LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zielona1911 wrote:Mam troche intymne pytanie.
Jak u Was ze wspolzyciem? Bo ja od owulacji nic. Czyli od 3tygodni post bo nie ukrywam ze sie boje,ale M nalega. Ginekolog mowila ze mozna ale mam obawyZielona1911 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez chce zamówić ten segregator
Karolinka super wieści z wizyty a na kiedy termin?
Zielona my nic od transferu i jeszcze długo nic nie bedzie o ile nie do końca... ale mój M nawet nie zaczyna tego tematuWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2017, 21:23
Zielona1911 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Ja tez chce zamówić ten segregator
Karolinka super wieści z wizyty a na kiedy termin?
Zielona my nic od transferu i jeszcze długo nic nie bedzie o ile nie do końca... ale mój M nawet nie zaczyna tego tematu -
Zielona1911 wrote:Mam troche intymne pytanie.
Jak u Was ze wspolzyciem? Bo ja od owulacji nic. Czyli od 3tygodni post bo nie ukrywam ze sie boje,ale M nalega. Ginekolog mowila ze mozna ale mam obawy
Ja tuz po testach mialam obawy przed przytulankami, ale po pierwszym usg z pecherzykiem mi przeszlo, bo az sama bardzo chcialam ale poczatkowo ciezko mi sie bylo rozluznic ale poki nie ma wystajacego brzuszka, to jeszcze latwoPaulina.G lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanecz_kaa wrote:Ja już po wizycie, ale jestem troche podłamana bo ciąża jest młodsza w którym tyg miałeście pecherzyk ciążowy 3mm? Beta na szczescie podskoczyła z 250 na 1710 ( 5 dni) wiec przyrosty ok, narazie mam czekac
Musze sie jakos zebrac z tym sexem,mysle ze bezpieczna pozycja jest na łyzeczki od boku. -
Jeśli chodzi o przytulanki to my cały czas uskuteczniamy i w pierwszej ciąży też były regularnie aż do samego końca szczerze mówiąc to nie wyobrażam sobie roku bez seksu (mój mąż tym bardziej ) więc jeśli nie macie przeciwwskazań to nie ma co sobie żałować i czego się bać, nawet duży brzuch nie jest przeszkoda. Wtedy tylko wiadomo że w innych pozycjach jest wygodniej
Zielona1911, anecz_kaa, Tinnera lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny pomocy, dziś rano obudził mnie dosyć silny ból brzucha . Nie był to ból podbrzusza tylko bardziej całego brzucha, i był napięty . Czy myślicie , że dzieje się coś złego?? ;/, bardzo się boję, że czeka mnie powtórka z poprzedniej historii (poronienie biochemiczne). Nie mam żadnych plamień, teraz brzuch raczej nie boli, a wczorajsza beta wyszła prawidłowo (2652).
Pierwsza wizyta u lekarza dopiero w przyszłym tygodniu. Co myślicie?