Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:witamy cie w naszym gronie
W środę mam wizytę u lekarza państwowego, a 10.11 prywatnie więc mam nadzieje że będzie USG.
Czy któraś z Was miała nieregularne cykle trwające średnio 39-41 dni? Bo przez to mam teraz problem z określeniem wieku ciąży. Moje belly mówi 7 tydzień, a edziecko 5 tydzień i chyba zgłupiałam -
Siema Susana !!!
przepraszam, że to napiszę wybaczcie mi ale chyba się po- ży- gam ;/
jeśli to są poranne mdłości i to bedzie trwało to nie chce wiedzieć jak ja będę wyglądać po tej ciąży ...
wszystko dla mojego Maleństakatsuyoshi lubi tę wiadomość
Bobitta
-
Lipcówki 2016 Super
Gratulacje i życzę nudnych ciąż
Pozdrawia lipcówka 2015
Ciekawe czy u Was też będą jakieś ciąże bliźniacze -
Lipcówki 2016 GRATULACJE
byłam lipcówką 2009 i jestem lipcówką 2015 tak szybko minął czas a dopiero miałam pozytywny test moja Lili ur sie 4 lipca
kochane spokojnych 9 miesięcy cieszcie sie tą chwilą ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 10:32
-
nick nieaktualnyBobitta wrote:Siema Susana !!!
przepraszam, że to napiszę wybaczcie mi ale chyba się po- ży- gam ;/
jeśli to są poranne mdłości i to bedzie trwało to nie chce wiedzieć jak ja będę wyglądać po tej ciąży ...
wszystko dla mojego Maleństa
Witam nowe
Niestety Bobitta te uroki bywają uciążliwe o mdłosciach nie wspomne najgorzej bedzie jak bedzie sie latalo co chwile do wc ;p
Oczywiscie nie kazda ciezarna wymiotuje ale wikszosc.
Ja z synkiem miałam ten objaw niestety i to bardzo mocny a do tego zawroty glowy tak duzo ze robiac zakupy robilo mi się ciemno. -
Witam lipcówki 2016:) O ciąży dowiedziałam się niedawno:) Mega przeżycie: Jutro zaczynam 6 tydzień Jak Wasze odczucia?
Agaax lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolina_karolina wrote:Cześć dziewczyny. Mogę się dopisać? Termin mi wypada wg ovu na 1 lipca a wg moich wyliczeń na 3 lipca. Będzie mi miło za Wami tu posiedzieć .
A mi owu wykres wyznaczyl termin na 2 lipca
Zas Kalkulator daty porodu na 3 lipca
A Kalkulator "który to tydzień" Wyznacza 5 tydzien ciazy i tez pisze ze na 3 lipca poród
Wiec stawiam ze na 3 lipca mam termin.
Ale bardziej bede wierzyc z obliczen które zrobi mi połoznaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 08:02
-
nick nieaktualnyoldżi wrote:Katsuyoshi- mi wyznacza na 05.07 a jak liczysz tygodnie ciąży? W niektórych kalkulatorach pokazuje się, że jestem w 5 tygodniu ciąży a w innych, że w 6 tygodniu
Pokazuje ci że jestes w 6 dlatego dze dzisiaj masz równy 5 tydzien i 0 dni to tak jakby wchodzisz w 6 tydzien dlategoAgaax lubi tę wiadomość
-
Karolina_karolina wrote:Dziewczyny kiedy wybieracie się do ginekologa na pierwszą wizytę? Myślałam o tym wtorku ale nie wiem czy nie za wcześnie... ale chcę się upewnić ze wszystko jest ok. A jak to jest u Was?
Ja jestem umówiona na czwartek i nawet miałam zalecenie od lekarza, zeby przyjść na USG 7 dni po pozytywnej becie