Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja marzę żeby wytrzymać do świąt z powiadomieniem najbliższej rodziny, tym bardziej, że moi rodzice mieszkają w Niemczech i nie wyobrażam sobie takiej nowiny przekazywać przez telefon czy skype. Mam nadzieję, że nie wygadamy się prze Teściową, bo często lubi nas podpuszczać
Mój M. dowiedział się tego samego dnia, kiedy zrobiłam test, nie umiałabym utrzymać tego przed nim w tajemnicy chociaż czytając Wasze pomysły trochę żałuję, że nie zrobiłam tego bardziej spektakularnie
Nutka-koloru moim zdaniem przyrost prawidłowy, ale możesz to sama sprawdzić w kalkulatorze, który udostępnia bellybestfriend: https://bellybestfriend.pl/kalkulator-hcg.html
Pozdrawiam -
nick nieaktualny
-
oldżi wrote:Musisz miec nadzieje, ze jednak sie uda!
Kazał Ci zrobic badania beta hcg i progesteron? Dostałaś jakies leki?
Trzymam mocno kciuki!cykl staran- 10
-
nick nieaktualnyO Boże kobiety ale sie rozpisałyscie
Nadrobiłam juz
Tak więc ja o obu ciążach powiedziałam normalnie mojemu jak wrócił z pracy i pokazałam tesciora
Nic specjalnego, wtedy nie myslałam o czyms takim gdyż bylam w totalnym szoku
Dla mnie najważniejsze było to że powiedziałam mu to sama
Popieram nadal pomysł Bobitty w końcu jest genialny
Mam nadzieje że M się kapnie o co chodzi i bedzie mega reakcja na lotnisku przed bramką
Niech tylko nie pomyli samolotów z wrażenia
A własnie pytałaś Bobitta gin na temat latania?
Oczywiscie widzę nowe osoby takze pozdrawiam was serdecznie i witam w gronie lipcówekmarchewa, Bobitta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBobitta wrote:Pytałam , nie ma przeciwwskazań
a lotnisko u nas to już taka tradycja na lotnisku mi się oświadczył
To dobrze chociaż nie bedzie trzeba odwoływać lotu
marchewa to nie przeziebienie tylko typowy objaw ciąży
ciąża na tym etapie sprawia że czujemy sie chorzy i mamy wszystkie objawy grypy to potrwa kilka dni.
Ja już mam za sobą Alleluja !
Także bądz silna , przetrwasz i ty -
Laski ale się uśmiałam ... kumpela przesłała mi dziś tekst smsem z rana ... (ona jeszcze też nie wie)
- Jaki jest pierwszy objawy ciąży?
- Pierwsze objawy ciąży to wytrzeszcz gałek ocznych. Pojawia się tuż po zrobieniu testu.katsuyoshi, marchewa, oldżi, Abra lubią tę wiadomość
Bobitta
-
nick nieaktualnyBobitta wrote:Laski ale się uśmiałam ... kumpela przesłała mi dziś tekst smsem z rana ... (ona jeszcze też nie wie)
- Jaki jest pierwszy objawy ciąży?
- Pierwsze objawy ciąży to wytrzeszcz gałek ocznych. Pojawia się tuż po zrobieniu testu.
Wiadomo że ona nic nie wie . przecież mąż musi być pierwszymarchewa, Bobitta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoldżi wrote:Cześć dziewczyny!
Od rana się uśmiałam
Marchewa tez uważam, ze te dolegliwości to objawy ciąży, dużo odpoczywaj!
Mnie dzisiaj boli głowa troche, i cały czas mnie muli ale dzielnie znoszę te uroki ciąży
Ale po prostu nie chciałabym być chora. Z tym odpoczywaniem różnie bywa, w pracy taki kołchoz, że aż się nic nie chce ;p
Ale mąż codziennie powtarza, żebym pamiętała, że mam się nie denerwować i być radosna. Staram się więc
Pozdrawiam Was -
nick nieaktualny