Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny.
Z wielką radością dołączam do Was Ja na razie po dwóch kreseczkach na teście. Jutro odbieram pierwsze wyniki bety i od razu powtórka badania. W następny wtorek wizyta u gina Szaleje z radości i strachu. Pozdrawiam Was serdecznie!katsuyoshi, marchewa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatrin wrote:Cześć Dziewczyny.
Z wielką radością dołączam do Was Ja na razie po dwóch kreseczkach na teście. Jutro odbieram pierwsze wyniki bety i od razu powtórka badania. W następny wtorek wizyta u gina Szaleje z radości i strachu. Pozdrawiam Was serdecznie!
Cieszymy sie że dołaczyłas
Gratuluje<3 -
nick nieaktualnymarchewa wrote:Przeżywajmy razem te cudowne miesiące
Grono Lipcówek 2016 zaszczyciły:
Katsuyoshi
Bobitta
Nutka - koloru
angella908
kalitria
Meperidine
marchewa
Witam i czekam na więcej mamuś Powodzenia dziewczynki @-}--
Grudniówkakatsuyoshi, Bobitta lubią tę wiadomość
-
To i ja sie przylacze;) niby mam na 29 czerwca wedlug belly ale tez bylo na 1 lipca;) takze po wizycie sie okaze na kiedy mam termin. Termin mam dopiero na 10 listopada. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie w porzadku;) i ze uslysze juz serduszko.
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam wszystkie nowe
Miło was poznać no i gratuluje fasolek
Bobitta nie miałam okazji gdyż w polsce nie byłam od czasu jak do UK wyjechałam.
Do PL nie mam do kogo wracac ani do czego ale dużo by opowiadać a nie raz juz wspomniałam że moja przeszłosc nie była miła i poparcia w rodzinie zerowe.
Jak chcesz wiecej sie dowiedziec to na priv bo nie każdy chce słuchac smęcenia
Ciesze sie ze bedziesz miała wizyte
Tez bym tak chciała.Bobitta, marchewa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dziś wzięłam urlop i latam od rana najpierw krew, teraz czekam u dermatologa, bo miałam jakieś zmiany skórne nad okiem. No ale zanim doczekałem się wizyty to się zagoilo. Ale mam zdjęcie i się podpytam, bo czasem to wraca a potem do przychodni ginekologicznej umówić się na wizytę
katsuyoshi lubi tę wiadomość