LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
A mi przykro, bo ciągle siedzę sama M jest zajęty (wypad planowany od dawna), przyjaciółki w rozjazdach... Do mamy nie chodzę, bo jeszcze mi wino do obiadu zaproponuje i będę głupio kręcić, a chce jej zrobić miła niespodziankę, do czwartku muszę wytrzymać10 cs szczęśliwy
-
Sońkaa wrote:A mi przykro, bo ciągle siedzę sama M jest zajęty (wypad planowany od dawna), przyjaciółki w rozjazdach... Do mamy nie chodzę, bo jeszcze mi wino do obiadu zaproponuje i będę głupio kręcić, a chce jej zrobić miła niespodziankę, do czwartku muszę wytrzymać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2017, 11:44
-
Też właśnie wciągnęłam rogala Marcińskiego ale muszę w małych porcjach jeść, lledwno dwa gryzy i jestem najedzona, a za pół godziny znów głośna
Ja na przeziębienie stosuje herbatkę z syropem z malin, plastrem pomarańczy, miodem, pokrojonym imbirem i w zależności co mam w domu to albo dorzucam goździki albo owoc rokitnika. Mi pomaga już po 2-3 herbatkachBritty lubi tę wiadomość
-
Ove wrote:na ból gardła świetnie działa też imbir - można rzuć cienki plasterek świeżego korzenia, lub zetrzeć na tarce i dodać do herbaty
Zapomniałam o imbirze a przeciez tyle izywalam na studiach! Dzieki. Tylko kurcE nie wiem jak u was u nas dzis wszystkie sklepy pozamykane, ja mieszkam na wsi to u nas juz calkiem02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Andziula_1988 wrote:Też właśnie wciągnęłam rogala Marcińskiego ale muszę w małych porcjach jeść, lledwno dwa gryzy i jestem najedzona, a za pół godziny znów głośna
Ja na przeziębienie stosuje herbatkę z syropem z malin, plastrem pomarańczy, miodem, pokrojonym imbirem i w zależności co mam w domu to albo dorzucam goździki albo owoc rokitnika. Mi pomaga już po 2-3 herbatkach
O musze koniecznie spróbować wlasnie niedawno dowiedziaam sie o istnieniu rokitnika ale nigdy nie stosowalam. Jaki jest w smaku? Wczoraj wypilam na sile sok z granatu i zwymiotowalam chyba byl za kwasny na mój żołądek i za szybko go wypilam.02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Sońkaa wrote:A mi przykro, bo ciągle siedzę sama M jest zajęty (wypad planowany od dawna), przyjaciółki w rozjazdach... Do mamy nie chodzę, bo jeszcze mi wino do obiadu zaproponuje i będę głupio kręcić, a chce jej zrobić miła niespodziankę, do czwartku muszę wytrzymać
-
Britty wrote:O musze koniecznie spróbować wlasnie niedawno dowiedziaam sie o istnieniu rokitnika ale nigdy nie stosowalam. Jaki jest w smaku? Wczoraj wypilam na sile sok z granatu i zwymiotowalam chyba byl za kwasny na mój żołądek i za szybko go wypilam.
Britty lubi tę wiadomość
-
Britty wrote:Zapomniałam o imbirze a przeciez tyle izywalam na studiach! Dzieki. Tylko kurcE nie wiem jak u was u nas dzis wszystkie sklepy pozamykane, ja mieszkam na wsi to u nas juz calkiem
Britty lubi tę wiadomość
-
Sońkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAndziula_1988 wrote:Też właśnie wciągnęłam rogala Marcińskiego ale muszę w małych porcjach jeść, lledwno dwa gryzy i jestem najedzona, a za pół godziny znów głośna
Ja na przeziębienie stosuje herbatkę z syropem z malin, plastrem pomarańczy, miodem, pokrojonym imbirem i w zależności co mam w domu to albo dorzucam goździki albo owoc rokitnika. Mi pomaga już po 2-3 herbatkach -
Dziewczyny teraz takie trochę krępujące pytanie... Czy Wy też macie upławy ? Ja się czasem czuje jak podczas okresu... takie białe cuś się wydostaje. Nie jest tego mega dużo, ale jednak jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2017, 12:28
kkarolina89 lubi tę wiadomość
-
Andziula_1988 wrote:Ja wrzucam do herbatki i nie jem go, nie czuje mocnej zmiany smaku. Jak byłam po transferze to mnie przeziębienie łapało. I pomogło. A jak wrzucam goździki to je rozgryzam wtedy lepszy efekt.
A rokitnik kupujesz w bioskleie czy zwykłym markecie?02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Paulina.G wrote:Dziewczyny teraz takie trochę krępujące pytanie... Czy Wy też macie duże upławy ? Ja się czasem czuje jak podczas okresu... takie białe cuś się wydostaje
Ja wlasnie nie mam nic tylko czuje mokro i mężuś tez sie wczoraj zdziwil podczas przytulanwk ale dziewczyny z innego forum maja bardzo dużo śluzu, podobno ro znak pogrubiania sie pochwyPaulina.G lubi tę wiadomość
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanecz_kaa wrote:my powiedzieliśmy rodzicom, bo jestem na l4 reszta pewnie się powoli domyśli
Aga współczuję tej porcelany ;/ mi non stop niedobrze porażka, jak tylko mam coś w żołądku to koniec ;/
właśnie robię kapustę kiszoną do obiadu, taką zasmażąnąanecz_kaa lubi tę wiadomość
-
Paulina.G wrote:Dziewczyny teraz takie trochę krępujące pytanie... Czy Wy też macie upławy ? Ja się czasem czuje jak podczas okresu... takie białe cuś się wydostaje. Nie jest tego mega dużo, ale jednak jest
To normalne ja tez mam, raz mniej, raz wiecej podobno pelni ten sluz forme ochronna
Ja dzis przesadzilam ze sprzataniem i gotowaniem i leze, bo i sie slabo zrobilo i zaczelo krecic w glowie
Co do rodzicow, to jednym powiemy chyba w ten weekend, a drugim za tydzien, bo sa daleko daleko na wakacjach -
My planujemy powiedzieć w wigilie, będe wtedy w 12 tygodniu. Poprzednim razem powiedzielismy w 10 tygodniu, moja mama szalała z radości, zrobiła z tej okazji przyjecie, powiedziała wszystkim przyjaciółkom.. Tydzień później musiała wszystko odwoływać, bo szczęście nas opuściło. Drudzy rodzice zza granicy przysłali nam paczke a w niej małe buciki. Paczka doszła tydzień po poronieniu, płakałam jak głupia ściskajac te buciki.. Tym razem chciałabym zaoszczędzić im i sobie rozczarowań.