Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
ladna beta ja już mysle o jutrzejszej dobrze ze dziś i jutro mam gości to mam co robic bo tak to pewnie bym ryczała ost jakos tak ciagle placze Trzymam kciuki za kazda z nas !!!
19.12. jest , 09.01 3.84 cm , 21.01 5,65 cm , 6.02 8,06 cm Boy 2.03 238g 15,05 1500 g 27.07 3540
-
U mnie objawy są straszne pierw ból piersi prawej potem lewej aż w końcu dwie na raz potem straszne bóle w podbrzuszu, kłócie jajników, wymioty poranne, straszny apetyt na słodkości, nerwy, zmęczenie, senność, a teraz jeszcze doszła zgaga i piersi zrobiły mi się jakieś cięższe w dodatku ból głowy nie przechodzi od kilku dni
-
Hej dziewczyny,
A u mnie taka sytuacja, mialam testowac w srode (wedlug aplikacji) - negatyw, neastepnego dnia czyli wczoraj rano - druga blada kreska.
Wieczorem 2 rozne testy negatywne,
Dzis rano znow zrobilam 2 testy i na jednym znow jest druga blada kreska, ale na tescie cyfrowym'not pregnant'.
Okresu brak
Peak owulacji wedlug testow owu byl 14dc teraz mam 29dc.
Nie byla robic bety, bo u nas i tak sie czeka 2-3 dni na wynik.
Czy ktoras z was tak miala ze testy roznie pokazywaly?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
Wreszcie jakiś "ruch w interesie" witam się ze wszystkim.
Też mam nadzieję, że zbierze się spore grono, pozytywnych babeczek
Ja właśnie wróciłam z trzydniowego wyjazdu firmowego i jestem tak zmęczona, że padam na cyce A na dodatek dzieć nie chce spać
Oczywiście nie chciałam chwalić się wszystkim z zespołu, ale wystarczyło nie pić wina do kolacji i już wszyscy robili uśmieszeki. Potwierdzę im po pierwszym USG bo i tak nie uda mi się przy nich ukrywać długo.
A Wy kiedy powiedziałyście w pracy poprzednio i kiedy zamierzacie powoedzieć teraz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 21:15
-
U mnie jeszcze ciaza niepotwierdzona, na razie wyszly mi dwa testy z bladymi kreskami. W pon. chyba pojde na bete. Jesli mi sie uda, to ja w pracy powiem od razu mojemu managerowi (ja mieszkam za granica i tu nie ma zwolnien lekarskich, wiec zeby wiedzial, jak sie bede zle czula czy niedomagala w pracy przy biurku jaki jest tego powod )[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
nick nieaktualnyWitam!
Dwa dni temu zrobiłam dwa testy a tu niespodzianka! Dwa razy wyszła słabiuteńka druga kreseczka! Za to wczoraj od razu zrobiłam sobie betę i piękny wynik 603.08
Tatuś się cieszy a ja jeszcze w lekkim szoku Reszta rodzinki jeszcze nie wie, czekam na dogodny moment żeby ogłosić moje Pierworodne
Pokładam nadzieję w Waszych radach i życzę Nam wszystkim szczęśliwych 8-9 miesięcy! -
MamaAna wrote:Witam!
Dwa dni temu zrobiłam dwa testy a tu niespodzianka! Dwa razy wyszła słabiuteńka druga kreseczka! Za to wczoraj od razu zrobiłam sobie betę i piękny wynik 603.08
Tatuś się cieszy a ja jeszcze w lekkim szoku Reszta rodzinki jeszcze nie wie, czekam na dogodny moment żeby ogłosić moje Pierworodne
Pokładam nadzieję w Waszych radach i życzę Nam wszystkim szczęśliwych 8-9 miesięcy!
Gratulacje witamy -
Cześć dziewczyny! Nieśmiało się witam...nieśmiało bo jeszcze nie potwierdzona ciąża u ginekologa. Póki co test z blada drugą kreską i beta w 29dc na poziomie 441.
Boje sie czy to jednak nie torbiel na jajniki (po stymulacji). A slyszalam ze przy torbieli beta moze byc wyzsza i testy pozytywne... kiedy najwczesniej do ginekologa? Jutro robie druga bete... -
to i ja się nieśmiało powitam
Wczoraj i dziś pozytywne testy ciążowe, beta z wczoraj 43,8mlU/ml - mało, ale na 3t4d to nie najgorzej. Jutro sprawdzam jeszcze raz
Termin na 11.07.17.
Gratuluję Wam babeczki i oby najbliższe 8-9 miesięcy było bardzo szczęśliwe i bardzo nudne:)Tomuś 06.12.2017r, 37t6d, 2400g szczęścia, SN.
Bartuś 08.09.2019r, 38t2d, 3430g szczęścia, SN.
12.2016 [*] pamiętam Aniołku. -
nick nieaktualnyAle tu gwar! Widzę, że jesień zebrała owocki ja również świeżynka, wczoraj test zdałam pozytywnie, dzisiaj zrobiłam tani i mało czuły, a kreska jeszcze mocniejsza. Generalnie cały czas chce mi się płakać Cieszę się, że jest taki wątek. Myślałam, że tylko ja tak świrtuję i chcę całemu światu wykrzyczeć, że będę mamcią. Ustaliliśmy z mężem, że poczekamy do wigilii, co by najgorsze minęło.. Witajcie!
-
Hej dziewczyny, u mnie też termin na 2.07.2017. Jak na razie też jeszcze trochę się stresuje, chociaż beta ładnie rośnie. Przedwczoraj byłam na pierwszej wizycie bo miałam mikroplamienie i się przestraszyłam, ale lekarz mnie uspokoił, bo jak badał to nie było żadnej krwi i powiedział że takie plamienia się zdarzają. Jak na razie zlecił badania, zapisał na wszelki wypadek duphaston i kazał za dwa tygodnie stawić się na usg.