LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czesc,wlasnie do Was dołączam,jako mama 3,5 i 1,5 latków...jestem jeszcze przed pierwsza wizyta-17.11,ale po teście i pierwszych objawach.Wg rożnych kalendarzy 8 lub 11 lipca 2018!Witajcie:) Poproszę o prywatna wiadomosc jak zrobic suwak?
Andziula_1988, PixiDixi, magdaa lubią tę wiadomość
-
U mnie upławów zero. I już myślę czy wszystko Ok skoro u Was są. Ale nie będę czytać w internetach. Poczekam do wizyty do wtorku.
Myślałam, że dziś poleżakuje,ale teście robią nalot to trzeba się trochę ogarnąć ;p
Miłej i spokojnej niedzieliWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2017, 12:17
-
Dziewczyny jak radzicie sobie z czarnymi wizjami,scenariuszami etc.dotyczacymi ciąży?. Mam takie dni,że jakos nie zachodzą mnie takie mysli ,ale zdarzaja sie ciezsze dni kiedy takie mysli potrafią zdominowac. Jak sobie radzicie? Staram sie myslec pozytywnie,ale po wielu poronieniach jest to takie trudne....
Leżę w tej ciazy wiec do psychologa za bardzo nie moge pojsc jakby co -
Ja sie rzadko udzielam ale za to codziennie Was odwiedzam
Co do objawow to tylko bolace piersi , chociaz wolalabym miec ich wiecej
Z przytulankami mamy zakaz , na jak dlugo nie wiem.
U nas jeszcze nikt nie wie o ciazy, z powodu wczesniejszych poronien nie chcemy jeszcze mowic.
Wizyte mialam w czwartek ale nie bylo wiele widac, kolejne usg bedzie w piatek.
Milej niedzieli Kochane
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
PixiDixi wrote:Dziewczyny jak radzicie sobie z czarnymi wizjami,scenariuszami etc.dotyczacymi ciąży?. Mam takie dni,że jakos nie zachodzą mnie takie mysli ,ale zdarzaja sie ciezsze dni kiedy takie mysli potrafią zdominowac. Jak sobie radzicie? Staram sie myslec pozytywnie,ale po wielu poronieniach jest to takie trudne....
Leżę w tej ciazy wiec do psychologa za bardzo nie moge pojsc jakby co
Ja właśnie przezywam taki kryzys. Wczoraj w nocy nie mogłam spać przez to. Poprosiłam znajomych o modlitwę i jest trochę lepiej.
PixiDixi lubi tę wiadomość
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
nick nieaktualnykasiuleks wrote:Ja sie rzadko udzielam ale za to codziennie Was odwiedzam
Co do objawow to tylko bolace piersi , chociaz wolalabym miec ich wiecej
Z przytulankami mamy zakaz , na jak dlugo nie wiem.
U nas jeszcze nikt nie wie o ciazy, z powodu wczesniejszych poronien nie chcemy jeszcze mowic.
Wizyte mialam w czwartek ale nie bylo wiele widac, kolejne usg bedzie w piatek.
Milej niedzieli Kochane -
nick nieaktualnyPixiDixi wrote:Dziewczyny jak radzicie sobie z czarnymi wizjami,scenariuszami etc.dotyczacymi ciąży?. Mam takie dni,że jakos nie zachodzą mnie takie mysli ,ale zdarzaja sie ciezsze dni kiedy takie mysli potrafią zdominowac. Jak sobie radzicie? Staram sie myslec pozytywnie,ale po wielu poronieniach jest to takie trudne....
Leżę w tej ciazy wiec do psychologa za bardzo nie moge pojsc jakby co
Moze jakieś ręczne robótki w domu? Szydełkowanie?:)znajomej to pomogło. Leżała i dziergała -
nick nieaktualny
-
Leze bo mam bardzo duzego krwiaka i jest niedobrze ulokowany.Gin pozwolila tylko do toalety.
Z checia moze bym cos dziergala,ale konpletnie nie umiem.Czy to jest trudne by samej sie jakos nauczyc?
Mam przyjaciolke,ktora modli sie w intencji babelkow i hehe jak mi mowi,ze sie modli to lzej mi jest,ale nie bede codziennie sie ja pytala Basiu mmodlisz sie za nas?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2017, 10:40
-
magdaa wrote:Zapewne ze względu na dużą ilość strat...
kasiuleks lubi tę wiadomość
10 cs szczęśliwy
-
PixiDixi wrote:Leze bo mam bardzo duzego krwiaka i jest niedobrze ulokowany.Gin pozwolila tylko do toalety.
Z checia moze bym cos dziergala,ale konpletnie nie umiem.Czy to jest trudne by samej sie jakos nauczyc?PixiDixi lubi tę wiadomość
10 cs szczęśliwy
-
nick nieaktualnyPixiDixi wrote:Leze bo mam bardzo duzego krwiaka i jest niedobrze ulokowany.Gin pozwolila tylko do toalety.
Z checia moze bym cos dziergala,ale konpletnie nie umiem.Czy to jest trudne by samej sie jakos nauczyc?
Mam przyjaciolke,ktora modli sie w intencji babelkow i hehe jak mi mowi,ze sie modli to lzej mi jest,ale nie bede codziennie sie ja pytala Basiu mmodlisz sie za nas?PixiDixi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Co do czarnych myśli to chyba każda kobieta po stracie je miewa. Czasami budzę się w nocy i nie mogę spać i chociaż muszę przyznać, że rzadko bywam w kościele to często wtedy biorę różaniec który mam pod poduszką i się modlę, to mnie uspokaja i wycisza. Dziewczyny pisały tez na forum o paskach od dominikanów (św. Dominik jest patronem kobiet w ciąży) podobno wystarczy do nich napisać maila i można takie dostać. Każda z nas jakoś próbuje sobie z tum radzić...
magdaa, PixiDixi, kasiuleks lubią tę wiadomość