X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2017, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po obiedzie jestem. Jestem ciągle głodna

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2017, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie zaliczyłam 1 kąkretne przytulanie porcelany. Zjadłam kak zawsze płatki z mlekiem i zdecydowanie sie nie przyjęły

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2017, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Wlasnie zaliczyłam 1 kąkretne przytulanie porcelany. Zjadłam kak zawsze płatki z mlekiem i zdecydowanie sie nie przyjęły
    Brawo Wy hehe.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2017, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaa wrote:
    Brawo Wy hehe.
    Ah ta dupa z pierwszego pawia :D Hahahah ciekawe co ja mam zjeść zeby sie przyjęło :D

• klaudia1991 Znajoma

Wysłany: 10 listopada 2017, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witacie Lipcowe mamusie, od 3 miesiecy wraz z partnerem staramy sie o dzidziusia, lecz niestety nic z tego nie wychodzi, teraz kolejny raz czekam na dwie kreski na tescie jak na zabawienie, chociaz troszke przesadzam tydzień temu miałam owulacje około 14 lub 16 listopada mam dostac miesiaczke a juz robie testy ciazowe, gdzie niestety nadal jest jedna kreska. Dzisiaj po stosunku poczułam ogromny klujący ból w podbrzuszu, troszke sie przeraziłam. Kiedy u Was tes pozytywny wskazywał dwie kreseczki ?

Klaudia
  • ss Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2017, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pierwzzej ciazy w 11dpo a teraz w 12dpo. Za wczesnie u ciebie na test .

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • klaudia1991 Znajoma

Wysłany: 10 listopada 2017, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ss Dziękuje za odpowiedz, tak to jest jak człowiek nie moze sie doczekać, ale te nerwy źle wpływają w trakcie starania sie o dzidziusia

Klaudia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2017, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klaudia1991 wrote:
    ss Dziękuje za odpowiedz, tak to jest jak człowiek nie moze sie doczekać, ale te nerwy źle wpływają w trakcie starania sie o dzidziusia
    I mogą zablokować nawet owulacje i potem przeszkadzać w zagnieżdżeniu zarodka wiec głęboki oddech i na spokojnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2017, 13:21

• klaudia1991 Znajoma

Wysłany: 10 listopada 2017, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    I mogą zablokować nawet owulacje i potem przeszkadzać w zagnieżdżeniu zarodka wiec głęboki oddech i na spokojnie :)
    Dziękuje bardzo :)

Klaudia
  • ss Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2017, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klaudia1991 wrote:

Można zrobic tez bhcg z krwi wczesniej ale nie wiem kiedy, nigdy nie robiłam.

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2017, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:

Brawo Aga :)

U nas dziś trochę lepsze samopoczucie niż wczoraj, ale większość dnia leżę bo nie mam na nic siły. Muszę zebrać tyłek i umyć głowę, bo kurde nie wiem co się wyprawia z moimi włosami w ciąży, mam długie włosy i na końcach zrobiły się okropnie wysuszone a na gorze nagle się mega przetłuszczają jak nigdy wcześniej. Zastanawiam się czy wpadam w paranoję, ale chyba mogę stosować normaknie rożnego rodzaju odżywki ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2017, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena21 wrote:
    Brawo Aga :)

U nas dziś trochę lepsze samopoczucie niż wczoraj, ale większość dnia leżę bo nie mam na nic siły. Muszę zebrać tyłek i umyć głowę, bo kurde nie wiem co się wyprawia z moimi włosami w ciąży, mam długie włosy i na końcach zrobiły się okropnie wysuszone a na gorze nagle się mega przetłuszczają jak nigdy wcześniej. Zastanawiam się czy wpadam w paranoję, ale chyba mogę stosować normaknie rożnego rodzaju odżywki ?
    Kup sobie np alterry z rossmanna. Jak już to lepiej bez zbednych silikonow i parabenow:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2017, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Ah ta dupa z pierwszego pawia :D Hahahah ciekawe co ja mam zjeść zeby sie przyjęło :D
    Próbuj wszystkiego

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2017, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klaudia1991 wrote:
    Witacie Lipcowe mamusie, od 3 miesiecy wraz z partnerem staramy sie o dzidziusia, lecz niestety nic z tego nie wychodzi, teraz kolejny raz czekam na dwie kreski na tescie jak na zabawienie, chociaz troszke przesadzam tydzień temu miałam owulacje około 14 lub 16 listopada mam dostac miesiaczke a juz robie testy ciazowe, gdzie niestety nadal jest jedna kreska. Dzisiaj po stosunku poczułam ogromny klujący ból w podbrzuszu, troszke sie przeraziłam. Kiedy u Was tes pozytywny wskazywał dwie kreseczki ?
    Nerwy nie wskazane. Cierpliwości kochana. Robienie wcześniej testów sensu nie ma tylko Cie nakręca. Zrob w dniu spodziewanej miesiączki.

• Sońkaa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2017, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się bałam seksów i kichania, jesteśmy trochę przewrażliwione, to fakt :P
    Po pierwszym przytulanku w ciąży od razu poleciałam na betę... Teraz chce mi się z tego śmiać :D

10 cs szczęśliwy <3

ckaiyx8d0qvwe3ub.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2017, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjadłam kanapkę z serkiem żółtym i narazie została w żołądku YUPI ;)

magdaa, Andziula_1988 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2017, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sońkaa wrote:
    Ja też się bałam seksów i kichania, jesteśmy trochę przewrażliwione, to fakt :P
    Po pierwszym przytulanku w ciąży od razu poleciałam na betę... Teraz chce mi się z tego śmiać :D
    Hahahah dobre

• Britty Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2017, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane chcialabym sie dołączyć tak nieśmiało dzisiaj zobaczyłam dwie wyraźne kreseczki na tescie *.* jestem taka szczesliwa! staralismy sie ponad rok, maz mial bardzo słabe wyniki nasienia, lekarz stwierdzil ze bedziemy przygotowywac sie do insminacji za 2 tyg mialam przechodzic hycosy. a tu prosze pojawil się bąbelek, naturalnie! :)

!

anecz_kaa, magdaa, Zielona1911, PixiDixi, kasiuleks, karolcia87, Andziula_1988, Paulina.G, gapa25 lubią tę wiadomość

02.09.2020 Gabryś <3
    dqprj48a0vyap3wu.png
    22.07.2018 Zuzanka <3
    gg64t5odwuht857b.png
  • Tinnera Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2017, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Btitty i gratuluję :)

Britty lubi tę wiadomość

"Troszkę Nas Jest.."
  • Vanillaice Ekspertka

Wysłany: 10 listopada 2017, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Britty wrote:
    kochane chcialabym sie dołączyć tak nieśmiało dzisiaj zobaczyłam dwie wyraźne kreseczki na tescie *.* jestem taka szczesliwa! staralismy sie ponad rok, maz mial bardzo słabe wyniki nasienia, lekarz stwierdzil ze bedziemy przygotowywac sie do insminacji za 2 tyg mialam przechodzic hycosy. a tu prosze pojawil się bąbelek, naturalnie! :)

!
    No i pięknie, rośnijcie zdrowo :)

kkarolina89 lubi tę wiadomość

Kasia27
    p19uyx8dgi2niu08.png
‹‹ 25 26 27 28 29 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ