Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny gratuluję!! Oby zawsze już były takie wieści
U mnie też wszystko ok. Serduszko bije pięknie - widziałam pulsujaca kropeczke.
Tylko ta moja lekarka chyba się rabnela... Wyliczyła że jestem w 8 tyg a z pomiarów wyszedł 7t1d... Ale wszystko okAnga1989, PannaNatalia, sisi, Uszko, Leoparde, bulkaasia, Alimak, Marzenie27 lubią tę wiadomość
-
No to ja już po wizycie
Wg terminu miesiączki: 7 tydzień i 2 dzień
Wg USG: 7 tydzień i 3 dzień
CRL 10,5 mm
Bicie serducha 147 uderzeń/min(co za dźwięk!!!!
)
Byłam z MężemJesteśmy mega szczęśliwi
Mój lekarz powiedział, że gdyby się zdarzyło jakiekolwiek plamienie to jak najszybciej do szpitala. Żeby nie czekać.
A tu pierwsze zdjęcie naszego Dzieciątka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5fec18410bca.jpgAnga1989, Ciacho, Selja, Paula55, DTEM, sisi, Nicka789, Solane, Uszko, She86, Leoparde, bulkaasia, Marzenie27 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny bardzo się cieszę z waszych dobrych wieści
U mnie dupa dupa znowu plamienie...zwiększyłam dupka i kurna leze plackiem.
Najgorsze ze na nic nie mamy wpływu, mogę tylko miec nadzieje ze wszystko będzie dobrze.Everything you need will come to you at the perfect time
-
hejka wrzucam na szybko w nocy będę was czytac
serducho bije
fasolka ma 3.7mm
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6cd4c5adabba.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 22:09
Uszko, She86, Anga1989, Selja, DTEM, Asik_kk, Leoparde, bulkaasia, Ciacho, Zoja, Marzenie27 lubią tę wiadomość
-
nie mogę odczytać Amore- ale najważniejsze że wszystko ok- cieszę się bardzo:)
Mania, Paula!!!! Fantastycznie, same cudne wiadomości:)
Lottina- spokojnie, leż odpoczywaj i się nie martw- proszęWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 21:17
Paula55, Mania25, Amore lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wszystkim wam serdecznie gratuluję pieknych dzieciaczków
Nie mogę się napatrzeć na te zdjęcia
Obym też zobaczyła taki widok w piątek!!!
Lottinka leż i postaraj się nie stresować, trzymam za Ciebie i maleństwo kciuki &&&Amore lubi tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Dzieki
nie stresuję się, wierzę że wszystko jest ok
marzę o byciu w 30 tygodniu ciąży i tak mi czas leci
Poza tym wrzucacie tu takie cuda że się buzia sama cieszy!!!Amore, sisi lubią tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
lottinka trzymam kciuki odpoczywaj ile się da!
dzięki dziewczyny tak się cieszę! jeszcze do mnie nie dochodzi. jeszcze karty ciąży nie założył. ale skierowanie na prenatalne usg wypisal na styczeń.
już jestem w łóżku ale padam na pysk..
dziewczyny jak to jest ze moja fasolka jest taka mała a lekarz napisal że to wymiary 7 tydz 5 dzień? I powiedział że w tym wieku to +-10 dni. -
Super dziewczyny, piekne zdjecia!
Ja jutro wizyta
Kurcze czy Wy jak sie wyprozniacie macie bolesci po prawej str u dolu brzucha? Przeciez ja to wytrzymac nie moglam, a brzuch bolal jak bol przepukliny a mialam liedys taki nie raz -
Piękna galeria dziewczyny,oby tak dalej do przodu
Lotti leż i tylko do wc,jaki progesteron łykasz?Bo mam nadzieje ze łykasz,dopochwowe przy plamieniach nie stosowac.Jesli brzuch pobolewa to magnez łykaj i nospeWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 22:17
Antoś IVF,Julisia natural
-
Cherry_Blossom wrote:Kochana co do toxoplazmozy to polecam żebyś nie czyscila kuwety. W pierwszej ciąży miałam kotkę, tylko właśnie nie robiłam nic orzy kuwecie i wszystko było ok
Tyle się o tym mówi, czy nie warto na czas ciąży oddać komus kotkę??? -
Nicka789 wrote:Super dziewczyny, piekne zdjecia!
Ja jutro wizyta
Kurcze czy Wy jak sie wyprozniacie macie bolesci po prawej str u dolu brzucha? Przeciez ja to wytrzymac nie moglam, a brzuch bolal jak bol przepukliny a mialam liedys taki nie razAntoś IVF,Julisia natural