X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2017, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłej niedzieli❤

• karolcia87 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2017, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaa wrote:
    Miłej niedzieli❤
    Dzięki i wzajemnie :)

aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • Atom Debiutantka

Wysłany: 12 listopada 2017, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc,wlasnie do Was dołączam,jako mama 3,5 i 1,5 latków...jestem jeszcze przed pierwsza wizyta-17.11,ale po teście i pierwszych objawach.Wg rożnych kalendarzy 8 lub 11 lipca 2018!Witajcie:) Poproszę o prywatna wiadomosc jak zrobic suwak?:)

Andziula_1988, PixiDixi, magdaa lubią tę wiadomość

• Andziula_1988 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2017, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie upławów zero. I już myślę czy wszystko Ok skoro u Was są. Ale nie będę czytać w internetach. Poczekam do wizyty do wtorku.
    Myślałam, że dziś poleżakuje,ale teście robią nalot to trzeba się trochę ogarnąć ;p
    Miłej i spokojnej niedzieli ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2017, 12:17

dqpri09kh0x52aib.png
  • Atom Debiutantka

Wysłany: 12 listopada 2017, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Próba

oycei1t.png

Tinnera lubi tę wiadomość

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2017, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Atom !

Atom lubi tę wiadomość

• Tinnera Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2017, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Atom to jak na 8 lipca to mamy ten sam termin..
    Andziula nie kazda ma objawy więc spokojnie

"Troszkę Nas Jest.."
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2017, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak radzicie sobie z czarnymi wizjami,scenariuszami etc.dotyczacymi ciąży?. Mam takie dni,że jakos nie zachodzą mnie takie mysli ,ale zdarzaja sie ciezsze dni kiedy takie mysli potrafią zdominowac. Jak sobie radzicie? Staram sie myslec pozytywnie,ale po wielu poronieniach jest to takie trudne....
    Leżę w tej ciazy wiec do psychologa za bardzo nie moge pojsc jakby co ;)

• kasiuleks Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2017, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie rzadko udzielam ale za to codziennie Was odwiedzam :)

Co do objawow to tylko bolace piersi , chociaz wolalabym miec ich wiecej ;)
    Z przytulankami mamy zakaz , na jak dlugo nie wiem.
    U nas jeszcze nikt nie wie o ciazy, z powodu wczesniejszych poronien nie chcemy jeszcze mowic.

Wizyte mialam w czwartek ale nie bylo wiele widac, kolejne usg bedzie w piatek.

Milej niedzieli Kochane :)<3

PixiDixi lubi tę wiadomość

h44e3e3kpp3ne81z.png
    03.08.11 - Aniolek 8tc cp
    22.01.15 - Aniolek 7tc
    19.06.15 - Aniolek - 5tc
    11.11.15 Aniolek - 6tc
    12.12.16 Aniołek - 7tc
  • Sońkaa Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2017, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiuleks, a mogę zapytać czemu macie zakaz przytulanek?

10 cs szczęśliwy <3

ckaiyx8d0qvwe3ub.png
  • Britty Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2017, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Dziewczyny jak radzicie sobie z czarnymi wizjami,scenariuszami etc.dotyczacymi ciąży?. Mam takie dni,że jakos nie zachodzą mnie takie mysli ,ale zdarzaja sie ciezsze dni kiedy takie mysli potrafią zdominowac. Jak sobie radzicie? Staram sie myslec pozytywnie,ale po wielu poronieniach jest to takie trudne....

Ja właśnie przezywam taki kryzys. Wczoraj w nocy nie mogłam spać przez to. Poprosiłam znajomych o modlitwę i jest trochę lepiej.

02.09.2020 Gabryś <3
    dqprj48a0vyap3wu.png
    22.07.2018 Zuzanka <3
    gg64t5odwuht857b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2017, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiuleks wrote:
    Ja sie rzadko udzielam ale za to codziennie Was odwiedzam :)

Co do objawow to tylko bolace piersi , chociaz wolalabym miec ich wiecej ;)
    Z przytulankami mamy zakaz , na jak dlugo nie wiem.
    U nas jeszcze nikt nie wie o ciazy, z powodu wczesniejszych poronien nie chcemy jeszcze mowic.

Wizyte mialam w czwartek ale nie bylo wiele widac, kolejne usg bedzie w piatek.

Milej niedzieli Kochane :)<3
    Przytulam i kciuki❤

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2017, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Lezysz bo masz wskazanie?
    Moze jakieś ręczne robótki w domu? Szydełkowanie?:)znajomej to pomogło. Leżała i dziergała

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2017, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sońkaa wrote:
    Kasiuleks, a mogę zapytać czemu macie zakaz przytulanek?
    Zapewne ze względu na dużą ilość strat...

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2017, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leze bo mam bardzo duzego krwiaka i jest niedobrze ulokowany.Gin pozwolila tylko do toalety.
    Z checia moze bym cos dziergala,ale konpletnie nie umiem.Czy to jest trudne by samej sie jakos nauczyc?

Mam przyjaciolke,ktora modli sie w intencji babelkow i hehe jak mi mowi,ze sie modli to lzej mi jest,ale nie bede codziennie sie ja pytala Basiu mmodlisz sie za nas? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2017, 10:40

• Sońkaa Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2017, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaa wrote:
    Zapewne ze względu na dużą ilość strat...
    Aha, nie wiedziałam, że w takiej sytuacji jest zakaz. Bardzo współczuję Kasiuleks i trzymam kciuki za Ciebie, oby wszystko było dobrze, a ciąża nudna i spokojna :*

kasiuleks lubi tę wiadomość

10 cs szczęśliwy <3

ckaiyx8d0qvwe3ub.png
  • Sońkaa Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2017, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Leze bo mam bardzo duzego krwiaka i jest niedobrze ulokowany.Gin pozwolila tylko do toalety.
    Z checia moze bym cos dziergala,ale konpletnie nie umiem.Czy to jest trudne by samej sie jakos nauczyc?
    Dla pocieszenia Ci powiem, że moja przyjaciółka była w takiej sytuacji, polezala, zwolniła tempo i krwiak się wchłonął, z dzidzia wszystko wporzadku :)

10 cs szczęśliwy <3

ckaiyx8d0qvwe3ub.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2017, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:

Mam przyjaciolke,ktora modli sie w intencji babelkow i hehe jak mi mowi,ze sie modli to lzej mi jest,ale nie bede codziennie sie ja pytala Basiu mmodlisz sie za nas? :)
    Cos Ty popatrz na yt znajoma też laik była a jak złapała to takie cuda robiła...też musiała leżeć i Szydełkowanie przynosilo jej ulgę. A jakie cuda dla bobaska robiła.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2017, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, na 1str dodałam informacje o przeziębieniu i leczeniu :)

PixiDixi, kasiuleks, karolcia87 lubią tę wiadomość

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2017, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do czarnych myśli to chyba każda kobieta po stracie je miewa. Czasami budzę się w nocy i nie mogę spać i chociaż muszę przyznać, że rzadko bywam w kościele to często wtedy biorę różaniec który mam pod poduszką i się modlę, to mnie uspokaja i wycisza. Dziewczyny pisały tez na forum o paskach od dominikanów (św. Dominik jest patronem kobiet w ciąży) podobno wystarczy do nich napisać maila i można takie dostać. Każda z nas jakoś próbuje sobie z tum radzić...

magdaa, PixiDixi, kasiuleks lubią tę wiadomość

‹‹ 32 33 34 35 36 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ