Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Nicka ja jade na nalenikach z owsa i zero problemu. jak nie zjadlam 3 dni z rzedu to juz klopot ale po nalesnikach wszystko szybko wraca do normy.
przepis:
1) rozdrabniam na make w mikserze 3 lyzki platkow owsianych gorskich + 1 lyzka otrebow owsianych.
2) jak juz jest mial dodaje 1 jajko i trochę mleka i albo sol
albo cukier waniliowy
albo cynamon i cukier zwykly
3) smaze na malej patelni teflonowej bardzo rozgrzanej prawie bez tluszczu.
4) wychodzi okolo 4 malych nalesnikow akurat na raz na sniadanie
bo ja nie lubie owsianki. . no ale owsianka zwykla tez pomaga. tylko trzeba gotowac z 8 minutWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 22:44
Nicka789 lubi tę wiadomość
-
Anga1989 wrote:Dziewczyny gratuluje udanych wizyt
Kto jutro wizytuje a kto ze mna w czwartek?
Jaaaaa tez w czwartek!!!!! Na 16:00) a ty?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 10:42
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
Kurcze mnie wysypalo kilkoma syfkami, to jakis inny objaw ciazy?
W miare mocno mnie napierniczaja pachwiny ale bardziej u gory. No i na dodatek mi kaszel powrocilBralabym syrop prenalen ale tam kurde jest syrop glukozowo-fruktozowy
-
Jagna oczywiście
biorę dupka 3x2
Po nocy spoko, delikatne plamienie jakby z wczorajszych 'resztek'. Będzie dobrze czuje topoza tym ze czuje że nie będzie dobrze bo chce mi się wymiotować od 6 rano
Powodzenia wszystkim wizytujacym, wrzucajcie dzis znowu piękne zdjęcia usgsisi lubi tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
nick nieaktualny
-
Jagna 75 i Sisi pocieszyłyście mnie bo już myślałam że tylko ja nie mam mdłości :)hehe
Trzymam mocno kciuki za wszystkie wizytujące dziś dziewczyny ja tez idę 1 raz na 16,00 więc bądźmy wszystkie dobrej myśli że będzie dobrze
Do pracy mam na 7 i pierwsze co robię to odpalam kompa i sprawdzam forum co tam u Was nowego - mega uzależniaDobrze że mam kompa w pracy tak że pozostali współpracownicy mnie nie widzą heheh:)
sisi lubi tę wiadomość
IO - Glucophare 2 x 1000
NT - Euthyrox 88
2017 CC 👸
-
Hej
ja w tym tygodniu póki co śpię dobrze tylko z jedna przerwa na siku - to ewenement
wczoraj chlapnelismy nowinę rodzicom, presja ukrywania tego nas przygniotła i musieliśmy komuś powiedzieć - od razu sie trochę lżej zrobiło
z reszta towarzystwa czekamy do świat. Życzę Wam wszystkim miłego dnia i wspaniałych wizyt dziś
u mnie rozpoczyna sie właśnie 10 tydzień! Chociaż mam wrażenie ze czas ciągnie sie jak flaki z olejem - moze trochę przyspieszy jak wszystkim powiemy
-
Jagna 75 wrote:Tak,prosze
http://emotikona.pl/emotikony/?page=1
Mania 25 trzymam kciuki za rozmowę
Ja dziś wizytuję na 18, ale pewnie będzie obsuwa i zanim wrócę z tego szczecina to wieczór- ale postaram się dać znać. Do wszystkich wizytujących dziś- TRZYMAĆ KCIUKI ZA SIEBIE I ZA INNYCH, a potem fotki na miłyy sen wrzucać!!!Zoja lubi tę wiadomość
-
Mania powodzenia na rozmowie!!
Wizytujacym dobrych wieści i pięknych zdjęć!
Wogole dobrego i pięknego dnia mamusie
Ja dziś z bratem pojadę chyba do kina. W Pt w nocy przyleci mąż i dobrze bo nie znoszę się z nim rozstawaćsynek też tęskni.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 08:16
-
Powodzenia na wizytach kochane.
Ja dzis rozpoczynam 3 miesiacUszko, Rudzielec :), lottinka, asiczka11, Nicka789, Paula55, AniaKami, Zoja, sisi, Alimak lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp