Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Patutka dziękuje że przypomniałaś o Jastrze. a czytałam tez wczoraj w internecie że już na tym etapie ciąży nie ma co za bardzo porównywać dzieciaczków bo każdy rośnie w swoim tempie. Życzę szybkiego powrotu do domu :*
najszczesliwsza nie martw się, dobrze że znasz przyczynę plamienia. Odpoczywaj i w miarę możliwości się nie martw.
-
Dzień dobry, mogę do Was dołączyć?
Czytam Wasz wątek prawie od samego początku, ale żeby nie zapeszać postanowiłam ujawnić się dopiero po badaniach prenatalnych
P.S. Jeśli chcecie mozecie wpisać mnie na listę - termin 15 lipiec. Niestety - lekarz nie chciał zdradzic nam płcinowatorka, majeczka87, kot_bury, MartaT, aisa, Ana32 lubią tę wiadomość
-
Naditta wrote:Pisalam u Was na wątku tylko raz, ale regularnie Was podczytuje
dzisiaj postanowiłam napisać. Był wcześniej temat o detektorach, więc jak ktoś zna sposób żeby wykryć tętno to poproszę przepis
nie mogę znaleźć od miesiąca, a szukam codziennie
.
Co do tego co napisała Nowatorka, to jest dokładnie na odwrót, jak lekarz mówi że chłopak to na 90%bo już widzi siusiaka, większe prawdopodobieństwo że się pomylił mówiąc że dziewczynka, bo zawsze siusiak się może schować
Pozdrawiam lipcowe mamuśki! -
Inska wrote:majeczka, a jakie Ty mialas objawy, ze krztusiec podejrzewaja?
Ejrene z tego co mi lekarz mowil, to Apap mozemy brac. Nie ma co sie meczyc Kochana.
Nowatorka, cudownie! Witamy Emme! Sliczne imie!
Patutka, ale fajnie, ze mozliwe, ze corcia, mnie sie tak marzy…
tana, ale brzdac fajny!gratulacje!
a no... prawie od poczatku to podejrzewalm.. bardzo napadowy kaszel i co chwile napad kaszlu.. i tak z 15 sekund zanim sie przestalo. Wymioty od tego kaszlu i w efekcie popekane miesnie miedzyzebrowe. Modle sie jednak zeby krztusca nie wykrylo tylko zeby to jakas wirusowka byla... Bo leczenie jest bardzo bardzo szkodiliwe dla dziecka
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
tana wrote:Chłopaczyk będzie lekarz się zapytał czy chcemy znać płeć my na to że tak ale powiem szczerze że nawet gdybym niechciala wiedzieć to i tak bym wiedziała na usg było widać sprzęt między nogami heh brzucha wogóle nie mam a o dziwo przez brzuch robił i wszystko pięknie widać. Ja już chce lipiec i mieć go obok siebie nie mogę się doczekać jestem podjarana . Wogóle ma już 10cm jacie jaki duży wow. Pozdrawiam was gorąco i życzę dobranoc
super tana! a jakie imie macie dla chlopca?
-
najszczesliwsza wrote:hej dziewczyny dlugo mnie nie bylo mialam troche problemow jak to zwykle ja
Znowu mam plamienia okazalo sie ze to polip ...wczoraj na wizycie doktor kazal jechac na szpital i tam zdiagnozowali no w sumie nie do konca pow tylko ze polip i ze plami...znowu sie boje o moje malenstwo nawet nie wiem co sie z nim dzieje usg dopiero za tydzien w czwartek no masakra jakas:(dziewczyny czy miala ktoras taki sam problem?
o kruca.... moja kolezanka miala polipy ale urodzila zdrowiutkie dzieciatko.. uszy do gory skarbie! trzymaj sie zdrowo Ty i maleństwo!
-
Majeczka trzymam kciuki zeby to nie byl ksztusiec
Najszczesliwsza trzymaj sie i odpoczywaj. Dobrze wlasnie ze znasz przyczyne plamien. Na pewno bedzie dobrze
A moja emma przyspieszyla o 1 dzien. Wczoraj bylo na usg rowne 13tyg2dni jak na belly a na poprzednich 2 wizytach bylo zawsze 1 dzien mniejWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 11:18
majeczka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny