Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mogę się przyłączyć?
Kalkulator ciąży przewiduje mi termin na 05.07, wiec nieśmiało sie witam
Beta w poniedziałek 134, beta dzisiejsza 293, wiec wszystko w normie!
Na wizytę umówiłam się na 05.11, liczę, że coś juz bedzie widać i słychać
Powodzenia wszystkim, niech każdej z nas spełnią się marzenia o małym bobasiekatsuyoshi, Agaax lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoldżi wrote:Mogę się przyłączyć?
Kalkulator ciąży przewiduje mi termin na 05.07, wiec nieśmiało sie witam
Beta w poniedziałek 134, beta dzisiejsza 293, wiec wszystko w normie!
Na wizytę umówiłam się na 05.11, liczę, że coś juz bedzie widać i słychać
Powodzenia wszystkim, niech każdej z nas spełnią się marzenia o małym bobasie
Pewnie ze mozesz
Mi na 2 lipca wyznaczyłoldżi lubi tę wiadomość
-
dzis mialam pierwsza wizyte pecherzyk bardzo malutki bez zarodka jeszcze i do tego torbiel 4cm dziewczyny z czerwcowek juz mnie pocieszaly ale wciaz siedze i mysle bo nic ciekawego sie nie dowiedzialam a kolejna wizyte wyznaczyl dopiero za 3tyg. ;-(
katsuyoshi lubi tę wiadomość
cykl staran- 10
-
ruda69742 wrote:dzis mialam pierwsza wizyte pecherzyk bardzo malutki bez zarodka jeszcze i do tego torbiel 4cm dziewczyny z czerwcowek juz mnie pocieszaly ale wciaz siedze i mysle bo nic ciekawego sie nie dowiedzialam a kolejna wizyte wyznaczyl dopiero za 3tyg. ;-(
Musisz miec nadzieje, ze jednak sie uda!
Kazał Ci zrobic badania beta hcg i progesteron? Dostałaś jakies leki?
Trzymam mocno kciuki!katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzasami jest za szybko aby było widac na usg takze spokojnie.
Dał zapewne ci wizyte dopiero za 3 tyg ponieważ wtedy znowu bedzie chciał zrobic usg i chciał aby już bylo widac.
Nie ma co sie zamartwiac za wczasu
oldżi mamy ten sam tydzien i dzien ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 07:59
oldżi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarchewa wrote:Witam nowo przybyłe, już zapisałam na listę Jeśli coś mi umknęło to pisać
A ja mam dziś podły nastrój... a tak fajnie wczoraj było w domku...
Ja za to póki co czuje sie lepiej niż wczoraj , mam nadzieje że te dni najgorsze zaczynają mijac I mój organizm już sie nastawił
Zobaczymy reszte dnia . -
katsuyoshi wrote:
oldżi mamy ten sam tydzien i dzien ciąży
Ja tez czuje sie całkiem nieźle, ale mialam dziś problem ze zjedzeniem śniadania
Czy są tu dziewczyny które muszą zażywać jakieś leki? Ja leczę sie na PCOS i kilka innych dolegliwości i muszę zajadać kilogramy tabletek ....katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoldżi wrote:
Ja tez czuje sie całkiem nieźle, ale mialam dziś problem ze zjedzeniem śniadania
Czy są tu dziewczyny które muszą zażywać jakieś leki? Ja leczę sie na PCOS i kilka innych dolegliwości i muszę zajadać kilogramy tabletek .... -
nick nieaktualnyoldżi wrote:A dzielilyscie się już tymi wspaniałymi wiadomościami?
Szfowej będę musiała tez powiedzieć po wizycie u lekarza, bo w razie co niech przygotują sobie kogoś, żeby się wdrożył w moje obowiązki. Tym bardziej, że już do pracy nie wrócę po macierzyńskim, gdyż czeka nas przeprowadzka na drugi koniec Polskioldżi lubi tę wiadomość
-
Agaax wrote:
A Wy jak przekazałyście tą nowinę swoim partnerom?
Ja jeszcze czekam za tydzień wylatujemy w podróż na rocznicę. Ponieważ zawsze ja ogarniam dokumenty i trzymam przy sobie bilety, mam zamiar wydrukować jeden więcej i podpisać JUNIOR. I dam mu jak zwykle tuż przed bramką... Aż nie mogę się doczekać reakcji
oldżi lubi tę wiadomość
Bobitta
-
Bobitta wrote:Ja jeszcze czekam za tydzień wylatujemy w podróż na rocznicę. Ponieważ zawsze ja ogarniam dokumenty i trzymam przy sobie bilety, mam zamiar wydrukować jeden więcej i podpisać JUNIOR. I dam mu jak zwykle tuż przed bramką... Aż nie mogę się doczekać reakcji
Świetny pomysł!
Mój mężuś sam odebrał wyniki bety, jak wróciłam do domu to na wyniku był rysunek (bazgroł) z plemnikiem żołnierzem
Bardzo chciałabym rodzicom przekazać tę nowinę w mikołajki, ale nie widzę szans żebym wytrzymałamarchewa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBobitta wrote:Ja rodzicom i reszcie świata to mam nadzieje że do świat wytrzymam
A swoją droga... cudny prezent pod choinkęoldżi, Bobitta lubią tę wiadomość
-
Ja powiedziałam meżowi i wczoraj panom policjantom bo chcieli mi wlepić mandat za brak dokumentów to im powiedziałam " Panowie dziecko w drodze wydatków teraz będzie sporo " haha a oni do mnie że nie widać
Rodzicą chcemy powiedzieć w nastpenym tygodniu po wizycie (już się zapisałam do gina) kupie im jakąś książke " Pomocy będziemy dziadkami "
U mnie dziś tylko bolące piersi a tak czuje się bardzo dobrze