Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
. Oczywiście chwile się nie odzywałam bo musiałam się otrząsnąć. Leżę 3 dzień i zastanawiam się czy wytrzymam dłużej, bo już w tyłku mnie drze i coś bym porobiła. Krwawienie minęło teraz już tylko plamienie pocieszam się ze to dobrze
. Wiec dalej walczymy.nastawia się na leżenie cały 1 trymestr cholera.
Lottinka bądź dobrej myśli.
Dziewczyny super fotki
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Życzę wszystkim miłego dniaDTEM, Uszko, AniaKami, sisi, She86 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry, noc do bani
Jestem zmęczona, niewyspana i rozdrażnienie. Jadę do pracy jak zombie.
Panna Natalia, Junioer,Paula, Mania i Amore gratuluję udanych wizyt i pięknych zdjęć Maluszków!!!
Za wizytujące dziś trzymam kciuki & & & & &
Paula55, Uszko, PannaNatalia lubią tę wiadomość
-
megi78 wrote:Hej dziewczyny
. Oczywiście chwile się nie odzywałam bo musiałam się otrząsnąć. Leżę 3 dzień i zastanawiam się czy wytrzymam dłużej, bo już w tyłku mnie drze i coś bym porobiła. Krwawienie minęło teraz już tylko plamienie pocieszam się ze to dobrze
. Wiec dalej walczymy.nastawia się na leżenie cały 1 trymestr cholera.
Lottinka bądź dobrej myśli.
Dziewczyny super fotki
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Życzę wszystkim miłego dnia
Niech Ci przyniosą dobre książki, gazetki. Szukaj w necie wypasionych wózków i cudnych rzeczy które już niedługo kupisz dla swojej kruszynki!!! Wszystko będzie dobrze!!!
Ja leżałam 7mcy i wiem jak jest Ci ciężko:( -
bulkaasia wrote:Dzień dobry, noc do bani
Jestem zmęczona, niewyspana i rozdrażnienie. Jadę do pracy jak zombie.
Panna Natalia, Junioer,Paula, Mania i Amore gratuluję udanych wizyt i pięknych zdjęć Maluszków!!!
Za wizytujące dziś trzymam kciuki & & & & &rosax3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGratuluję udanych wczorajszych wizyt! Super się takie wieści z rana czyta:)
Dzisiejsze beda równie dobre! Powodzenia na wizytach!
Moje spanie wróciło do normy od kiedy poszłam na zwolnienie;) może to jest sposób, heheUszko, Nicka789 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
megi78 wrote:Kurcze ostnio jem tylko śledzie i bigos. Normalnie na widok bigosu mam slinotok. Wczoraj mąż na obiad zrobił pyszne zdrowe jedzonko a ja zapachu znieść nie mogłam bo zaczynało mnie mdlic hehehe co innego bigos i śledzie zapach nie przeszkadza.
Wyslij mi zaproszenie bo ja nie moge
Mam jedno pytanko -
nick nieaktualny
-
Witam sie z rana,sny mialam znow szalone...ot prowadzilam jakies negocjacje ale z jaka zawzietoscia,szok!! Wiec juz z rana jestem w jakims bojowym nastroju,mdlosci brak i czy to wogole jest mozliwe zeby mi sie brzuch zmniejszyl? Pytam bo wczoraj wieczorem mnie nie wydelo tak jak zawsze,wogole mnie nie wydelo...pomyslalam ze jakby cos bylo zle albo Bob by sie przestal rozwijac to przeciez staneloby w miejscu a nie sie wkleslo nie?... oszalec mozna,ostatnio jeszcze jak sie ukladalam do snu to mi w pachwinach tak niewygodnie bylo,bo ja zasypiam z uniesiona i zgieta jedna noga a wczoraj jakby nigdy nic,zupelnie nic mi nie przeszkadzalo....czy ja sie wkrecam czy cos takiego jest ok? Z corka w ciazy jak juz zaczelo mi byc niewygodnie w lozku to juz bylo tylko gorzej...a tu taka zmiana hmm...
Czekam na wiesci od wizytujacych,alez bym chciala byc na Waszym miejscu,wiem ze stres i wogole ale mnie teraz az skreca jak nie wiem co sie dzieje,ten 9 tydzien sie ciagnie w nieskonczonosc przeciez!! Wogole mi sie strasznie ta ciaza zolwi...niby tak czas ze swieta ida i powinno leciec a u mnie sie czas zatrzymal...nadal czekam na list ze szpitala kiedy ten scan... -
Muszka, mysle ze wszystko jest możliwe, jako ze wszelkie brzuchy jakie teraz mamy to wyłącznie wzdęte jelita i przesuwające sie powoli wnętrzności
Macica nadal niewielka, fasolki maleńkie.
Mnie tez wywala wieczorami a rano mam plaski brzuch
...no może nie taki jak przed ciaza plaski, ale powiedzmy ze nie wzdętyPannaNatalia lubi tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
Dzień dobry! Umówiłam się na przyszły tydzień na badanie nifty i na 21.12. na klasyczne badania prenatalne.
Bardzo mnie bolą pachwiny, w sumie to cała wewnętrzna strona uda i jakby kości biodrowe.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach!
Zoja lubi tę wiadomość
-
Witam was wszystkie;)
Rowniez gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze i czekam na zdjecia bo bardzo przyjemnie sie je oglada;)
Ja mam do was pytanko, jakie witaminy bierzecie? Oprocz np femibionu boerzecie cos dodatkowo? Wapń?
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
Junioer wrote:Dzień dobry! Umówiłam się na przyszły tydzień na badanie nifty i na 21.12. na klasyczne badania prenatalne.
Bardzo mnie bolą pachwiny, w sumie to cała wewnętrzna strona uda i jakby kości biodrowe.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach!