LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny i My dołączamy do Was
Termin z kalkulatora na 12.07.
Byliśmy u lekarza 5.11 (niedziela) ale oprócz dużego endometrium nic nie było widać 2 testy pozytywne. Beta robiona w poniedziałek 227 w środę 488.
Wizyta teraz dopiero 22.11.
Mam już córkę Zosię właśnie w niedzielę skończy 7 lat.po_prostu_ja, anecz_kaa, Andziula_1988, gapa25 lubią tę wiadomość
....I znowu serca mam dwa.....
Zosia listopad 2010 ♥
.... lipiec 2018 ♥
-
nick nieaktualnynatalka439 wrote:Hej dziewczyny i My dołączamy do Was
Byliśmy u lekarza 5.11 (niedziela) ale oprócz dużego endometrium nic nie było widać 2 testy pozytywne. Beta robiona w poniedziałek 227 w środę 488.
Mam już córkę Zosię właśnie w niedzielę skończy 7 lat. -
nick nieaktualnynatalka439 wrote:Hej dziewczyny i My dołączamy do Was
Mam już córkę Zosię właśnie w niedzielę skończy 7 lat. -
KarolinaDe wrote:Dziewczyny, tak czytam posty i wymiary Waszych kropek i zaczynam się martwić.. moj kropek w 5t6d miał tylko
2,3mm a z tego co widzę to Wasze są większe.
Pani dokror mówiła, że wszystko jest w porządku, ale trochę się zmartwiłam...
Każda ciąża jest inna... U mnie np. wg usg jest o 4 dni starsza.
Nie zamartwiaj się niepotrzebnieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2017, 20:24
KarolinaDe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaulina.G wrote:Nie masz się czym martwić. Jeśli doktor mówi, że wszystko jest dobrze, to tak jest
Każda ciąża jest inna... U mnie np. wg usg jest o 4 dni starsza.
Nie zamartwiaj się nie potrzebnie
Tak też w końcu sobie przetłumaczyłam i już jest ok. Wierzę, że wszystko będzie dobrze. W końcu po 4 latach starań zasłużyliśmy!Paulina.G lubi tę wiadomość
-
Ooo dziewczyny, raptem jeden dzień mnie nie było, a tu trzeba tyle nadrabiać macie rozmach
Witam wszystkie „nowe” dziewczyny kuuurcze, Wy tu większość o mdlosciach, apetytach, zachciankach. A mnie nic! :o jak było wcześniej tak i jest teraz ... -
Mnie męczy ból głowy od wczoraj... najchętniej cały dzień bym leżała ale wtedy jest jeszcze gorzej, bo miałam pare lat temu wypadek i od tamtej pory meczy mnie kręgosłup szyjny i teraz tak daje do wiwatu że już nie wiem co ze sobą robić, ale tak jak mówicie dla mojej fasolinki wszystko
-
nick nieaktualnyArsenka86 wrote:Hej Lipcówki
Nasz termin wypada 3 lipca, możemy się dopisać ? Czujemy się ok
Pozdrawiamy z KrakowaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2017, 21:59
Arsenka86 lubi tę wiadomość
-
Ja wczoraj byłam na becie i w 20 dpo wyszło prawie 6500 uspokoiłam się i teraz spokojnie (mam nadzieję) będę czekać na wizytę. Ja jestem po 1 starcie i mam 2 letniego synka. Tak więc on i praca skutecznie zajmą mi czas do końca listopada, tak żeby nie myśleć za wiele w niedzielę urządzamy urodzinki, wiec jutro i pojutrze czekają mnie bardzo pracowite dni
Fajnie, że jest nas tutaj coraz więcej -
Witam nowe lipcowe lipcowe mamusie! Super, że nasze grono rośnie w siłę.
Wlasnie wczoraj wykręciłam się w pracy z zagranicznej podróży służbowej ale jeszcze nie powiedziałam o ciąży.
Czy macie jakieś zachcianki ciążowe? Ja zastanawiam się czy jeszcze na nie nie za wcześnie, ale wczoraj nie mogłam się oprzeć frytkom z McDonald's; )
-
Ja nie wiem czy u mnie to zachcianki czy po prostu mój organizm mi podpowiada po czym mnie nie ze mdli. Na większość jedzenia jak patrzę to tracę ochotę, ale np wczoraj Kinderek wszedł bez problemu
Stosujecie jakąś dietę ciążową? Ja się naczytałam, że w 1 trymestrze trzeba bardzo ograniczyć słodycze i fastfoody. Ale nie ma co popadać w szaleństwo i od czasu do czasu zaszaleć. Jeśli chodzi o słodycze to nawet codziennie Hihi oczywiście w niewielkich ilościach