Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
madziura12 wrote:moja beta dzisiaj znowu przyrost tylko 22% 15dpo 127
Juz nie wiem co mam robić
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
hej dziewczyny- piękne bety!!!
Ja dzisiaj doznałam kolejnego objawu ciąży- zemdlałam w laboratorium!!!
Ech ale się działo, niby nie jestem wrażliwa na krew (kłuję się kilka razy dziennie) a mimo to podczas pobierania poprostu odleciałam... -
Aguuuś wrote:Odebrałam wyniki. Beta 26,3. Progesteron 22,02. Dziś 33 dc, 17 dpo. Ta beta niby w normie ale jakaś mała
Nie powinno się brać pod uwagę tylko jednego wyniku, istotny jest przyrost. Powtórz betę, może implantacja była późnaAguuuś lubi tę wiadomość
-
Aguuuś wrote:Odebrałam wyniki. Beta 26,3. Progesteron 22,02. Dziś 33 dc, 17 dpo. Ta beta niby w normie ale jakaś mała
Aguuuś lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Aguuuś lubi tę wiadomość
-
Kochana jest dobrze tak jak dziewczyny piszą, zgadzam sie z nimi
Ja w 35 dc miałam betę 49, późne zagnieżdżenie po prostu
Ja tak widzę że dziś szczególnie się rozpisujecie o objawach, a u mnie nuda albo nawet wręcz zanik objawów niektórych.... Dzisiaj to już nawet brzuch nie zabolał ani razu... dzisiaj to jedynie głowa mnie boli Eh oby wszystko było dobrzeAguuuś lubi tę wiadomość
-
Ja na tych betach sie nie znam wogole,nigdy takowej nie robilam...z objawow to hmm czuje niefajny smak w ustach,gorzki ale taki ze odbiera mi apetyt..jem znacznie mniej,nie mam na nic ochoty,no moze jablka mi jakos wchodza,kanapke zjem na sniadanie i obiad tez zjadal bo w brzuchu az burczy tylko ze w ustach nie ma smaku..jem dla zasady zeby nie pasc z glodu...piersi nadal wrazliwe,cera juz sie naprawila bo byl wysyp z samego poczatku...senna nie jestem a w pierwszej ciazy to spalam non stop..wiec to orzezwienie mnie dziwi...w nocy tez juz sie wysypiam,kilka nocek mialam takich niefajnych z poczatku...nawet z budzikiem wstaje bez problemy a zaaaawsze ledwo sie zwlekalam,fakt faktem nie wstaje w nocy do corki- maz przejal nocne sprawdzenia glukozy ale tez nie wiem jak dlugo tak pociagnie,bede musiala zaczac wstawac na zmiane z nim niebawem
-
Aguuuś wrote:Trochę mnie uspokoiłyście. Najważniejsze że w normie a faktycznie mogło być późne zagnieżdżenie.
Ja dziś więcej pochodziłam i teraz trochę mnie boli brzuch i kręgosłupAguuuś lubi tę wiadomość
-
odebrałam wyniki- cukier ekstra!!! jupi... bałam się o to
Ale reszta średnio chyba, w krwi za dużo leukocytów, jakiś neutrofili też za dużo. RDW-CV też za dużo!!! innych parametrów znowu za mało!!
Może któraś z Was zna się na tym i by spojrzała??? Wizyta dopiero w poniedziałek:( -
SteveS wrote:Ja z kolei trafiam na tych, dla których 4t2d to 5 tydzień ciąży. Co wydaje się logiczne, bo skoro 1 tc to od 0 do 6 dnia, to drugi tydzień jest od 7 dnia, czyli to 1t0d, a 8 dzień - 1t1d
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 17:16
-
Anga1989 wrote:No ale chyba to nie ma znaczenia, że wcześniej przyrost wyniósł ok 220% a teraz ok 150%? Ważne chyba, że rośnie?
Nie żebym się martwiła bo wręcz przeciwnie
Tylko tak z ciekawości pytamAnga1989 lubi tę wiadomość