WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2016
Odpowiedz

Lipiec 2016

Oceń ten wątek:
  • jusella Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naditta cena 3 w 1 to około 1700 - 1800 zł ale wstępnie negocjowałam cenę i w 1700 zł się zmieszczę i jeszcze coś dorzucą :-D
    A tak szczerze - to w tym wózku jestem tak zakochana, że nawet jakbym miała go nosić na plecach to i tak musi być mój! Oglądałam inne ale w ogóle mi się nie podobają. To taka sama miłość jak do Żabuli - od pierwszego wejrzenia i ślepa ;-)

Naditta, Maka, Kasiulina, eve90, stokrotka2013, aisa, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość

• basia7777 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamenkaa wrote:
    Hello:))

Pojechałąm dzis do KFC jakos mnie naszła ochota a tam ludzi że masakra stania chyba z 30min by coś dostać a potem na odbior nastepne 30min ..

Wiecie co wkurzyłam się poszłam od razu do przodu i slyszałam za mną jakieś glosy ze kolejka obowiazuje itd milczałam do czasu aż sie wkurzyłam i obróciłam i mówie tak a pani mądra pogadamy jak będzie pani w ciąży pozatym kobiety ciężarne maja pierwszeństwo cos jeszcze ma pani do powiedzenia ? Nie? to fajnie bo myślałam że pani mózgu nie ma .......:D poniosło mnie ;p no i mnie obsłużyli bez problemu od razu mi dali co chciałam.. Ludzie serio są bezczelni i to kobiety które zapewne przeszły ciąże i wiedzą co to znaczy... Masakra :)

Powiem Ci ze ja tez bym chciała być taka odważna.... Ale jakoś mi głupio. Gdyby rzeczywiście był taki przepis że kobiety ciężarne poza kolejka na pewno bym tak robiła, ale właśnie nie ma prawnie, że kobieta ciężarna poza kolejka :-( ale wiadomo nie każdy wie o tym ;-)

https://www.maluchy.pl/li-72635.png
  • Maka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajne wózki. My się chyba zdecydujemy na Bebetto Murano 2016. O 15 idziemy na urodziny i tak mi się nie chce, że szok.. Najchętniej bym się położyła do łóżka i cały dzień z niego nie wychodziła ... Jeszcze ta okropna pogoda. Jusella moze aspargin Ci pomoże na te skurcze? To potas i magnez. Ja biorę regularnie i jeszcze nic takiego mi się nie przytrafiło.

Zuzulka88, jusella lubią tę wiadomość

ckaik0s3070dl07t.png
  • LilouK Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek mamuńki :-)

Cisza na wątku, zapiły wszystkie wczoraj czy co? :-D

Jusella, piękny wózek. Znam to uczucie ślepej miłości. Od początku ubzdurałam sobie jeden model, reszta była już z zasady beee! Pomacałam w sklepie, żeby nie było, pchnęłam z 1m, resztę testów olałam, bo miłości się nie analizuje, szybki strzał: pani, biere od ręki, bo wykupio :-D
    No i tak 4 miechy temu stałam się szczęśliwą posiadaczką Henryczkowego pojazdu. Dobrze maskuje glutki i inne wydzieliny, bo kolor khaki z oliwką. Tak że tego, czy młody będzie brunetem po mamuni, czy pójdzie w angielski "truskawkowy blond" po tatku, w zieleni będzie mu do twarzy, o! ;-)

Naditta, obczajałam organoleptycznie wczoraj tego Stokke w mothercare. Jest super, ale jak na moje drobne wymiary, dla mnie jest zbyt ogromniasty. Wyglądałabym jak dziecko pchające dziecko, czyli w sumie norma na ulicach UK ;-) Dla wysokich kobitek jak najbardziej, kurduple jak ja mogą mieć problem niestety.

Zapytunek z rana: bolą Was pępki może?
    Bo mój jakiś taki rozlazły i obolały od jakiegoś czasu, mam wrażenie, że skóra i mięśnie wokół bolą, zupełnie tak jak siniaki O.o Myślę sobie, może to od rozciągania, jakieś włókna mięśniowe nie wytrzymały stąd to nieprzyjemne uczucie, co myślicie?
    A, że pępor wygląda jak 3 sutek i żyje własnym życiem, to już inna sprawa...

Bardzo marzyłby mi się jakiś łikendowy szoping z B, ale nie wiedzieć czemu, staremu nie chce się zadu z kanapy odkleić. Widzę strach i przerażenie w jego oczach ;-)

Pięknego dnia lasencje :-)

jusella, niezapominajka, majeczka87, Zuzulka88, Agaax, kot_bury lubią tę wiadomość

• jusella Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka mam dziś to samo - wieczorem umówiliśmy się ze znajomymi do knajpki i nie chce mi się jak nie wiem co... Aspargin biorę teraz właśnie ale powiem Ci, że w nocy to tak się z bólu darłam, że chyba połowe sąsiadów obudziłam. Teraz aspargin biorę, sok pomidorowy piję i mam nadzieję ze się nie powtórzy.

Zuzulka88 lubi tę wiadomość

• nowa! Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez marzą sie zakupy ale moze jutro się wybierzemy. Teraz oglądam powtórki na dobre i na zle najnowsze odcinki i spłakałam sie jak bóbr. O mamuniu... Kobieta musiała miec cesarkę w 30 Tc.

Co do pępka to też mam ten problem też boli mnie wokół, na początku się zmartwiłam ale później wytłumaczyłam sobie, że to pewnie wszystko się naciąga i to od tego te bóle.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 13:40

Zuzulka88, jusella lubią tę wiadomość

• Naditta Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LilouK, ja jestem wysoka bo ponad 170, mezulek kawał chłopa, prawie 2 m, więc może nie wygladalibysmy głupio z tym wózkiem :D. Muszę znaleźć okazję, żeby go pomacac. Drugim moim faworytem jest Polski wózek, właśnie te Bebetto mi bardzo przypadły do gustu. Ale to trza pomacac, mam nadzieję, że mi się to uda w Polsce i juz za miesiąc będę wiedziała który wybrać ;)

A mój pępuszek jeszcze nie boli, bo narazie wciąż jest wklesły. Płytki, ale jeszcze nie wyłazi do wierzchu ;)

Ja od kilku dni za to mam uczucie jakby mi ktoś włożył palec pod żebro. Albo to mały coś tam grzebał, albo jakieś organy mi się tam podsunely i mnie uwiera.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 13:52

jusella, Zuzulka88, kama005 lubią tę wiadomość

17.07.2016

mhsve6yd8ca1xiv9.png
  • LilouK Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wiem Naditta, że jesteście oboje wysocy, dlatego powinien Wam bardziej przypasować niz nam kurduplom ;-)
    Właśnie zrobiłam sobie małe porównanie peach'a z trailz'em, bo ten ostatni chodził mi po głowie swego czas w związku z tym, że wciąż mam możliwość wymiany wózka.
    W sumie Trailz jest aż 5kg cięższy tzn. rama i spacerówka (13,6kg). Osobiście nie dałabym rady. Spodziewałam się, że trailz z tak ciężką i masywną ramą będzie podchodził pod dziecko większe niż 15kg, ale niestety nie. Peach, pomimo, że 5kg lżejszy ma zakres wagowy do 25kg więc mam nadzieję, że nie będę potrzebowała kolejnej spacerówki dla młodego.
    Te Bebetto też bardzo ładnie się prezentują. A który model Ci się podoba? :-)

• Naditta Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Póki co najbardziej Holland, biały stelaż i szary wózek. Ale widziałam na ich stronie,że mają kilka nowych modeli wartych uwagi. Od miesiąca proszę mojego lubego, żeby troszkę zrobił research jeśli chodzi o techniczne strony wózka, bo ja powiem szczerze, że patrzę głównie na wygląd :D ale weź się doproś chłopa o cokolwiek... Wiecznie czasu nie ma :)

jusella, ada89, Zuzulka88, TheForfie, kot_bury lubią tę wiadomość

17.07.2016

mhsve6yd8ca1xiv9.png
  • stokrotka2013 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój pępek już prawie na płasko ale jeszcze nie boli.
    Kobietki a jak jest z pampkami jakie i ile planujecie kupić ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 14:49

Zuzulka88, Kasiulina lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72585.png
    Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia <3)
  • LilouK Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naditta wrote:
    Póki co najbardziej Holland, biały stelaż i szary wózek. Ale widziałam na ich stronie,że mają kilka nowych modeli wartych uwagi. Od miesiąca proszę mojego lubego, żeby troszkę zrobił research jeśli chodzi o techniczne strony wózka, bo ja powiem szczerze, że patrzę głównie na wygląd :D ale weź się doproś chłopa o cokolwiek... Wiecznie czasu nie ma :)

Ooo, bardzo ładny. Super, że mają tyle fajnych kolorów do wyboru, to duży plus.
    Mój B pod tym względem też o kant d... potrzaskać ;-) Grunt, że on da radę podnieść coś, reszta nie ma znaczenia. Warto samemu zrobić sobie taki research co nam pasuje, a co nie, bo jednak to głównie my będziemy ten wózek pchać, składać, wnosić itd.

Zuzulka88, Naditta lubią tę wiadomość

• ada89 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naditta my też Holland :)

Zuzulka88, Naditta lubią tę wiadomość

06.2015 - poronienie

7v8r9n73vlu7ctsh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka2013 wrote:

Z pampkami czyli pampersami?
    Ja kupuję paczkę new borny do szpitala, i zapas na miesiąc 2
    W smyku albo na allegro można kupić za chyba 108 zł 228szt.
    Jeżeli wszystko będzie dobrze i dupka zaakceptuje Pampersy to będę kupywac dalej te zapasy. Wtedy Pampers wychodzi w cenie tych tańszych pieluszek.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 16:47

• majeczka87 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka2013 wrote:

ja kupilam jedną paczkę 80 sztuk 1 i jedną 2

eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

f2wlanlihx9vcryh.png
    Adaś skarbuś ;) 56 cm szczęścia 3580 g miłości <3
    Urodziłem się 12 lipca 2016
  • majeczka87 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my jeszcze wozka nie wybralismy, wiem jakie mamy co do niego wymagania ale ceny są przerazajace... jeden w dobrej cenie mamy na oku 700 zl 3 w 1 firmy Heiz model Nemo ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 16:48

jusella, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

f2wlanlihx9vcryh.png
  • jusella Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka masz rację - ceny wózków są powalające. My mięliśmy wziąć wózek od siostry Tatuśka,moja kuzynka też nam proponowała ale teraz, jak Tatuśkowi praca w Norwegii wypaliła to będziemy mogli sobie pozwolić kupić trochę nowych rzeczy. Nie lubię wydawać kasy jak nie trzeba ale to Tatuśka pierwsze dziecko, upragnione i tak zadecydował - co mnie bardzo cieszy :-D

majeczka87, eve90, Zuzulka88, renieczka, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość

• majeczka87 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uch mój nie chce oszaleć.... zgredek;p

eve90, Zuzulka88, jusella lubią tę wiadomość

f2wlanlihx9vcryh.png
  • eve90 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś po małym shoppingu, nic specjalnego, same pierdoly ale najlepszym uwieńczeniem była pitca mniammm :)
    I taki to leniwy dzien... :)
    Zaraz zbieram się do koleżanki za miasto na kawke a mój idzie z kolegami oglądać mecz ;)
    Miłego wieczorku wszystkim :)

majeczka87, jusella, Zuzulka88, Naditta, Kasiulina, renieczka, kot_bury lubią tę wiadomość

atdc9vvj1ddua2x5.png
  • majeczka87 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eve baw się dobrze;) korzystaj z czasu wolnosci hehehe kiedy zapisalas sie teraz na cwiczonka? wiesz ze chyba zapomnialam sie zapisac na kolejny tydzien? moze jakos pojde na krzywy ryjek?;)

Zuzulka88, eve90 lubią tę wiadomość

f2wlanlihx9vcryh.png
  • Dalile Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero wróciłam od mamy... nadrobiłam was, ale zapomniałam co miałam komu odpisać, więc napiszę, że tęskniłam!
    Dzień bez was, to dzień stracony :)

jusella, ania181111, nowa!, Zuzulka88, majeczka87, stokrotka2013, Naditta, Kasiulina, renieczka, kot_bury, TheForfie lubią tę wiadomość

hchytqywgtgkzdry.png3i49uay3p9zkz893.png
‹‹ 779 780 781 782 783 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ