X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2017, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po obiedzie jestem. Jestem ciągle głodna

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2017, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie zaliczyłam 1 kąkretne przytulanie porcelany. Zjadłam kak zawsze płatki z mlekiem i zdecydowanie sie nie przyjęły

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2017, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Wlasnie zaliczyłam 1 kąkretne przytulanie porcelany. Zjadłam kak zawsze płatki z mlekiem i zdecydowanie sie nie przyjęły
    Brawo Wy hehe.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2017, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaa wrote:
    Brawo Wy hehe.
    Ah ta dupa z pierwszego pawia :D Hahahah ciekawe co ja mam zjeść zeby sie przyjęło :D

• klaudia1991 Znajoma

Wysłany: 10 listopada 2017, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witacie Lipcowe mamusie, od 3 miesiecy wraz z partnerem staramy sie o dzidziusia, lecz niestety nic z tego nie wychodzi, teraz kolejny raz czekam na dwie kreski na tescie jak na zabawienie, chociaz troszke przesadzam tydzień temu miałam owulacje około 14 lub 16 listopada mam dostac miesiaczke a juz robie testy ciazowe, gdzie niestety nadal jest jedna kreska. Dzisiaj po stosunku poczułam ogromny klujący ból w podbrzuszu, troszke sie przeraziłam. Kiedy u Was tes pozytywny wskazywał dwie kreseczki ?

Klaudia
  • ss Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2017, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pierwzzej ciazy w 11dpo a teraz w 12dpo. Za wczesnie u ciebie na test .

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • klaudia1991 Znajoma

Wysłany: 10 listopada 2017, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ss Dziękuje za odpowiedz, tak to jest jak człowiek nie moze sie doczekać, ale te nerwy źle wpływają w trakcie starania sie o dzidziusia

Klaudia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2017, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klaudia1991 wrote:
    ss Dziękuje za odpowiedz, tak to jest jak człowiek nie moze sie doczekać, ale te nerwy źle wpływają w trakcie starania sie o dzidziusia
    I mogą zablokować nawet owulacje i potem przeszkadzać w zagnieżdżeniu zarodka wiec głęboki oddech i na spokojnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2017, 13:21

• klaudia1991 Znajoma

Wysłany: 10 listopada 2017, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    I mogą zablokować nawet owulacje i potem przeszkadzać w zagnieżdżeniu zarodka wiec głęboki oddech i na spokojnie :)
    Dziękuje bardzo :)

Klaudia
  • ss Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2017, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klaudia1991 wrote:

Można zrobic tez bhcg z krwi wczesniej ale nie wiem kiedy, nigdy nie robiłam.

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2017, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:

Brawo Aga :)

U nas dziś trochę lepsze samopoczucie niż wczoraj, ale większość dnia leżę bo nie mam na nic siły. Muszę zebrać tyłek i umyć głowę, bo kurde nie wiem co się wyprawia z moimi włosami w ciąży, mam długie włosy i na końcach zrobiły się okropnie wysuszone a na gorze nagle się mega przetłuszczają jak nigdy wcześniej. Zastanawiam się czy wpadam w paranoję, ale chyba mogę stosować normaknie rożnego rodzaju odżywki ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2017, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena21 wrote:
    Brawo Aga :)

U nas dziś trochę lepsze samopoczucie niż wczoraj, ale większość dnia leżę bo nie mam na nic siły. Muszę zebrać tyłek i umyć głowę, bo kurde nie wiem co się wyprawia z moimi włosami w ciąży, mam długie włosy i na końcach zrobiły się okropnie wysuszone a na gorze nagle się mega przetłuszczają jak nigdy wcześniej. Zastanawiam się czy wpadam w paranoję, ale chyba mogę stosować normaknie rożnego rodzaju odżywki ?
    Kup sobie np alterry z rossmanna. Jak już to lepiej bez zbednych silikonow i parabenow:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2017, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Ah ta dupa z pierwszego pawia :D Hahahah ciekawe co ja mam zjeść zeby sie przyjęło :D
    Próbuj wszystkiego

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2017, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klaudia1991 wrote:
    Witacie Lipcowe mamusie, od 3 miesiecy wraz z partnerem staramy sie o dzidziusia, lecz niestety nic z tego nie wychodzi, teraz kolejny raz czekam na dwie kreski na tescie jak na zabawienie, chociaz troszke przesadzam tydzień temu miałam owulacje około 14 lub 16 listopada mam dostac miesiaczke a juz robie testy ciazowe, gdzie niestety nadal jest jedna kreska. Dzisiaj po stosunku poczułam ogromny klujący ból w podbrzuszu, troszke sie przeraziłam. Kiedy u Was tes pozytywny wskazywał dwie kreseczki ?
    Nerwy nie wskazane. Cierpliwości kochana. Robienie wcześniej testów sensu nie ma tylko Cie nakręca. Zrob w dniu spodziewanej miesiączki.

• Sońkaa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2017, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się bałam seksów i kichania, jesteśmy trochę przewrażliwione, to fakt :P
    Po pierwszym przytulanku w ciąży od razu poleciałam na betę... Teraz chce mi się z tego śmiać :D

10 cs szczęśliwy <3

ckaiyx8d0qvwe3ub.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2017, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjadłam kanapkę z serkiem żółtym i narazie została w żołądku YUPI ;)

magdaa, Andziula_1988 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2017, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sońkaa wrote:
    Ja też się bałam seksów i kichania, jesteśmy trochę przewrażliwione, to fakt :P
    Po pierwszym przytulanku w ciąży od razu poleciałam na betę... Teraz chce mi się z tego śmiać :D
    Hahahah dobre

• Britty Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2017, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane chcialabym sie dołączyć tak nieśmiało dzisiaj zobaczyłam dwie wyraźne kreseczki na tescie *.* jestem taka szczesliwa! staralismy sie ponad rok, maz mial bardzo słabe wyniki nasienia, lekarz stwierdzil ze bedziemy przygotowywac sie do insminacji za 2 tyg mialam przechodzic hycosy. a tu prosze pojawil się bąbelek, naturalnie! :)

!

anecz_kaa, magdaa, Zielona1911, PixiDixi, kasiuleks, karolcia87, Andziula_1988, Paulina.G, gapa25 lubią tę wiadomość

02.09.2020 Gabryś <3
    dqprj48a0vyap3wu.png
    22.07.2018 Zuzanka <3
    gg64t5odwuht857b.png
  • Tinnera Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2017, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Btitty i gratuluję :)

Britty lubi tę wiadomość

"Troszkę Nas Jest.."
  • Vanillaice Ekspertka

Wysłany: 10 listopada 2017, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Britty wrote:
    kochane chcialabym sie dołączyć tak nieśmiało dzisiaj zobaczyłam dwie wyraźne kreseczki na tescie *.* jestem taka szczesliwa! staralismy sie ponad rok, maz mial bardzo słabe wyniki nasienia, lekarz stwierdzil ze bedziemy przygotowywac sie do insminacji za 2 tyg mialam przechodzic hycosy. a tu prosze pojawil się bąbelek, naturalnie! :)

!
    No i pięknie, rośnijcie zdrowo :)

kkarolina89 lubi tę wiadomość

Kasia27
    p19uyx8dgi2niu08.png
‹‹ 25 26 27 28 29 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ