Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
u mnie jest piekna pogoda prawie ze lato
posiedzialam troszke na tarasie aby slonka zalapac na spacer jakos mnie nie ciagnie dzis. a jeszcze musze cos pomyslec nad obiadkiem
jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
nick nieaktualnyDalile wrote:ADziewczyny zaczynam się martwić. Od 1.04 trzymam się diety cukrzycowej i schudłam już 1,5 kg chociaz nie chodzę głodna.)
jak tylko do niego dotrze, że nie ma co panikować, bo jedzenia jest pod dostatkiem, to przestanie
Naditta wrote:Umówiłam się też na wizytę w Polsce, echo serca dziecka. Chciałam zrobić też usg 3D, ale pani powiedziała, że chyba nie ma sensu robić obu, bo jak lekarz robi to echo serca to ogląda i sprawdza też całego dzidziusia. Jak myślicie?a w 3d to chyba tak bardziej dla rodziców, żeby mogli zobaczyć, jak maluch wygląda?
Byłam dziś u okulisty i dostałam papier, że mimo sporej wady wzroku (-6,25/-7,25) mogę rodzić naturalniepani mi jeszcze walnęła komplementem, że takiego zdrowego oka u krótkowidza dawno nie widziała i mam się cieszyć. Za to astygmatyzm mi się pogłębił od poprzedniej wizyty, ale jej zdaniem to wina ciąży i hormonów (wcześniej go nie miałam) i po porodzie przejdzie. Fakt, w okularach z cylindrami widziałam dużo lepiej, ale skoro sama lekarka twierdzi, że takie szkła to zbędny wydatek, bo będą drogie, a po porodzie i tak najprawdopdoobniej będę potrzebować zwykłych, to się jej słucham. Zawsze to trochę pieniędzy w kieszeni
jusella, eve90, _analiza, Naditta, majeczka87, MirelS, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
A do tego powiedziała żeby tych ćwiczeń nie robić i dużo chodzić.!
No jestem ciekawa co powie neurolog. Nie mogłam usiąść na krześle nawet za bardzo... Masakra jakaś dzisiaj jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 13:13
-
kot bury a moja optyczka nic nie powiedziala i dostalam bardzo silne okulary, mocniejsze niz mam soczewki i do tego z cylindrami w lewym oku gdzie nie mialam wczesniej antygmatyzmu.. kurde jak to wina ciazy to pitole no
eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Majeczka. Mi się wada pogłębila nie mega jakoś ale okulary też mam mocniejsze i inne cylindry. Okulistka powiedziała że się cofnie więc trzymam ja za słowo. Musze pójść po Porodzie na kontrole a potem w grudniu a kolejne badanie i receptę na docelowe okulary i soczewki. Mam badania w styczniu i muszę je przejść!!! Ach ta ciąża
Kijanka fajnie ze z dzieciaczkiem wsio okkot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
No i juz po wizycie synuś serduszko ma zdrowe i wszystkie parametry w normie. Wg obliczeń pani kardiolog synek ma 1200 g i patrząc na jakies parametry powiedziała ze bedzie duży chłopak i jeszcze dwa razy to powtórzyła. A w nocy nie dal mi spać bo kombinował w brzuchu i dzisiaj leży glowka do domu
cieszę się. Kolo środy powinnam dostać łóżeczko i juz sie doczekać nie mogę.
kot_bury, majeczka87, Asit, nowatorka, Naditta, MirelS, eve90, TheForfie, Dalile, Ejrene, jusella, aisa, figaa, Zuzulka88, _analiza lubią tę wiadomość
-
Widzę, że dużo z Was wizytowało dzisiaj. Gratki, że maluchy zdrowe i zadowolone
Ja po szybkim szopingu. Oto co dorwałam dla mojego chłoptasia:
Jest radość
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 15:41
MirelS, kot_bury, stokrotka2013, Maka, Asit, nowatorka, eve90, TheForfie, Ejrene, jusella, aisa, Kasiulina, figaa, renieczka, Wiola90, Zuzulka88, _analiza, Agness27 lubią tę wiadomość
-
byłam chwilę na mieście i tak się zasapałam, że leżę do góry brzuchem
a obeszłam tylko biedronkę i jeden szmateks ;P
Naditta to ja bym już sobie dała spokój płacić za to 3d kolejne
Kijanka a co to za zastój, co się robi w takiej sytuacji?
Nowa gratuluję udanej wizyty, mi też łobuz ciągle coś kombinuje aż czasem próbuję go uspokoić np. zmieniając pozycję albo poruszając trochę brzuszkiem
jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Maka, dziękuję! Kupiłam je w Nexcie
Tak Asit, dokładnie. Twoje też piękne! Po spokojniejszym buszowaniu w sklepach dziecięcych stwierdziłam, że jednak maja najładniejsze ciuszki dla malców. Baby gap jest pierońsko drogi jak na to co oferują, mothercare jest ok, ale w chwili obecej nuda jeśli chodzi o ciuszki dla chłopców, mamas&papas- ok, bo mają często promocjeZakochałam się w nexcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 16:30
TheForfie, kot_bury, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość