Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyangella908 wrote:Jak się czujecie dziewczyny? Męczą was jakieś obawy?
Mogłabym spać na okrągło Mdli mnie też często z rana, ale na szczęście na mdłościach się kończy Mam też lekkie bóle podbrzusza i wrażliwe piersi a po kolacji przeważnie dopada mnie okropna zgaga, na szczęście na tą chwilę pomaga mi mleko z lodówki !katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBobitta wrote:Dziewczyny ? W czwartek oczywiście idę na wizytę do GINA się doradzić ale może wy też coś wiecie na ten temat.
Czy w tak wczesnej ciąży można latać samolotem ?
Niektórzy lekarze radzą, by raczej nie wsiadać do samolotu w pierwszych trzech miesiącach ciąży – duże zmiany ciśnienia podczas startu i lądowania mogłyby niekorzystnie wpłynąć na kształtujące się organy wewnętrzne dziecka. Więc najbezpieczniejsza jest połowa drugiego trymestru, czyli okres między 18 a 24 tygodniem
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Odradzalabym latanie samolotem tak wczesnie.
Ja na razie tez jak w 1 ciazy bezpawiowo. Jedyne co to pamiec mi bardzo siada, sikam czesciej i bardzo mnie boli glowa i teraz gardlo. Niestety z tymi ciazami tak jest ze dzieciaki sie gniezdza, a mamy upadaja na zdrowiu.
Czy kto juz zalozyl facebookowa grupe dla naszej paczki???katsuyoshi lubi tę wiadomość