Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki za tak sympatyczne powitanie!
Właśnie próbuje zwlec się z łóżka i wybieram się na "polowanie" do ciuchlandu- może uda mi się upolować jakieś spodnie ciążowe bo u mnie w mieście jeden sklep z ciążowymi ciuchami a ceny z kosmosu.aisa lubi tę wiadomość
-
W polskim lidlu rzeczy dla malucha od przyszłego poniedziałku. U nas zazwyczaj są tydzień wcześniej. Spojrzałam na gazetkę to w Pl nie będzie tunik i spodni dla ciężarnych.
Mamuśka, jak super okazja na wózek się trafiła to grzech nie skorzystaćEjrene lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny a ja jeszcze w lozku i cos nie zapowiada sie abym do obiadu sie z niego wynuzyla, korzystam dzis z dnia wolengo i postanowilam na maxa poleniuchowac nawet sniadanie przynioslam sobie do lozkaSynek William
[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
nick nieaktualny
Mamuśka, jak super okazja na wózek się trafiła to grzech nie skorzystać[/QUOTE]
Też tak myśle , tylko kolor to czarno - niebieski i mam nadzieje ze na kolejnej wizycie się potwierdzi płećBo jak okaże się dziewczynka to nie bardzo by pasował .
Taki 2w1 , bez fotelika
http://static.pokazywarka.pl/i/6268330/398764/aaaaa.jpg
kot_bury, Ejrene, aisa lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Zaraz podjedziemy z Młodym do lidla, od dziś rzeczy dla maluchów i tuniki, spodnie ciążowe + biustonosze. Dla drugiej dzidzi na razie nic nie kupuje, ale liczę, że tuniki będą fajne
Może spodnie też okażą się sympatyczne. Na biustonosz do karmienia stanowczo za wcześnie, ale zobacze co oferują
Już doczytałam że u Ciebie tydzień wcześniejWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 11:02
aisa lubi tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Szkoda ze u nas w mieście nie am lidla... tez musze coś pomyśleć o zakupach dla siebie bo we wszystkim ciasno...
Ja biorę dha samo, codziennie rutinoscorbin i do tego naprzemiennie femibion classic albo folik. Ale chyba kupie takie dedykowane witaminy na 2 trymestr.
Co do wózków - powiem Wam ze ja może za jakiś 2 tygodnie się przekonam co dostane bo Szwagierki mają dla mnie zestaw -wózek concord, kołyska, fotelik i inne gadżety. Zobaczymy czy mi podpasuje;) juz wczoraj z M. szaleliśmy po internetach oglądając łóżeczka dostawiane, fotele do karmienia i inne bajery:)
A jakby co to znajoma sprzedaje wózek xlandera czarny (a mieli dziewczynkęjeśli któraś z Was byłaby zainteresowana to mogę spytać o cene - mi nie pasuje bo ja jestem wysoka i niestety niewygodnie mi się prowadził
AA no u witamy się w 14/15 tc!aisa lubi tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander
-
martynka870 wrote:Ejrene ja mam termin na 25lipca, jak mozesz to tez mnie wpisz na liste.
Dziewczyny, do ktorego tygodnia brałyście kwas foliowy?
DopisaneJa kwas foliowy brałam w 1 trymestrze, od drugiego Pregae Plu, ale jak mi sie skończy to kupię Omegamed Optime forte.
Gagaga wrote:Ejrene - łącze się z Tobą w bólu przeziębienia :*
Mi się na gardło teraz przeniosło, katar też mam i znowu czuje że chyba gorączka mi rośnie. Raczej pójdę na zwolnienie jutro. A leczę się syropem z cebuli- dobry nie jest ale mam nadzieje że pomoże. A jak Twój brzuch? nie boli już tak ?
mamuśka1 wrote:Witajcie
A ja wczoraj miałam okazje i kupiłam wózek , wiem ze to szybko ale taka okazja póżniej może sie nie powtórzyćOczywiście używany
Jaki wózek ? chwal sie szybko
aisa- a u ciebie w lidlu są tak samo oferty jak w PL ? Bo na przykład w niemieckim Lidlu jest wszystko tydzień wcześniej niż u nas. Daj znać co nakupiłaś
Zuzulka88- uważaj bo na kichaniu może się zacząć tak że bądź zapobiegawcza :*
Smile- dopisanea miód, cebula i cytryna to moi sprzymierzeńcy w tej walce
aisa lubi tę wiadomość
-
Ja biorę Omega Med Optima Forte DHA i do tego jeszcze Vitamin Mama czy jakoś tak bo zawiera sporo witamin i dodatkowych składników i biorę te leki od początku ciąży.
Ja mam nadzieje jutro dostać skierowanie na USGaisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMamuśka, boski wózek! Uwielbiam ten odcień niebieskiego
tak myślę, że nawet do dziewczynki będzie pasować, no i zawsze do budki można doczepić na przykład kokardki albo tiulowe pomponiki
Czekam na swój detektor, mam nadzieję, że dziś przyjdzie
Też się Wam tak nic nie chce? Ja dosłownie padam ze zmęczenia, a nic praktycznie dziś nie zrobiłam... na szczęście dziś w pracy luz, nadrobiłam przez ostatni tydzień i mam chwilę oddechu.aisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykot_bury wrote:Mamuśka, boski wózek! Uwielbiam ten odcień niebieskiego
tak myślę, że nawet do dziewczynki będzie pasować, no i zawsze do budki można doczepić na przykład kokardki albo tiulowe pomponiki
No też mi się podobaNowy 1300 . A ja używany kupiłam za 200 zł !!!!! Stan praktycznie idealny , tylko kilka rys na ramie i tyle
Dziennie siedziałam na olx i na allegro i czekałam na taką okazje
_analiza, aisa lubią tę wiadomość
-
mamuśka1 wrote:Witajcie
Miłego dnia dziewczyny
A ja wczoraj miałam okazje i kupiłam wózek , wiem ze to szybko ale taka okazja póżniej może sie nie powtórzyćOczywiście używany
A tak to od kilku dni strasznie boli mnie dziąsło za ósemką i jutro ide do dentysty na konsultacje co z tym zrobic , chyba jakies zapaleniebyle nic inwazyjnego nie było potrzebne
Hello ja się dzisiaj zwolniłam z pracy bo mnie tak brzuch zaczął boleć, jeszcze mi się jakaś infekcja przyplątała...mam globulki, magnez brzuch twardnieje boli do kitu leżę w łóżku a od jutra delegacja męża na 5 dni, faaantastycznie ... ;\
Co do ósemki, w aptece kup Eludril moze być 250 ml, rozcieńcz go następnie do strzykawki i i igła 8 ( możesz sobie ją zagiąć) i płucz kieszonkę koło 8 około 4-5 razy dziennie, bo tym posmaruj nie rozcieńczonym dentospetem A ( na patyczku do ucha), czasem trzeba wyciąć kaptur dziąsłowy czasem wystarczy tylko zachowawczo na to poradzić i będzie git.. jak by si pojawił obrzęk wtedy antybiotyk ;(
Kijanka
-
Dziewczyny a zastanawiał się ktoś na wóżkiem tako omega... ? Bo wczoraj mi pani klina wbiła z tym wózkiem.. dużo wieksza spacerówka w porównaniu do baby design, ale material taki sobie... ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 12:50
Kijanka
-
Kijanka - oby przeszło jak najszybciej! :* leż i odpoczywaj, w razie czego nospa przecież może pomoc:*
Widze ze wiedzę dentystyczna masz spora, czemu rocienczonym DENTOSEPTEM a?
Pytam bo ja od jakiegoś czasu nawet przed ciążą mam delikatne wertepy z dziaslami, często są podrażnione i właśnie dentosept a to moje panaceum... ale nie rozcieńczam tylko prosto z buteleczki. Źle robie? A borasol jakby co można?19.07.2016 r. Aleksander