LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBritty wrote:kochane chcialabym sie dołączyć tak nieśmiało dzisiaj zobaczyłam dwie wyraźne kreseczki na tescie *.* jestem taka szczesliwa! staralismy sie ponad rok, maz mial bardzo słabe wyniki nasienia, lekarz stwierdzil ze bedziemy przygotowywac sie do insminacji za 2 tyg mialam przechodzic hycosy. a tu prosze pojawil się bąbelek, naturalnie!
!Britty lubi tę wiadomość
-
Cześć Britty, fajnie że dołączyłaś gratuluję
Dziś jestem bardzo senna i zakręcona, prawie nakrzyczałam na klienta że za mało dał mi pieniędzy, on na mnie spojrzał jak na głupią bo dał mi 15 zł więcej. A ja z wątami do niego że za mało Potrzebuje dużej dawki snuBritty lubi tę wiadomość
-
Britty wrote:kochane chcialabym sie dołączyć tak nieśmiało dzisiaj zobaczyłam dwie wyraźne kreseczki na tescie *.* jestem taka szczesliwa! staralismy sie ponad rok, maz mial bardzo słabe wyniki nasienia, lekarz stwierdzil ze bedziemy przygotowywac sie do insminacji za 2 tyg mialam przechodzic hycosy. a tu prosze pojawil się bąbelek, naturalnie!
!
Też na początku nie mogłam spać, to na pewno emocje i ta wielka radość!Britty lubi tę wiadomość
10 cs szczęśliwy
-
Dziekuje kochane i rowniez wam bardzo gratuluje!!! nie sadzilam ze jeszcze w tym roku uda mi sie przejsc na fioletową strone! oby wszystkie maleństwa zdrowo sie rozwijały
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2017, 14:34
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
M@ziii wlasnie dzisiaj rozmawialysmy ze ci sie udalo kara urodziła ślicznego synka, welonce sie udalo, reszta wciąż walczy. Watek przeniósł się na fbjesli chcesz napisz mi imię i nazwisko z fb na priv to podesle zaproszenie02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Agniechaaaa wrote:Dzis sypialnie zrobię sobie w wc klecze nad porcelaną znowu
Wymioty to podobno zdrowy objaw w którym tyg pojawiły sie u cb mdlosci? Ja dzis wymiotowałam ale nie wiem czy ciążowe bo jednak to bardzo wczesna ciaza czy raczej zwykła nadkwasota02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
nick nieaktualnyBritty wrote:Wymioty to podobno zdrowy objaw w którym tyg pojawiły sie u cb mdlosci? Ja dzis wymiotowałam ale nie wiem czy ciążowe bo jednak to bardzo wczesna ciaza czy raczej zwykła nadkwasota
-
nick nieaktualny