Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć, melduje sie i ja, chociaż wiem, że to bardzo wczesna radość: 26 DC beta 52,2U/l. Termin na 6 lipca 2017 Trzymajcie kciuki bo to to trzecie podejście w tym roku.
Wierzę mocno, że się uda bo pierworodny z 12 lipca 2014 Będzie idealnie 3 lata różnicy.jenny88, Asiulka83, Sylwia_80, basienka13.07.:), przyszła mama lubią tę wiadomość
-
LISTA LIPIEC 2017Anga1989 wrote:A tu macie link, w którym tez mozecie edytować:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1rrLKHzdHRn61FwUbeb4fFH9Gdj3ZobNqbFBxJoVqK2c/edit?usp=drivesdkWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2016, 11:43
Leoparde, gabi544, bulkaasia, Anga1989, Evaa, Krisitna24 lubią tę wiadomość
-
Witam można się przyłączyć?
Ja w prawdzie jeszcze nie jestem w ciąży ale jeśli testowanie się uda w listopadzie to termin według moich obliczeń będzie na 13 lipca
Testować będę dopiero 6 listopada mam nadzieje że się uda parę objawów z tym związane mam ale czy słuszne są moje podejrzenia to nie wiem Dziś jest mój 18 dzień cykluWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 16:17
-
Okilaa wyluzuj To, że masz kota nie oznacz, że jesteś w niebezpieczeństwie oczywiście badania w standardzie trzeba zrobić, ale nie ma co w pierwszych daniach się stresować.
Ja odebrałam dziś wyniki 28 DC beta 141,6 U/l. Cieszę się, że rośnie i pozytywnie się nastawiam bo to pierwszy raz kiedy jest tak wysoki wynik (w tym DC)
-
Okilaa wrote:W czwartek idę bo martwiłam się bólami brzucha i mam kota w domu. Jutro powtarzam betę i robię igg i igm na toksoplazmozę. Wiem, że nie będzie zbyt wiele u lekarza widać ale wolę się upewnić, że wszystko jest ok
Kochana co do toxoplazmozy to polecam żebyś nie czyscila kuwety. W pierwszej ciąży miałam kotkę, tylko właśnie nie robiłam nic orzy kuwecie i wszystko było ok
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)