Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ada89 wrote:Naditta my też Holland
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/143a8456cd84.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6799ea867a38.jpg
tylko chciałabym , żeby był w miarę uniwersalny w razie gdyby drugi był chłopiec. Myślicie, że ten w kropki by się nadawał?jusella, kot_bury, TheForfie lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Witam się i ja
Jakoś dziś leniwie u mnie, sprzątanie rozłożyłam na cały dzień
My nadal nie mamy wybranego wózka- zdecydowanie za dużo ichMuszę kiedyś wyciągnąć M żeby na żywo obejrzeć i pomacać, może wtedy uda się zdecydować na coś konkretnego
A w poniedziałek czeka mnie obciążenie glukozą i inne badaniaLekki stresik zaczynam czuć
jusella, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Też w przyszłym tygodniu muszę iść na glukozę. Wypicia jej się nie boję, gorzej z utrzymaniem jej w żołądku przez 2 godziny
Wiola - w kropki jest super!Ja się ciągle waham nad Holland, Coletto i Anex Sport i sama nie wiem...
Oglądałam dziś na żywo Bebetto Murano, bo na fotkach bardzo mi się podobał, ale jak dla mnie trochę za duży... Ale bardzo ładny!jusella, Wiola90, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj był pierwszy dzień szkoły rodzenia. Jestem bardzo zadowolona. Oprócz wykładów mieliśmy ćwiczenia oddechu podczas skurczu i różne pozycje
fajnie było
Wielu ciekawych rzeczy się dowiedzieliśmy chociaż teraz zrozumiałam czemu moja koleżanka się przerazila. Bo ja jak posłuchałam to też
Zaraz was nadrobie. Jestem padnięta po dzisiejszym dniu!majeczka87, jusella, Agness27, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Jak tylko zaczynaliśmy szukać wózka to m wypatrzyl właśnie bebetto holland i bardzo nam się podobał przed dłuższy czas ale jak mi wpadł w oko baby design husky to koniec przepadlam i nie było przeproś zakochałam się i już
Tak chodziło mi o pampersy i tak sobie też myślę że 80 szt 1 wystarczy a później już 2 i też tak sobie myślę że z kartą rossne też cenowo nieźle wychodzą w rossmannie pampersy sprostujcie moje myśli jeśli się mylę.majeczka87, jusella, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia)
-
Dziewczyny czy ktoras z was boli tylek jak za dlugo jestescie w pozycji siedzacej? Bo mnie tak. Do tego jakos dzisiaj wyjatkowo mnie cycki bola i sutki szczypia. No i wieczorami po jedzeniu juz czuje sie ciezko, brzuch zaczyna dokuczac...
*Słoneczko, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Witam się ponownie
To widzę, że wózki Bebetto dość popularne. Wiola, ten pierwszy którego zdjęcie wkleiłaś jest moim faworytem jeśli chodzi o kolorystykę póki co. Bo ja sobie wymyśliłam, że chcę jasno szary z białym i taki ma być! Nic innego mi się nie podoba
A ja dopiero wróciłam po badaniu. Dziewczyny, ale mnie wymęczyli...
1.5 godziny trwające usg! A mały jak szalał to szkoda gadać, kopał non stop aż cały brzuch mi skakał, chyba go wkurzało to podglądanie
Ale bardzo się cieszę, bo okazało się, że te zajęcia/wykład prowadził jeden z najlepszych specjalistów w UK. I powiedział, że mój mały jest "super healthy boy". Więc było warto, jego serduszko jest wybadane wzdłuż i wszerz
A leżał sobie na ukos, główkę miał na dole po mojej prawej, a nóżki po lewej u góry. Potem się przekręcił i w sumie to nie wiem w jakiej pozycji wylądował.
A ja zjadłam tajską zupę z krewetkami, upichciłam na szybko a teraz otwieram białe wino bezalkoholowe z bąbelkami. w końcu sobotaLilouK, MirelS, renieczka, Gagaga, jusella, eve90, Wiola90, Agness27, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
A pewnie! Czasami nie umie wstać bo aż ciągnie mocno kość ogonowa.
Brzuch wieczorem nadmuchany że mam zadyszki... Uciska na żołądek.
Do tego przy wstawaniu te pachwiny tak ciągną... I to już chyba dwa miesiące tak ciągną!
Ja miałam power dzisiaj! Podłogi umyte,wypastowane itp.
W przyszłym tygodniu ma być już fajna pogoda więc jak w domu czysto to można się za obejście wziąśćZuzulka88 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
No to widze ze nie tylko ja sobie troche narzekam
od tego 7 m-ca to bedzie chyba dosc ciezko do konca. Zwlaszcza wieczorem jak Naditta czuje ze mi sie skora na brzuchu rozciaga bo nie ma miejsca zeby to wszystko w srodku pomiescic
kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
nowatorka wrote:No to widze ze nie tylko ja sobie troche narzekam
od tego 7 m-ca to bedzie chyba dosc ciezko do konca. Zwlaszcza wieczorem jak Naditta czuje ze mi sie skora na brzuchu rozciaga bo nie ma miejsca zeby to wszystko w srodku pomiescic
Kochana, może my po prostu za dużo jemy?jusella, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Ja dziś troszkę poszalałam z 5-letnią siostrzenicą na placu zabaw i po powrocie brzuch stał się jak kamień,co dziwne - czułam przy każdym kroku jak KOŚĆ OGONOWA mi skrzypi, nie wiem, już się sypię ;o
W dodatku mały ułożony główkowo cały czas i tak kopie po żołądku, że wróciło rzyganko co jakiś czas ;/
Obawiam się, że jeszcze z miesiąc, dojdą upały i będę leżeć i stękać niczym orka wyrzucona na brzeg...
Zazdroszczę warsztatówjusella, eve90, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Dziś wreszcie ruszyłam szanowne 4 litery i zapisałam się na 3 warsztaty. Ciekawa jestem, czy uda mi się na któryś z nich dostać
Do tego zakupiłam 14 bodziaków i 12 pieluszek muślinowych po bardzo okazyjnych cenach w Asdzie. Jestem ciekawa ich jakości, ale raczej nie spodziewam się cudów.
Czy któraś z Was planuje zakup Tommee Tippee Starter Kit? Jeśli tak, który zestaw? Essentials czy Complete? Bo jestem w kropce i nie wiem co wybrać...
Mój pępor coraz bardziej mnie boliWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 22:39
jusella, Agness27, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW PL to ja nie widziałam nawet tego zestawu, chyba że źle patrzyłam.
Kupiłam za to zestaw z laktatorem recznym plus butelki, pojemniczki do pokarmu, pudełko do sterylizacji i jakieś tam jeszcze drobiazgi. Elektrycznego sterelizatora nie będę kupować, a podgrzewacz chyba wezmę innej firmy. Tańszy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 22:56
jusella, eve90, kot_bury, TheForfie, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
LilouK, zapisywałaś się na takie warsztaty w szpitalu czy gdzie indziej? Bo ja jestem w trakcie zmiany szpitala, w poprzednim była zapisana do szkoły rodzenia, ale niestety mi to przepadnie wraz ze zmianą. Tutaj już za późno, nie mam szans się dostać. Przysłali mi tylko list z datą wizyty a w nim różne propozycje, m.in. joga, akupunktura i zajęcia dla obojga rodziców. Ale wszystko płatne, niektóre nawet 100 kosztują!
Dziewczyny, a ja jeszcze o wózkachwidziała któraś z Was na żywo Joolz Day? Warty zainteresowania?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 23:00
Zuzulka88 lubi tę wiadomość
17.07.2016