LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witacie Lipcowe mamusie, od 3 miesiecy wraz z partnerem staramy sie o dzidziusia, lecz niestety nic z tego nie wychodzi, teraz kolejny raz czekam na dwie kreski na tescie jak na zabawienie, chociaz troszke przesadzam tydzień temu miałam owulacje około 14 lub 16 listopada mam dostac miesiaczke a juz robie testy ciazowe, gdzie niestety nadal jest jedna kreska. Dzisiaj po stosunku poczułam ogromny klujący ból w podbrzuszu, troszke sie przeraziłam. Kiedy u Was tes pozytywny wskazywał dwie kreseczki ?
Klaudia -
nick nieaktualnyklaudia1991 wrote:ss Dziękuje za odpowiedz, tak to jest jak człowiek nie moze sie doczekać, ale te nerwy źle wpływają w trakcie starania sie o dzidziusia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2017, 13:21
-
Agniechaaaa wrote:Wlasnie zaliczyłam 1 kąkretne przytulanie porcelany. Zjadłam kak zawsze płatki z mlekiem i zdecydowanie sie nie przyjęły
Brawo Aga
U nas dziś trochę lepsze samopoczucie niż wczoraj, ale większość dnia leżę bo nie mam na nic siły. Muszę zebrać tyłek i umyć głowę, bo kurde nie wiem co się wyprawia z moimi włosami w ciąży, mam długie włosy i na końcach zrobiły się okropnie wysuszone a na gorze nagle się mega przetłuszczają jak nigdy wcześniej. Zastanawiam się czy wpadam w paranoję, ale chyba mogę stosować normaknie rożnego rodzaju odżywki ? -
nick nieaktualnyLena21 wrote:Brawo Aga
U nas dziś trochę lepsze samopoczucie niż wczoraj, ale większość dnia leżę bo nie mam na nic siły. Muszę zebrać tyłek i umyć głowę, bo kurde nie wiem co się wyprawia z moimi włosami w ciąży, mam długie włosy i na końcach zrobiły się okropnie wysuszone a na gorze nagle się mega przetłuszczają jak nigdy wcześniej. Zastanawiam się czy wpadam w paranoję, ale chyba mogę stosować normaknie rożnego rodzaju odżywki ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyklaudia1991 wrote:Witacie Lipcowe mamusie, od 3 miesiecy wraz z partnerem staramy sie o dzidziusia, lecz niestety nic z tego nie wychodzi, teraz kolejny raz czekam na dwie kreski na tescie jak na zabawienie, chociaz troszke przesadzam tydzień temu miałam owulacje około 14 lub 16 listopada mam dostac miesiaczke a juz robie testy ciazowe, gdzie niestety nadal jest jedna kreska. Dzisiaj po stosunku poczułam ogromny klujący ból w podbrzuszu, troszke sie przeraziłam. Kiedy u Was tes pozytywny wskazywał dwie kreseczki ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kochane chcialabym sie dołączyć tak nieśmiało dzisiaj zobaczyłam dwie wyraźne kreseczki na tescie *.* jestem taka szczesliwa! staralismy sie ponad rok, maz mial bardzo słabe wyniki nasienia, lekarz stwierdzil ze bedziemy przygotowywac sie do insminacji za 2 tyg mialam przechodzic hycosy. a tu prosze pojawil się bąbelek, naturalnie!
!anecz_kaa, magdaa, Zielona1911, PixiDixi, kasiuleks, karolcia87, Andziula_1988, Paulina.G, gapa25 lubią tę wiadomość
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Britty wrote:kochane chcialabym sie dołączyć tak nieśmiało dzisiaj zobaczyłam dwie wyraźne kreseczki na tescie *.* jestem taka szczesliwa! staralismy sie ponad rok, maz mial bardzo słabe wyniki nasienia, lekarz stwierdzil ze bedziemy przygotowywac sie do insminacji za 2 tyg mialam przechodzic hycosy. a tu prosze pojawil się bąbelek, naturalnie!
!kkarolina89 lubi tę wiadomość