LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAndziula_1988 wrote:To moja pierwsza to pewnie stąd ta moja panika ;p dobrze jest się dowiedzieć czegoś mądrego od Kogoś Mądrego ;*
Wszystko z.umiarem i ze.zdrowym rozsądkiem:-)Andziula_1988, Tinnera lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypo_prostu_ja wrote:Martwię się trochę. Każda z Was ma jakieś objawy itd. A mnie zupełnie nic nie rusza. Do tego piersi całkowicie przestały bolec próbuje nie dać sie zwariować, ale od wczoraj przeżywam jakieś załamanie
-
po_prostu_ja wrote:Martwię się trochę. Każda z Was ma jakieś objawy itd. A mnie zupełnie nic nie rusza. Do tego piersi całkowicie przestały bolec próbuje nie dać sie zwariować, ale od wczoraj przeżywam jakieś załamanie
po_prostu_ja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny nie nakrecajcie się proszę. Tak na chłopski rozum co Wam.da zrobienie tej bety...wprowadzacie tylko niepokój u siebie. Poczekajcie na wizytę. Usg wszystko wyjaśni. Nie tabelki...
Ja mam dopiero wizytę8.12. Pocieszające? i to.prywatnie:) mogę szycbiej ale.po.co? Uważam.że to stwarza niepotrzebne napięcie a nic nie przyspieszymy. Dajmy dzieciom spokojnie się rozwijać. Wierzę że wszystkim nam.które tu już są i dojdą się uda.kasiuleks, Sanka lubią tę wiadomość
-
po_prostu_ja wrote:Martwię się trochę. Każda z Was ma jakieś objawy itd. A mnie zupełnie nic nie rusza. Do tego piersi całkowicie przestały bolec próbuje nie dać sie zwariować, ale od wczoraj przeżywam jakieś załamanie
W czwartek mam usg, mam nadzieję, że czas szybko mi minie i przyniosę dobre wieści10 cs szczęśliwy
-
nick nieaktualnyA ja wracam z IP przy siusianiu poszła krew oczywiście zawał, więc pędem do szpitala i po 2h awantur, straszenia tv pani położna walnęła mi tekstem, ze skoro jeszcze nie krwawię do kolan to nie na tragedii... załamka wiec zrobiliśmy jeszcze większa awanturę i nareszcie doczekałam sie badania. Chciałam tylko usg ale powiedzieli ze chcą sprawdzić szyjkę wiec niechętnie sie zgodziłam i zapowiedziałam, ze ma być to zrobione bardzo delikatnie. Zbadali, szyjka Ok i najwazniejsze na usg wszystko Ok słyszałam nawet serduszka Uf jaka ulga
Andziula_1988 lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:A ja wracam z IP przy siusianiu poszła krew oczywiście zawał, więc pędem do szpitala i po 2h awantur, straszenia tv pani położna walnęła mi tekstem, ze skoro jeszcze nie krwawię do kolan to nie na tragedii... załamka wiec zrobiliśmy jeszcze większa awanturę i nareszcie doczekałam sie badania. Chciałam tylko usg ale powiedzieli ze chcą sprawdzić szyjkę wiec niechętnie sie zgodziłam i zapowiedziałam, ze ma być to zrobione bardzo delikatnie. Zbadali, szyjka Ok i najwazniejsze na usg wszystko Ok słyszałam nawet serduszka Uf jaka ulga
Ale ile strachu się najadlas, tylko Ty wiesz kochana...
Podejście na IP, porażka, aż trudno uwierzyć w taką znieczulice!!!10 cs szczęśliwy
-
nick nieaktualnySońkaa wrote:Całe szczęście!
Ale ile strachu się najadlas, tylko Ty wiesz kochana...
Podejście na IP, porażka, aż trudno uwierzyć w taką znieczulice!!! -
Agniechaaaa wrote:A ja wracam z IP przy siusianiu poszła krew oczywiście zawał, więc pędem do szpitala i po 2h awantur, straszenia tv pani położna walnęła mi tekstem, ze skoro jeszcze nie krwawię do kolan to nie na tragedii... załamka wiec zrobiliśmy jeszcze większa awanturę i nareszcie doczekałam sie badania. Chciałam tylko usg ale powiedzieli ze chcą sprawdzić szyjkę wiec niechętnie sie zgodziłam i zapowiedziałam, ze ma być to zrobione bardzo delikatnie. Zbadali, szyjka Ok i najwazniejsze na usg wszystko Ok słyszałam nawet serduszka Uf jaka ulga
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAndziula_1988 wrote:Agniechaaa co za straszne przeżycia ;( najgorsze, że takim podejściem zestresowali Cię jeszcze bardziej ;( całe szczęście, że wszystko ok;)
Andziula_1988 lubi tę wiadomość
-
katja82 wrote:Cześć, i ja zatestowałam pozytywnie w ubiegły czwartek. Belly wyliczył mi termin na 15.07. Byłam w czwartek na usg nic nie widać ani w badaniu klasycznym ani w USG. To moja 3 ciąża, pierwsza "naturalna" bo wcześniejsze z CLO. W ten sam czwartek wieczorem zrobiłam betę wyszła 113, nie wiem czy nie za nisko bo z wyliczenia wychodzi że to był 18dpo.. Mam stresa jak nie wiem bo 2 lata temu gin powiedział że ja już nie mogę mieć dzieci, a już na pewno nie bez invitro. Teraz czekam na wizytę do 21.11... Poza bolącymi piersiami żadnych objawów...
Kiedy miałas owu? ja 20 termin na 13.07 i byłam na usg i tylko pecherzyk 3mm
Pixi tez miałam krwiaka w 2 ciazy- wchłonał sie
Agniecha wspołczuje grunt, ze dobrze sie skonczyło. ja poszla przy 2 ciazy w 20tc na IP bo ruchów nie czułam 3 dni... płozna nie znalazła serduszka na ktg, ja tam zawał już, dzwonię i rycze zszedł lekarz tez miał minę nieciekawa, ale oaząło się, że młoda odwrociła się jakoś tak, ze ktg jej nie łapało...
ciaza to sam stres
ja postanowiłam, że nie kupuje nowego wozka, mam gondolę po dziewczynach spacerówkę sobie kupie
Magda sałatke moze jutro zrobie