Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Serio? O kurde chyba bym nie wytrzymala. Ja juz raz byłam z wynikiem bety ale tylko kazał mi brać luteine dwa razy dziennie profilaktycznie i zbadalarm progesteron i się okazało ze mimo że myślałam że się mieści w normie to musze i tak przyjmować luteine bo jest za niski. No i teraz się zastanawiam kiedy isc juz na badania i na usg. No nic zaryzykuję we wtorek. Jak będzie za wcześnie to się zapisze na późniejszy termin. Czemu w UK tak późno się chodzi? Dziwnie... A prywatnie tez nie przyjmują przed 3 miesiącem?
-
Ja też bym nie wytrzymała tyle czasu...Chociaż ja też nie mogę doczekać się drugiej wizyty a mam dopiero na 26 listopada:( oszaleje:(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 20:09
-
Agaax wrote:katsuyoshi: JA BYM NIE WYTRZYMAŁA ;O dlaczego tam tak pózno ?
Wizytę mam na 10 listopada, ciekawe czy będzie już serduszko ?!
A czuje się dobrze, od powrotu z pracy leniuchuję Nawet olałam dziś sprzątanieBobitta
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynowatorka wrote:Hej dziewczyny ! Wczoraj zobaczylam swoje pierwsze w zyciu 2 kreski . Termin mam wg belly 12 lipca. Przygarniecie?
Pewnie że tak
Miło Cie poznac
A co do pytania wizyte u gin...
W pierszej ciazy bylam dopiero w 4 miech wiec i tym razem do 3 miech wytrzymam
Nie bede placila 100 funtów jakiej prywatnej polskiej połoznej za wizyte no sory.
Nie licząc ile musialabym wydac na sam dojazd gdyz jest ona kilka miast dalej.
Takze wole poczekac tym bardziej ze nic sie nie dzieje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 10:35
nowatorka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzieki za przyjecie. Co do wizyt ja mieszkam we wloszech i nigdy tu nie bylam u gina. Mam swojego w polsce dzieki ktoremu jestem na tym forum bo mialam problemy z hormonami. Jutro do niego dzwonie bo kazal mi kontynuowac duphaston jak zobacze 2 kreski. A tutaj pewni pojde za jakies 2, 3 tygodnie
zgredka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny czy któraś z was tez tak miała?
Chodzi o to że tak 2-3 dni przed spodziewana bolały,swedziały mnie piersi i trwało to tak jeszcze do 2-3 dni po terminie spodziewanej tak samo moja noga dretwiala bo to moj objaw na @ i na ciaze tez.....
Jednakże teraz kompletnie mnie nie bolą ani nie swedzą i noga tez nie martwie sie tym
Może to normalne a moze cos jest nie tak...
Jednak z synkiem jak byłam w ciąży zaczeły bolec mnie tez tak 2-3 dni przed spodziewana @ i bolały mnie dlugo po spodziewanej około miesiąca jak nie lepiej razem z noga...
Wiem że każda ciaza jest inna i nie powinno sie porównywać pierwszej do drugiej...
Osobiscie staram się myslec pozytywnie ale martwi mnie to troszeczke...
Staram sie tez tlumaczyc tym że wtedy nie wiedziałam jeszcze o ciazy bo pierwszy test robiłam 11 dni po spodziewanej a teraz robiłam 2 dni przed spodziewaną i może to byc ta przyczyna że teraz mam juz swiadomosc że zaciażyłam a wtedy jej nie miałam.
Albo też że teraz bedzie córeńka I objawy są słabsze?
Co wy myslicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 12:00
-
Ja narazie nie mam zadnych objawow poza lekkimi zawrotami glowy, takie sekundowki. Jakies 2 dni temu mnie bolaly piersi z zewnatrz, pod pachami jakby. Teraz juz nie.
Katsuyoshi ja mysle ze kazda ciaza jest inna a na objawy mamy jeszcze czas. Inaczej nie bylo by programow typu "nie wiedzialam ze jestem w ciazy, zorientowalam sie przy porodzie" hihi. Ja mam nadzieje miec tych objawow jak najmniej tak jak moja mama ktora ciaze przeszla super, porod niestety nie ale to juz inna historiakatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynowatorka wrote:Ja narazie nie mam zadnych objawow poza lekkimi zawrotami glowy, takie sekundowki. Jakies 2 dni temu mnie bolaly piersi z zewnatrz, pod pachami jakby. Teraz juz nie.
Katsuyoshi ja mysle ze kazda ciaza jest inna a na objawy mamy jeszcze czas. Inaczej nie bylo by programow typu "nie wiedzialam ze jestem w ciazy, zorientowalam sie przy porodzie" hihi. Ja mam nadzieje miec tych objawow jak najmniej tak jak moja mama ktora ciaze przeszla super, porod niestety nie ale to juz inna historia
Ja chyba tez zapytam się mamie w końcu rodziła aż 6 dzieci.
Pewnie mnie uspokoi
Od roku mam z nią kontakt na facebooku wiec zaraz napisze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 12:17
-
katsuyoshi wrote:Ja chyba tez zapytam się mamie w końcu rodziła aż 6 dzieci.
Pewnie mnie uspokoi
Od roku mam z nią kontakt na facebooku wiec zaraz napisze.
U mnie to moja 1 ciaza wiec kompletnie nie wiem czego sie spodziewackatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynowatorka wrote:Daj znac co powie
U mnie to moja 1 ciaza wiec kompletnie nie wiem czego sie spodziewac
Tym bardziej ze wspołzyłam 2 dni przed owu i w dniu owu wiec jesli plemnik którys dostał sie do jajeczka ze wspołzycia 2 dni przed owu to możliwe ze dziewczynka bo niby jak przed owu to na dziewczynke