X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • Tinnera Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2017, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ciąży bliźniaczej do końca czwartego msc tak wymiotowalam takze współczuję. Ja dzis tez mam gorszy dzień, bol głowy i nudności

"Troszkę Nas Jest.."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2017, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinnera wrote:
    W ciąży bliźniaczej do końca czwartego msc tak wymiotowalam takze współczuję. Ja dzis tez mam gorszy dzień, bol głowy i nudności
    Mam nadzieje, ze aż tak mnie męczyć nie bedzie :p

• Andziula_1988 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2017, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie mdłości zaczęły dopadać w 6tc. Najgorzej rano. Ale zdarza się, że i w dzień mnie złapie i zastanawiam się czy gonić do wc ;p na spotkaniu z szefem mnie chwyciło, ale wytrzymałam. On coś gadał, a ja myślałam tylko żeby nie puścić pawia ;p

dqpri09kh0x52aib.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2017, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andziula_1988 wrote:
    Mnie mdłości zaczęły dopadać w 6tc. Najgorzej rano. Ale zdarza się, że i w dzień mnie złapie i zastanawiam się czy gonić do wc ;p na spotkaniu z szefem mnie chwyciło, ale wytrzymałam. On coś gadał, a ja myślałam tylko żeby nie puścić pawia ;p
    By się chłop zdziwił

Andziula_1988 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2017, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja siedzę na dywanie Lena się bawi Oski pojechał do dziadków mąż go zawiózł. I czekam na 20 żeby położyć mała i samej iść spać. Padam w 5 minut.

• Alfa_Centauri Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2017, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, Mnie tez dopadły mdłości na całego. Jedyne co mogę jeść to sałatki warzywno-owocowe i pieczywo. Na wszystko inne reaguję paskudnymi torsjami. Najgorsze są poranki. Mycie zębów to katorga :( niestety imbir mi nie pomaga, więc piję niezdrową cocacolę. Ale nie będę wam już marudzić, jestem bardzo szczęśliwa i podekscytowana tą ciążą. Zniosę wszystko dla dobra dzidziusia ❤️

Andziula_1988 lubi tę wiadomość

3jgxflw1q814yhy7.png
    f2wl2n0a13n499gf.png
    [*] luty 2017 - 6 tc ; [*] grudzień 2017 - 12 tc

Wysłany: 10 listopada 2017, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alfa_Centauri wrote:
    Cześć, Mnie tez dopadły mdłości na całego. Jedyne co mogę jeść to sałatki warzywno-owocowe i pieczywo. Na wszystko inne reaguję paskudnymi torsjami. Najgorsze są poranki. Mycie zębów to katorga :( niestety imbir mi nie pomaga, więc piję niezdrową cocacolę. Ale nie będę wam już marudzić, jestem bardzo szczęśliwa i podekscytowana tą ciążą. Zniosę wszystko dla dobra dzidziusia ❤️
    Mam to samo ;) byle wszystko szło dobrze, resztę przeżyjemy! Kto jak nie My ;)

Alfa_Centauri lubi tę wiadomość

dqpri09kh0x52aib.png

Wysłany: 10 listopada 2017, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaa wrote:
    By się chłop zdziwił
    Oj byłoby śmiechu ;) ale wolę jeszcze poczekać z przekonaniem się jaka byłaby reakcja ;) zaświadczenie wezmę, ale powiem później.

dqpri09kh0x52aib.png

Wysłany: 10 listopada 2017, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa a herbatka z imbirem? Wiem, że nie na wszystkie babeczki działa tak jak napisała Alfa C. Mi osobiście trochę lżej po niej

dqpri09kh0x52aib.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2017, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alfa_Centauri wrote:
    Mam takie samo podejście aczkolwiek takie wymioty do super przyjemnych nie nalerzą ale wytrzymam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2017, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andziula_1988 wrote:
    Agniechaaaa a herbatka z imbirem? Wiem, że nie na wszystkie babeczki działa tak jak napisała Alfa C. Mi osobiście trochę lżej po niej
    Jak poczuje imbir to po samym zapachu wymiotuje :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2017, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alfa_Centauri wrote:
    A marudź! Gdzie jak.nie tu?:)

Wysłany: 10 listopada 2017, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny damy radę :) mamy forum to zawsze raźniej. Tym bardziej, ze my jeszcze nikomu nie powiedzieliśmy. Poprzednią stratę bardzo przeżyłam i chcę poczekać jak najdłużej zanim zrobię rodzicom ponownie nadzieję na wnusia.

3jgxflw1q814yhy7.png
    f2wl2n0a13n499gf.png

Wysłany: 10 listopada 2017, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Jak poczuje imbir to po samym zapachu wymiotuje :(
    Mam to samo

3jgxflw1q814yhy7.png
    f2wl2n0a13n499gf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2017, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alfa_Centauri wrote:
    Dziewczyny damy radę :) mamy forum to zawsze raźniej. Tym bardziej, ze my jeszcze nikomu nie powiedzieliśmy. Poprzednią stratę bardzo przeżyłam i chcę poczekać jak najdłużej zanim zrobię rodzicom ponownie nadzieję na wnusia.
    Jestem po 2 stratach. Przytulam❤❤

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2017, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaa wrote:
    Jestem po 2 stratach. Przytulam❤❤
    Ja tez po 2 <3 Tule

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2017, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny moje dzieci ro ciasteczkowe potwory :p zjadłam wz i mi lepiej, jak zjem cos co nie jest słodkie to odrazu zwracam

Tinnera, Andziula_1988 lubią tę wiadomość

• Tinnera Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2017, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też juz marzę by maz wszedł do domu, by dzieci poszły spać bo dziś już po prostu nie mam sil, a oczywiście jak to cała moja czwórka daje do wiwatu :)

"Troszkę Nas Jest.."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2017, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Ja tez po 2 <3 Tule
    Damy rade kto jak nie my

Agniechaaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2017, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinnera wrote:
    Ja też juz marzę by maz wszedł do domu, by dzieci poszły spać bo dziś już po prostu nie mam sil, a oczywiście jak to cała moja czwórka daje do wiwatu :)
    Masz 4 dzieci?:)

‹‹ 27 28 29 30 31 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ