Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny,
Marchewa - piękna beta
Bobitta - pewnie wszystkie nas to czeka, tylko każdą w swoim czasie
Dzisiaj odebrałam wynik pierwszej bety (z poniedziałku, dzień po spodziewanej @). Wynik: 357. Według norm mojego laboratorium wynik powyżej 25 oznacza ciążę Dzisiaj była powtórka, ale wynik dopiero w piątek. Jestem dobrej myśli. I jestem dzisiaj najbardziej bezproduktywnym pracownikiem na świeciemarchewa lubi tę wiadomość
-
Oooo i lipcóweczki już są Fajnie Powodzenia kobitki!!!
ryjkek wrote:Powodzenia lipcówki Spokojnych ciąż Wam życzę. Niech Wasze pociechy dobrze się rozwijają w Waszych brzuszkach.
Sama urodziłam się w lipcu i w moje urodziny dowiedziałam się, że będę mamą tak więc mam sentyment do togo miesiąca.
Lipiec to wspaniały miesiąc, potwierdzam. I ja również jestem z lipca i w tym roku dostałam najwspanialszy prezent na urodzinymarchewa lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Ciesze się, że mogę dołączyć do grona Lipcówek 2016
Wczoraj na teście pokazała się druga kreseczka, dziś powiedziałam mężowi, a właściwie wręczyłam malutkie ubranko z napisem "Mummy, Daddy & little me"
A Wy jak przekazałyście tą nowinę swoim partnerom?katsuyoshi, zosiaaa lubią tę wiadomość
-
Gratulacje dziewczyny
Spokojnych 9 miesięcy i duuuuużo radości
Lipcówka 2015katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
Lipcówki!!!
Jak ten czas szybko leci super!
Spokojnych 9 miesięcy!
Kurcze, mam wrażenie że jeszcze wczoraj robiłam test
Cieszcie się każdym dniem z brzuszkiem, bo czas biegnie bardzo szybko! Powodzenia!
Lutówka 2016katsuyoshi, Agaax lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam wszystkie nowe
Dziewczyny same tego chciałyśmy
Takie uroki ciąży ... trzeba je wytrwać.. miną za jakiś czas .
Teraz jest najgorszy czas gdyż organizm musi się przystosować do zachodzących w nim zmian.
Także kochane nie załamywać sie tylko cycki do góry
Tez się czuje chora i ogólnie do bani ale już to raz przechodziłam z synkiem i przetrwam tym razem
W koncu mamy dla kogo
Co do powiedzenia mojemu, czekałam az wróci z pracy i wreczyłam mu test ciążowy.
Nic szczególnego ,jakos nie mialam czasu za bardzo coś wymyslec a uwazam ze i tak był mile zaskoczony . Nie spodziewał sie tak szybko nam się uda z drugą dzidzią w sumie tez w to nie wierzyłam .Agaax lubi tę wiadomość