X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • Andziula_1988 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2017, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaa wrote:
    To moja 3 ciąża:) uwierz ze w tak śladowej ilosci nic nie szkodzi. Nie dajmy się zwariować
    To moja pierwsza to pewnie stąd ta moja panika ;p dobrze jest się dowiedzieć czegoś mądrego od Kogoś Mądrego ;*

dqpri09kh0x52aib.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2017, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaa wrote:
    Ehh no nie wychodzi mi dodanie foty
    Ale ja skopiowałam sobie wcześniej linka i widziałam ze dobra ;p

magdaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2017, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Ale ja skopiowałam sobie wcześniej linka i widziałam ze dobra ;p
    Hahahahah szkoda tylko se po dodaniu linku tej foty tu nie było widać.

• po_prostu_ja Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2017, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martwię się trochę. Każda z Was ma jakieś objawy itd. A mnie zupełnie nic nie rusza. Do tego piersi całkowicie przestały bolec :( próbuje nie dać sie zwariować, ale od wczoraj przeżywam jakieś załamanie :(

3i499vvjq8tpbt16.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2017, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andziula_1988 wrote:
    To moja pierwsza to pewnie stąd ta moja panika ;p dobrze jest się dowiedzieć czegoś mądrego od Kogoś Mądrego ;*
    Fete i sery pleśniowe też jem:) one są z mleka pasteryzowanego. Ba..i nawet karmie córkę piersią:)
    Wszystko z.umiarem i ze.zdrowym rozsądkiem:-)

Andziula_1988, Tinnera lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2017, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po_prostu_ja wrote:
    Martwię się trochę. Każda z Was ma jakieś objawy itd. A mnie zupełnie nic nie rusza. Do tego piersi całkowicie przestały bolec :( próbuje nie dać sie zwariować, ale od wczoraj przeżywam jakieś załamanie :(
    Oh ile bym dała by nie mieć mdłości!!!

• po_prostu_ja Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2017, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietom to nigdy nie dogodzisz, jak są mdłości to by dały wszystk oby ich nie mieć, a jak ich nie ma, martwią się dlaczego nie maja :p

Andziula_1988 lubi tę wiadomość

3i499vvjq8tpbt16.png
  • Vanillaice Ekspertka

Wysłany: 12 listopada 2017, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po_prostu_ja wrote:
    Ja mam to samo :/, kompletnie brak objawów, i też jakieś przekonanie mnie dopadło, że nie jest dobrze :/. Jutro idę zrobić betę, bo nie wytrzymam takiej niepewności. Trzymaj się, mam nadzieję, że i u Ciebie i u mnie będzie dobrze :*

po_prostu_ja lubi tę wiadomość

Kasia27
    p19uyx8dgi2niu08.png
  • po_prostu_ja Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2017, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mam zamiar zrobić Betę, ale mam możliwość dopiero w środę, a do tej pory mogę zwariować...

3i499vvjq8tpbt16.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2017, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie nakrecajcie się proszę. Tak na chłopski rozum co Wam.da zrobienie tej bety...wprowadzacie tylko niepokój u siebie. Poczekajcie na wizytę. Usg wszystko wyjaśni. Nie tabelki...
    Ja mam dopiero wizytę8.12. Pocieszające?:) i to.prywatnie:) mogę szycbiej ale.po.co? Uważam.że to stwarza niepotrzebne napięcie a nic nie przyspieszymy. Dajmy dzieciom spokojnie się rozwijać. Wierzę że wszystkim nam.które tu już są i dojdą się uda.

kasiuleks, Sanka lubią tę wiadomość

• Sońkaa Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2017, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po_prostu_ja wrote:
    Nie każda, u mnie też bardzo skromnie z objawami, wiec głowa do góry ;)
    W czwartek mam usg, mam nadzieję, że czas szybko mi minie i przyniosę dobre wieści :)

10 cs szczęśliwy <3

ckaiyx8d0qvwe3ub.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2017, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wracam z IP przy siusianiu poszła krew :( oczywiście zawał, więc pędem do szpitala i po 2h awantur, straszenia tv pani położna walnęła mi tekstem, ze skoro jeszcze nie krwawię do kolan to nie na tragedii... załamka wiec zrobiliśmy jeszcze większa awanturę i nareszcie doczekałam sie badania. Chciałam tylko usg ale powiedzieli ze chcą sprawdzić szyjkę wiec niechętnie sie zgodziłam i zapowiedziałam, ze ma być to zrobione bardzo delikatnie. Zbadali, szyjka Ok i najwazniejsze na usg wszystko Ok słyszałam nawet serduszka :) <3 Uf jaka ulga

• Sońkaa Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2017, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    A ja wracam z IP przy siusianiu poszła krew :( oczywiście zawał, więc pędem do szpitala i po 2h awantur, straszenia tv pani położna walnęła mi tekstem, ze skoro jeszcze nie krwawię do kolan to nie na tragedii... załamka wiec zrobiliśmy jeszcze większa awanturę i nareszcie doczekałam sie badania. Chciałam tylko usg ale powiedzieli ze chcą sprawdzić szyjkę wiec niechętnie sie zgodziłam i zapowiedziałam, ze ma być to zrobione bardzo delikatnie. Zbadali, szyjka Ok i najwazniejsze na usg wszystko Ok słyszałam nawet serduszka :) <3 Uf jaka ulga
    Całe szczęście! <3 <3
    Ale ile strachu się najadlas, tylko Ty wiesz kochana...
    Podejście na IP, porażka, aż trudno uwierzyć w taką znieczulice!!!

10 cs szczęśliwy <3

ckaiyx8d0qvwe3ub.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2017, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sońkaa wrote:
    Całe szczęście! <3 <3
    Ale ile strachu się najadlas, tylko Ty wiesz kochana...
    Podejście na IP, porażka, aż trudno uwierzyć w taką znieczulice!!!
    Szpitale państwowe to porażka i to niby najlepszy w Krakowie, żałosne... to utwierdza mnie w jeszcze większym przekonaniu, ze rodzic tylko w prywatnym...

• Vanillaice Ekspertka

Wysłany: 12 listopada 2017, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Kochana współczuję, że tak Cię potraktowano, ale cieszę się, że wszystko ok :**.

Kasia27
    p19uyx8dgi2niu08.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2017, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak my sie cieszymy, jak usłyszałam serduszka to tak wielki kamień spadł z serca. Cały czas modliłam sie do św Rity i św Dominika <3

Sońkaa, Britty, Alfa_Centauri lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2017, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    A jak my sie cieszymy, jak usłyszałam serduszka to tak wielki kamień spadł z serca. Cały czas modliłam sie do św Rity i św Dominika <3
    ❤❤❤❤❤

Britty lubi tę wiadomość

• Andziula_1988 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2017, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaa co za straszne przeżycia ;( najgorsze, że takim podejściem zestresowali Cię jeszcze bardziej ;( całe szczęście, że wszystko ok;)

dqpri09kh0x52aib.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2017, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andziula_1988 wrote:
    Agniechaaa co za straszne przeżycia ;( najgorsze, że takim podejściem zestresowali Cię jeszcze bardziej ;( całe szczęście, że wszystko ok;)
    Powiem Wam, ze nigdy nie miałam w zwyczaju pisać jakiś donosów czy tym podobnych ale jak se jutro napisze to mi ulży ich zachowanie w stosunku do Nas.

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2017, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katja82 wrote:
    Cześć, i ja zatestowałam pozytywnie w ubiegły czwartek. Belly wyliczył mi termin na 15.07. Byłam w czwartek na usg nic nie widać ani w badaniu klasycznym ani w USG. To moja 3 ciąża, pierwsza "naturalna" bo wcześniejsze z CLO. W ten sam czwartek wieczorem zrobiłam betę wyszła 113, nie wiem czy nie za nisko bo z wyliczenia wychodzi że to był 18dpo.. Mam stresa jak nie wiem bo 2 lata temu gin powiedział że ja już nie mogę mieć dzieci, a już na pewno nie bez invitro. Teraz czekam na wizytę do 21.11... Poza bolącymi piersiami żadnych objawów...

Kiedy miałas owu? ja 20 termin na 13.07 i byłam na usg i tylko pecherzyk 3mm

Pixi tez miałam krwiaka w 2 ciazy- wchłonał sie

Agniecha wspołczuje :( grunt, ze dobrze sie skonczyło. ja poszla przy 2 ciazy w 20tc na IP bo ruchów nie czułam 3 dni... płozna nie znalazła serduszka na ktg, ja tam zawał już, dzwonię i rycze zszedł lekarz tez miał minę nieciekawa, ale oaząło się, że młoda odwrociła się jakoś tak, ze ktg jej nie łapało...

ciaza to sam stres

ja postanowiłam, że nie kupuje nowego wozka, mam gondolę po dziewczynach :) spacerówkę sobie kupie :)

Magda sałatke moze jutro zrobie

‹‹ 34 35 36 37 38 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ