś z Was jest może może Poznania? Możliwe ze będziemy się tam przeprowadzać na pół roku i mam kilka pytań
-
lena77 wrote:Patutka mnie też tak czasem boli z prawej strony zakłuje ,taki dziwny ból ale lekarz powiedział mi że takie bóle od czasu do czasu mogą się pojawiać bo macica się rozciąga ,jeśli te bóle są częste co parę minut przypominające skurcze lub bóle menstruacyjne to wtedy nie czekać ,zaraz do lekarza
Jednak przejade sie na ip, cala nic mi brzuch dokuczal, mimo nospy i dodatkowej luteiny....
Co prawda nie bylo to jakies przerazajace Ale nie ustepowalo..
Boje sie Tam jechac Ale coz..
Chce mi sie ryczec.2016 🩷
2020 🩵
Patutka mnie też pobolewal brzuch wczorajszy wieczor i noc w okolicy prawego jajnika, tylko nie było to silne jednorazowe uklucie tylko lekkie pobolewanie/klucie ale za to przez wiekszosc nocy. Nie chce od razu wpadac w panike, aczkolwiek tez juz sie poryczałam. Daj znać co powiedział lekarz.06.2015 - poronienie
-
nowa! wrote:Dziewczyny jak u was ze spaniem ? Mi juz większość objawów typu mdlosci itp. Przeszly ale za to w nocy zle śpię, budzę się i jest jakaś masakra.
A co do mdlosci, hm... do dzis przez trzy dni tez myslalam, ze przeszly razem z wymiotami, Ale zawitalo i to i to: )2016 🩷
2020 🩵
ada89 wrote:Patutka mnie też pobolewal brzuch wczorajszy wieczor i noc w okolicy prawego jajnika, tylko nie było to silne jednorazowe uklucie tylko lekkie pobolewanie/klucie ale za to przez wiekszosc nocy. Nie chce od razu wpadac w panike, aczkolwiek tez juz sie poryczałam. Daj znać co powiedział lekarz.2016 🩷
2020 🩵
MatkaWariatka powiedzmy, że jestem z Poznania bo do końca się stamtąd jeszcze nie wyprowadziłam. Mam nadzieje, ze uda mi się zaspokoić Twoje pytania.
Mnie też kluje z prawej strony i tak góra dwa razy dziennie mam lekki ból menstruacyjny. Tylko, że ja naprawdę się oszczędzam wiec tez mnie to trochę martwi ale nie panikuje. Z leków to tylko biorę duphaston ale to już ostatnie dni i Wit. Mnie bardziej martwią moje zaparcia... coś strasznego.Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
Patutka to faktycznie lepiej sprawdzić u lekarza.Z tego co piszesz to ja takich bóli nie miałam ,nic nie brałam dodatkowo żadnej nospy i zaraz przeszło.Napisz co powiedział lekarz i jakie zalecenia dostałaś i jak się czujesz.28.03.2015 aniołek
26.12.2015 aniołek
22.09.2017 aniołek
[/url] -
Kochana, moj dzien wyglada- spanie/Wyjście z psem/spanie/jedzenie/spanie/kapiel/spanie/jedzenie. Wiec tez sie oszczedzam. Ja mam lutke Ale to ze wzgledu n A bol pachwin bo ona dziala bezposrednio na macice.
Nie mialam zaparc i mam nadzieje, ze nie dostane, cos strasznego, wspolczuje!
A probowalas jesc sliwki?2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️