Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Misie! mam dla was link w którym jest informacja z wyjaśnieniem że każdej z nas jak psu buda należy się minimum 1000zł miesięcznie po urodzeniu dzieci
włącznie z samozatrudnionymi.
http://e-prawopracy.pl/1000-zl-zasilku-macierzynskiego/TheForfie, jusella, Zuzulka88, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
Sergiusz
-
Ja się tylko przywitam bo pisałam sporego posta mąż w tym czasie zadzwonił i wszystko poszło się rypac wrr
Miłego wieczoruWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 20:06
jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia)
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f568c552791c.jpg
Oto moje zdobycze (z zeszłego tygodnia)MirelS, TheForfie, Maka, Karolajjn:), LilouK, stokrotka2013, aisa, Asit, eve90, jusella, Kasiulina, renieczka, kot_bury, Zuzulka88, _analiza lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Piątek, więc cisza na wątku, dziewczyny imprezują
Telashe, mi się niestety zasiłek nie będzie należał, a przygarnęłabym
Co do poduszki do karmienia to ja sama nie wiem, zastanawiam się i pewnie jeśli kupię to pod koniec ciąży. Na razie nie jestem przekonana o jej niezbędnościTheForfie, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Ja również polecam ubranka z NEXT. Ja kupuję dla synka z polskiej strony next:
http://pl.nextdirect.com/pl/, dla maluszka również się zaopatrzyłam już w 3 pajacyki. Mają super ubranka, może ceny wysokie, ale jakość najlepsza.jusella, renieczka, TheForfie, Zuzulka88, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Co do poduszki ja mam od 3 miesiaca poduszke na ktorej spie nie oddam jej za zadne skarby i bedzie mi sluzyc do karmienia i do spania po porodzie bo ja uuuuwielbiam co w zesniej juz pisalam
ja mam dluga ktora mozna zwiazac i zrobic z niej kojec dla mlodej
polecam
majeczka87, jusella, TheForfie, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Kijanka
-
Ciuszki z nexta faktycznie są bardzo dobrej jakości. Wszystko fajnie wykończone, nic nie powinno maluszla drażnić ani uwierać w ciało. Mam taka nadzieję przynajmniej. No i mają wywijane rękawki niedrapki
Buuu, ja nie imprezuję, podglądam WasAle chyba, żeby uczcić dzisiejszy zakup to pyknę sobie kieliszeczek bezalkoholowego różówego winka. Wprawdzie ohydne w smaku, no ale cóż, człowiek nie wielbłąd, pić musi
Zdrówko!
Naditta, Maka, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Znalazłam jakieś info, że jest w Warszawie w Złotych Tarasach
http://najlepszegalerie.pl/warszawa/zlote,tarasy/1387,Next,sklep,odziezowy,moda
Ups, zakmniety w 2011 i prócz tego nie ma w Polsce innych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 22:15
17.07.2016
-
LilouK wrote:Ciuszki z nexta faktycznie są bardzo dobrej jakości. Wszystko fajnie wykończone, nic nie powinno maluszla drażnić ani uwierać w ciało. Mam taka nadzieję przynajmniej. No i mają wywijane rękawki niedrapki
Buuu, ja nie imprezuję, podglądam WasAle chyba, żeby uczcić dzisiejszy zakup to pyknę sobie kieliszeczek bezalkoholowego różówego winka. Wprawdzie ohydne w smaku, no ale cóż, człowiek nie wielbłąd, pić musi
Zdrówko!
LilouK, gdzie kupujesz winko? Bo ja kupuję czasem w Sainsburys i jest całkiem spoko, jak wino rzeczywiście, mają czerwone, białe i różowe. I tylko 2.50!17.07.2016
-
Hello!
Ja jestem średniej wielkości 167 cmwięc wózek dla ciebie może być troszku za niski..
Syn też mało się ruszał i teraz jest spokojny więc może uda mi się też z drugim hihi
Kurcze powiem tak ostatnio mam smaka na papierosa, drinka i dyskotekę..
Co do wózków bardzo ciekawe propozycje na fb mają
Wpiszcie sobie :bobo-wozki wszystko dla dzieckajusella, TheForfie, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
Naditta, też tam! Znalazłam je dopiero za 5 podejściem na dolnej półce w sklepie
Kupiłam różowe, ale wg. mnie szału nie ma. Piłam kiedyś to musujące i bardziej mi przypadło do gustu. Białego i czerwonego nie próbowałam.
Wiem, że chyba Tesco ma bezalkoholowe smakowe cidery w ofercie, ale nawet nich na oczy nie widziałam. Jak lubisz zwykłe piwko, to becks blue daje radę
Wyznania alkoholiczki na belly, jaki wstyd :-pjusella, kot_bury, Zuzulka88, _analiza lubią tę wiadomość
-
Hello:))
Pojechałąm dzis do KFC jakos mnie naszła ochota a tam ludzi że masakra stania chyba z 30min by coś dostać a potem na odbior nastepne 30min ..
Wiecie co wkurzyłam się poszłam od razu do przodu i slyszałam za mną jakieś glosy ze kolejka obowiazuje itd milczałam do czasu aż sie wkurzyłam i obróciłam i mówie tak a pani mądra pogadamy jak będzie pani w ciąży pozatym kobiety ciężarne maja pierwszeństwo cos jeszcze ma pani do powiedzenia ? Nie? to fajnie bo myślałam że pani mózgu nie ma .......poniosło mnie ;p no i mnie obsłużyli bez problemu od razu mi dali co chciałam.. Ludzie serio są bezczelni i to kobiety które zapewne przeszły ciąże i wiedzą co to znaczy... Masakra
Naditta, eve90, jusella, Agaax, Kasiulina, kama005, TheForfie, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Hej DZiewczynki
Przed chwilą wróciliśmy ze zwiadów i zapadła decyzja - wózek Roan Emma - jeszcze nie wiem który kolor bo podobają mi się 3. Najbardziej skłaniam się ku temu:
http://static.pokazywarka.pl/i/6491312/643242/e31.jpg
Świetnie się prowadzi, zwrotny, widać, że porządne wykonanie. Rączka regulowana i to ogromny plus bo ja mogę spokojnie go pchać (mam 167 cm) i Tatusiek również (prawie 2 m). Decyzja podjęta jednogłośniea o kolorze zadecydować mam ja - na wózek czeka się krótko bo tylko 2 tygodnie.
W tym sklepie w którym byliśmy będę kupować większość rzeczy - pooglądałam, podotykałam a potem przez internet zamówię- wybór ogromny!~
kamenkaa, LilouK, eve90, Agaax, Kasiulina, aisa, renieczka, stokrotka2013, Telashe, TheForfie, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
jusella wrote:Naditta polubiłam za decyzję o wizycie przed wyjazdem - lepiej sprawdzić i potem się nie zamartwiać
Kamenkaa - lekarz przepisał mi ten lek i jak w 2 ciągu dni ciśnienie będzie szaleć i się nie uspokoi to mam receptę wykupić. Mam nadzieję, że się obejdzie bez leków.
Dietę na wszelki wypadek zmodyfikuję troszkę i dzięki za wszystkie cenne rady.
Najgorsze jest to, że nie lubię rzeczy, które pomagają obniżyć ciśnienie - bananów, ryżu i należę do niewielu osób nie lubiących czekolady (Pierworodny twierdzi, że jestem robotem bo"przecież wszyscy ludzie lubią czekoladę i sernik" - sernika też nie cierpię) ale czego nie robi się dla Maluszka
mi od razu kazał brać wiesz mi nie spadało wogole nawet w domu po spoczynku miałam 170 ;/i niestety musiałąm właczyć lek po leku mam max 135 czasem nawet 120
ale żadko..
teraz w 3 trym. zaczeło mi szaleć cisnienie znowu powyżej 140 eh obawiam się ze jak będe jechac na porodówke może mi skoczyć mega i wtedy bedzie przechlapane ..
Kolorek wózka znakomity tez mam taki kolor lecz inny model:) bardziej podobają mi sie kółka ruchomeWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 22:44
jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Tatusiek kupił mi kurteczkę - cieniusia parkę
Pokazuję bo może którejś się spodoba a kosztowała 28 zł w Auchan
i butki w CCC
A dla Szymonka wybrałam 2 czapunie do szpitala, butki i rampersa
Kupiliśmy też parę ciuchów Tatuśkowi - ale to nie ciekawe
Na zakupy dla siebie i Szymonka nie całą stówkę wydaliśmy i jestem bardzo zadowolona bo wszystko okropnie mi się podoba
Dzień uważam za udany.
Teraz będę Was nadrabiać bo nie mam siły nic więcej zrobić - nawet prysznic sobie dziś daruję i brudas wpakowałam się do łóżka
LilouK, eve90, kamenkaa, Maka, Agaax, Kasiulina, aisa, stokrotka2013, renieczka, TheForfie, kot_bury, Zuzulka88, Agness27 lubią tę wiadomość