Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wogole witam wszystke was, ja to cos czuje ze bede tak witac tu z doskoku , brak mi czasu na dluzsze konwersacje, wiosna sie zrobila i jak nie w pracy to na spacerkach, w odwiedzinach plus szykowania wyprawki dla maluszka , niby juz wszystko mam ale oprucz fotelika i bazy ale i tak zawsze sie cos dokupi, nie da sie obojetnie przejsc kolo dzieciecych sklepow
A dzis moj pierwszy leniwy poranek mlody w przedszkolu, stary w pracy a sredni niedawno wyszedl do szkoly wiec postanowilam wrocic do lozeczka i troszke poleze tak chociaz do 9
jusella, kot_bury, Zuzulka88, Agness27 lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Asit śliczny wózek i duża torba na dole!
Dziewczyny zaczynam się martwić. Od 1.04 trzymam się diety cukrzycowej i schudłam już 1,5 kg chociaz nie chodzę głodna. Zaczynam się martwić o Zosię - czy jej to nie zaszkodzi? W tym moemncie na plusie od początku ciąży mam 4,5 kg, ale ja też i zaczynałam z zapasem, bo miałam nadwagę.
Co o tym myślicie? Przyśpieszyć wizytę u lekarza, żeby zobaczyć, czy z Małą wszystko ok? Jest bardzo ruchliwa, czasem aż za bardzo nawet.Agaax, jusella, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Hello. Jeden dzień bez forum i tyle nadrabiam.
Gratuluję udanych wizyt!
Na zbicie ciśnienia czosnek... Działa, ale to śmierdzaca sprawa.
Koleżanka brała leki i wszystko dobrze
Wózek super a ja też myślę intensywnie nad tym x-lander bo on jest chyba najmniej taki wielki.... Chcę delikatny, mały i zwonny...ciężko będzie..
Mlody-a od wczoraj słabo daje znać o sobie... Coś tam lekko było.. Fakt wczoraj latalam i dużo załatwiania więc może dlatego..majeczka87, jusella, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
Dzień dobry laseczki
Pospane? Ja tak średnio, bo wypiłam późno "kawkie" w gościach i chyba niezła siekiera musiała być, bo mnie trzymało przez całą noc
Jeszcze raz gratulacje z okazji wczorajszych wizyt! Nasze małe fasolki koksują masę równo
Jusella, tak jak dziewczyny mówią, lekkie spacerki, dużo wody, odstaw sól, kawę, herbatę, która wbrew pozorom ma prawie tyle samo kofeiny co kawa rozpuszczalna. Eh, czasem ekscytacja, podjaranko na widok Tatuśkaw połączeniu z kubkiem kawki, pogoda, niewłaściwe jedzenie mogą się skumulować i nieźle nastraszyć. A lekarze to i tak zawsze wszystko widzą w czarnych barwach i tylko leki, leki, leżeć i kwiczeć
Ponoć produkty bogate w potas pomagają obniżyć ciśnięcie.
Asit, fajna bryka. Szacun za kolor! Odważna jesteś nie powiem
Jadę zaraz na szoping po "najpotrzebniejsze rzeczy" dla Henryczka. Bez B, ale za to z jego kartąKto by tam tęsknił za chłopem w takiej sytuacji, heeee
Miłegojusella, Agaax, Kasiulina, _analiza, kot_bury, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
LilouK kolorek specjalnie na sloneczne wakacje
pozniej planuje dokupic na zime ubranko na wozek Vinter Kit jeszcze nie wiem jaki kolorek
ale pewnie jakis ciemny zeby zaraz brudne nie bylo
LilouK, jusella, TheForfie, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
nick nieaktualnyWitam laski.
Ale rosną nam te bale w brzuchachMoja bambolina juz coraz mocniej daje o sobie znać wiec tez nabiera masy
Dalile zdrową, zbilansowana dietą nie zrobisz krzywdy dziecku. Może to właśnie ten "zapas" spada
Basia ja przez Ciebie też teraz ciągle myślę o x-landerze
Ile masz wzrostu? Bo ja z mężem mamy powyżej 175cm a rączka na max ma wysokość ok 102 chyba i boję się , że będzie dla mas za niskiZuzulka88 lubi tę wiadomość
-
Dalile wrote:Asit śliczny wózek i duża torba na dole!
Dziewczyny zaczynam się martwić. Od 1.04 trzymam się diety cukrzycowej i schudłam już 1,5 kg chociaz nie chodzę głodna. Zaczynam się martwić o Zosię - czy jej to nie zaszkodzi? W tym moemncie na plusie od początku ciąży mam 4,5 kg, ale ja też i zaczynałam z zapasem, bo miałam nadwagę.
Co o tym myślicie? Przyśpieszyć wizytę u lekarza, żeby zobaczyć, czy z Małą wszystko ok? Jest bardzo ruchliwa, czasem aż za bardzo nawet.Ona też schudła w ciąży przez tą diete. W 27 tyg sie dowiedziała o cukrzycy i miała 4,5 kg na plusie, a potem zeszła z wagi i w dniu porodu miała.... 1,9 kg na plusie
Dziecko zdrowe jak ryba.
Zacytuje Ci szwagierke: "dniu porodu mialam 69.9, po porodzie 66.6 a teraz 59 kg (4 miesiące po porodzie)".
_analiza, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
basia7777 wrote:Hello. Jeden dzień bez forum i tyle nadrabiam.
Gratuluję udanych wizyt!
Na zbicie ciśnienia czosnek... Działa, ale to śmierdzaca sprawa.
Koleżanka brała leki i wszystko dobrze
Wózek super a ja też myślę intensywnie nad tym x-lander bo on jest chyba najmniej taki wielki.... Chcę delikatny, mały i zwonny...ciężko będzie..
Mlody-a od wczoraj słabo daje znać o sobie... Coś tam lekko było.. Fakt wczoraj latalam i dużo załatwiania więc może dlatego..basia7777, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Lilouk z ciśnieniem to masz chyba całkowitą rację musiało kilka rzeczy się skumulować- wczoraj przed spaniem miałam już 129/70 a przed chwilą 109/67. Ja to mam wrażenie, że to wszystko przez tą pogodę bo odkąd się psuje to nie za dobrze się czuję (się zrymowało). Na wszelki wypadek ograniczę sól (a kocham słone), napoje gazowane i wszystko co kofeinę zawiera i zobaczymy. Wczoraj bardzo się wystraszyłam i szczerze - trochę spanikowałam
.
Dziękuję za wszystkie rady
Miłego dnia wszystkim życzę!LilouK, Agaax, kot_bury, eve90, Zuzulka88, Agness27 lubią tę wiadomość
-
LilouK wrote:Pospane? Ja tak średnio, bo wypiłam późno "kawkie" w gościach i chyba niezła siekiera musiała być, bo mnie trzymało przez całą noc
Akcent na słowo "kawkie" będzie mi się już zawsze kojarzył tylko z jednym takim panem z jednego takiego programu w tv ...LilouK, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Jusella, będzie dobrze, ważne tylko żeby kontrolować to ciśnienie. Moja koleżanka z nadciśnieniem urodziła niedawno córeczkę, nic się nie działo,ciąża bezproblemowa, poza tym że na 2 dni przed planowaną cesarka wylądowała w szpitalu, chcieli mieć na nią oko. Ale ona ma nadciśnienie od lat, takie wrodzone chyba.
Teraz wiosna to pogoda i ciśnienie szaleją o chyba to też może mieć wpływ.
Zapomniałam dodać, że nie brała oczywiście żadnych leków, a jak jej podskoczylo przed porodem kazali zażyć paracetamol.
Asit, tak mi się spodobał Twój wózek, że zaczęłam przeszukiwać internet, znalazłam szary i bardzo mi się podoba! Ale już widzę minę męża jak mu pokaże cenę... Raczej go do tego nie przekonam.
To taki typ co nie lubi wydawać dużo jak może wydać mniejno chyba, że chodzi o jego "zabawki". Wtedy cena nieważna!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 10:04
jusella, Agaax, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
17.07.2016