LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
PixiDixi wrote:Leze bo mam bardzo duzego krwiaka i jest niedobrze ulokowany.Gin pozwolila tylko do toalety.
Z checia moze bym cos dziergala,ale konpletnie nie umiem.Czy to jest trudne by samej sie jakos nauczyc?
Mam przyjaciolke,ktora modli sie w intencji babelkow i hehe jak mi mowi,ze sie modli to lzej mi jest,ale nie bede codziennie sie ja pytala Basiu mmodlisz sie za nas?magdaa, PixiDixi, Andziula_1988 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sońkaa wrote:Kasiuleks, a mogę zapytać czemu macie zakaz przytulanek?
Dokładnie tak jak napisała Magdaa, ze względu na wcześniejsze poronienia. Lekarz mówił, żeby narazie się powstrzymać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
magdaa wrote:Na obiad chińszczyzna a na kolacje i na wszelkie przekąski sałatka. Seler naciowy mix papryk soczewica kukurydza czerwona fasola i majonez. Jadłam wczoraj obłędnie pyszna i nic po niej mi nie było. Pragnę już jej.aż mam zgage jak myślę
Mnie dziś dopada jakieś przeziębienie albo jakieś inne dziadostwo. Pół głowy czuję jakbym miała przewiane. Woda utleniona do ucha, herbatka i zaraz posmaruje się vickiem.
Co do czarnych myśli też je mam, nie przeżyłam starty dzięki Bogu, ale starnia ponad 4,5 roku o ciążę zrobiły swoje. I też czasem się zamartwiam. Szczególnie jak nie czuję objawów. Modlę się codziennie i do św. Dominiką i do św. Anny, do Matki Bożej i wiadomo do samego Pana Boga. Pomaga. Uspokajam się.PixiDixi lubi tę wiadomość
-
Cześć, i ja zatestowałam pozytywnie w ubiegły czwartek. Belly wyliczył mi termin na 15.07. Byłam w czwartek na usg nic nie widać ani w badaniu klasycznym ani w USG. To moja 3 ciąża, pierwsza "naturalna" bo wcześniejsze z CLO. W ten sam czwartek wieczorem zrobiłam betę wyszła 113, nie wiem czy nie za nisko bo z wyliczenia wychodzi że to był 18dpo.. Mam stresa jak nie wiem bo 2 lata temu gin powiedział że ja już nie mogę mieć dzieci, a już na pewno nie bez invitro. Teraz czekam na wizytę do 21.11... Poza bolącymi piersiami żadnych objawów...
-
Lena21 wrote:Co do czarnych myśli to chyba każda kobieta po stracie je miewa. Czasami budzę się w nocy i nie mogę spać i chociaż muszę przyznać, że rzadko bywam w kościele to często wtedy biorę różaniec który mam pod poduszką i się modlę, to mnie uspokaja i wycisza. Dziewczyny pisały tez na forum o paskach od dominikanów (św. Dominik jest patronem kobiet w ciąży) podobno wystarczy do nich napisać maila i można takie dostać. Każda z nas jakoś próbuje sobie z tum radzić...
Ja taki paseczek posiadam wystarczy napisać do zakonu sióstr Dominikanek. Jeszcze modlą sie wtedy za ciebieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2017, 13:25
magdaa, Andziula_1988 lubią tę wiadomość
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
nick nieaktualnyAndziula_1988 wrote:Magda majonez? Czytałam, że nie bardzo wskazany, bo z surowych jaj... ja odstawiłam, ale bez majo ciężki life ;p
Mnie dziś dopada jakieś przeziębienie albo jakieś inne dziadostwo. Pół głowy czuję jakbym miała przewiane. Woda utleniona do ucha, herbatka i zaraz posmaruje się vickiem.
Co do czarnych myśli też je mam, nie przeżyłam starty dzięki Bogu, ale starnia ponad 4,5 roku o ciążę zrobiły swoje. I też czasem się zamartwiam. Szczególnie jak nie czuję objawów. Modlę się codziennie i do św. Dominiką i do św. Anny, do Matki Bożej i wiadomo do samego Pana Boga. Pomaga. Uspokajam się.Andziula_1988, anecz_kaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykatja82 wrote:Cześć, i ja zatestowałam pozytywnie w ubiegły czwartek. Belly wyliczył mi termin na 15.07. Byłam w czwartek na usg nic nie widać ani w badaniu klasycznym ani w USG. To moja 3 ciąża, pierwsza "naturalna" bo wcześniejsze z CLO. W ten sam czwartek wieczorem zrobiłam betę wyszła 113, nie wiem czy nie za nisko bo z wyliczenia wychodzi że to był 18dpo.. Mam stresa jak nie wiem bo 2 lata temu gin powiedział że ja już nie mogę mieć dzieci, a już na pewno nie bez invitro. Teraz czekam na wizytę do 21.11... Poza bolącymi piersiami żadnych objawów...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAndziula_1988 wrote:Magda majonez? Czytałam, że nie bardzo wskazany, bo z surowych jaj... ja odstawiłam, ale bez majo ciężki life ;p
Co do czarnych myśli też je mam, nie przeżyłam starty dzięki Bogu, ale starnia ponad 4,5 roku o ciążę zrobiły swoje. I też czasem się zamartwiam. Szczególnie jak nie czuję objawów. Modlę się codziennie i do św. Dominiką i do św. Anny, do Matki Bożej i wiadomo do samego Pana Boga. Pomaga. Uspokajam się.
Odsylam do linku
https://mamaginekolog.pl/jaja-w-ciazy/Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Britty wrote:Ja taki paseczek posiadam wystarczy napisać do zakonu sióstr Dominikanek. Jeszcze modlą sie wtedy za ciebie
Britty pisze sie na e-mail czy zwykla poczta?
Edit juz napisalam na e-mail.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2017, 14:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny