LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAndziula_1988 wrote:Mnie mdłości zaczęły dopadać w 6tc. Najgorzej rano. Ale zdarza się, że i w dzień mnie złapie i zastanawiam się czy gonić do wc ;p na spotkaniu z szefem mnie chwyciło, ale wytrzymałam. On coś gadał, a ja myślałam tylko żeby nie puścić pawia ;p
Andziula_1988 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć, Mnie tez dopadły mdłości na całego. Jedyne co mogę jeść to sałatki warzywno-owocowe i pieczywo. Na wszystko inne reaguję paskudnymi torsjami. Najgorsze są poranki. Mycie zębów to katorga niestety imbir mi nie pomaga, więc piję niezdrową cocacolę. Ale nie będę wam już marudzić, jestem bardzo szczęśliwa i podekscytowana tą ciążą. Zniosę wszystko dla dobra dzidziusia ❤️
Andziula_1988 lubi tę wiadomość
-
Alfa_Centauri wrote:Cześć, Mnie tez dopadły mdłości na całego. Jedyne co mogę jeść to sałatki warzywno-owocowe i pieczywo. Na wszystko inne reaguję paskudnymi torsjami. Najgorsze są poranki. Mycie zębów to katorga niestety imbir mi nie pomaga, więc piję niezdrową cocacolę. Ale nie będę wam już marudzić, jestem bardzo szczęśliwa i podekscytowana tą ciążą. Zniosę wszystko dla dobra dzidziusia ❤️
Alfa_Centauri lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlfa_Centauri wrote:Cześć, Mnie tez dopadły mdłości na całego. Jedyne co mogę jeść to sałatki warzywno-owocowe i pieczywo. Na wszystko inne reaguję paskudnymi torsjami. Najgorsze są poranki. Mycie zębów to katorga niestety imbir mi nie pomaga, więc piję niezdrową cocacolę. Ale nie będę wam już marudzić, jestem bardzo szczęśliwa i podekscytowana tą ciążą. Zniosę wszystko dla dobra dzidziusia ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlfa_Centauri wrote:Cześć, Mnie tez dopadły mdłości na całego. Jedyne co mogę jeść to sałatki warzywno-owocowe i pieczywo. Na wszystko inne reaguję paskudnymi torsjami. Najgorsze są poranki. Mycie zębów to katorga niestety imbir mi nie pomaga, więc piję niezdrową cocacolę. Ale nie będę wam już marudzić, jestem bardzo szczęśliwa i podekscytowana tą ciążą. Zniosę wszystko dla dobra dzidziusia ❤️
-
Dziewczyny damy radę mamy forum to zawsze raźniej. Tym bardziej, ze my jeszcze nikomu nie powiedzieliśmy. Poprzednią stratę bardzo przeżyłam i chcę poczekać jak najdłużej zanim zrobię rodzicom ponownie nadzieję na wnusia.
-
nick nieaktualnyAlfa_Centauri wrote:Dziewczyny damy radę mamy forum to zawsze raźniej. Tym bardziej, ze my jeszcze nikomu nie powiedzieliśmy. Poprzednią stratę bardzo przeżyłam i chcę poczekać jak najdłużej zanim zrobię rodzicom ponownie nadzieję na wnusia.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny