X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • Paulina.G Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2017, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Wam Kobitki ♥️ :D

3i499vvjspjyuavk.png
  • Kinga40 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2017, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina.G wrote:
    Cześć Dziewczyny ;)
    Witam Was o rok starsza ;)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

A mi wczoraj tak brzuch wyskoczyl i zamiast jak zwykle rano się zmniejszyc, pozostal taki sam... I pojawila sie wysypka. Wiec.. witaj ciążowy brzuszku :)
    Paulina wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń

Paulina.G lubi tę wiadomość

Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015

hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci :( . 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
    3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
    Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2017, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina sto lat.

Paulina.G lubi tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2017, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina sto lat. :) Życzę ci radości każdego dnia. Życzę łez ale tych z radości. Życzę byś nigdy nie zapomniała co w życiu ważne.

Paulina.G, PixiDixi lubią tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2017, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja za 5 h mam wizytę lekarską. Przyznam że trochę zaczynam myśleć. Obok mnie śpi córeczka. Patrzę na nią i zachwycam się ile przez te prawie dwa lata się zmieniło. Oczywiście tylko na lepsze.
    Syn w szkole i jestem mega dumna że jest taki jaki jest. Wiem że bez względu na wszystko muszę być silna. Więc uśmiecham się i mówię. Wiem że będzie ok bo musi. Musi .
    W tym roku w lipcu skończyłam 34 lata. Ciąża jest z urodzinowego miesiąca mojego męża. Mam wszystko to czego pragnę a więc miłość. Więc musi być dobrze a jednak płakać mi się chce bo się panicznie boje.

Marikita lubi tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2017, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muminka83 wrote:
    A ja za 5 h mam wizytę lekarską. Przyznam że trochę zaczynam myśleć. Obok mnie śpi córeczka. Patrzę na nią i zachwycam się ile przez te prawie dwa lata się zmieniło. Oczywiście tylko na lepsze.
    Syn w szkole i jestem mega dumna że jest taki jaki jest. Wiem że bez względu na wszystko muszę być silna. Więc uśmiecham się i mówię. Wiem że będzie ok bo musi. Musi .
    W tym roku w lipcu skończyłam 34 lata. Ciąża jest z urodzinowego miesiąca mojego męża. Mam wszystko to czego pragnę a więc miłość. Więc musi być dobrze a jednak płakać mi się chce bo się panicznie boje.
    Bedzie dobrze <3 wszystkie tu znamy ten strach i będziemy sie tu wspierać :)

• magdaaq Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2017, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muminka83 wrote:
    Rybeczko kciuki najmocniejsze! Tule mocno :*
    Ja codziennie patrząc na moje dzieci myślę sobie że w nich siła i nadzieja.

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2017, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czemu ale weszlam w internet...poczytałam o krwiaku w worku owodniowym...po.co.sie pytam?
    Lena dziś gorzej.znosi dzień. Wczoraj była dzielniejsza. Jej źle mi jeszcze gorzej.

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2017, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaaq wrote:
    Nie wiem czemu ale weszlam w internet...poczytałam o krwiaku w worku owodniowym...po.co.sie pytam?
    Lena dziś gorzej.znosi dzień. Wczoraj była dzielniejsza. Jej źle mi jeszcze gorzej.
    Kochana Ty juz niczego nie wyszukuj i nie czytaj bo to tylko doprowadza do załamań nerwowych. Ja juz zrezygnowałam z wyszukiwania informacji im mniej wiem tym lepiej śpię

• magdaaq Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2017, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Kochana Ty juz niczego nie wyszukuj i nie czytaj bo to tylko doprowadza do załamań nerwowych. Ja juz zrezygnowałam z wyszukiwania informacji im mniej wiem tym lepiej śpię
    Ja nigdy nie czytam tych ceregieli ale tak mi.strasznie zal.kp ze chciałam poczytać poszukac...
    Wiecie co tak.naprawdę to ja mam.swoje wnioski na ten temat ale.nie wiem czy nie kieruje sie egoizmem względem ciąży:(
    Generalnie kazdy lekarz to wie ze wydzielanie sie oxytocyny.pod wplywem kp czy sexu jest o trylion razy mniejsze niz przy porodzie. A oni sie kurczliwie tego trzymaja bo innych argumentów nie maja...

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2017, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaaq wrote:
    Ja nigdy nie czytam tych ceregieli ale tak mi.strasznie zal.kp ze chciałam poczytać poszukac...
    Wiecie co tak.naprawdę to ja mam.swoje wnioski na ten temat ale.nie wiem czy nie kieruje sie egoizmem względem ciąży:(
    Generalnie kazdy lekarz to wie ze wydzielanie sie oxytocyny.pod wplywem kp czy sexu jest o trylion razy mniejsze niz przy porodzie. A oni sie kurczliwie tego trzymaja bo innych argumentów nie maja...
    Kochana ja jestem zdania, ze zawsze lepiej dmuchać na zimne. Ale zawsze ostateczna decyzja nakerzy do Nas

• magdaaq Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2017, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Kochana ja jestem zdania, ze zawsze lepiej dmuchać na zimne. Ale zawsze ostateczna decyzja nakerzy do Nas
    Łudze się że utrzymam laktacje i że jeszcze nim urodze będę mogła dalej karmic Lenke..

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • Nalia Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2017, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja o 15:15 mam wizytę, proszę o kciuki. ;) Od rana jakoś tak na luzie, ale zaczynam się denerwować .

❤Ada&Pola❤
    gg642n0atc7priww.png
    o1488ribmfu4nl5k.png
  • Paulina.G Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2017, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muminka83 wrote:
    Będzie dobrze Kochana♥️

3i499vvjspjyuavk.png
  • Paulina.G Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2017, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nalia wrote:
    A ja o 15:15 mam wizytę, proszę o kciuki. ;) Od rana jakoś tak na luzie, ale zaczynam się denerwować .
    Trzymam kciuki i czekam na zdjecie jesli dostaniesz ;)

3i499vvjspjyuavk.png
  • Cynamonkowaaa Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2017, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, mam silny bol w okolicy prawej nerki, przynajmniej tak mi się wydaje... Dzwoniłam do swojej lekarki, ale jest już na urlopie... Umówiłam się do innego lekarza, zawiozę mocz do laboratorium i zobaczymy... Boje się trochę. Ból nie jest bardzo silny, raczej przy ruchu i dotyku. Jak leżę to nie boli. Miała któraś z Was coś podobnego? Powinnam się martwić?

34bwdqk3ol07x06e.png
    Beta 15 DPO 843,83
    Beta 18 DPO 4089,10
  • Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2017, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynamonkowaaa wrote:
    Dziewczyny, mam silny bol w okolicy prawej nerki, przynajmniej tak mi się wydaje... Dzwoniłam do swojej lekarki, ale jest już na urlopie... Umówiłam się do innego lekarza, zawiozę mocz do laboratorium i zobaczymy... Boje się trochę. Ból nie jest bardzo silny, raczej przy ruchu i dotyku. Jak leżę to nie boli. Miała któraś z Was coś podobnego? Powinnam się martwić?
    A wzięłaś no spe? Jeśli to coś od nerek lub brzucha to powinna zadziałać rozkurczowo. Raczej nie zaszkodzi.

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png

Wysłany: 20 grudnia 2017, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wzielam nospe max. Wczoraj tez wzielam połówkę bo mnie w tych pachwinach ciągnęło...Mam nadzieje ze nie zaszkodzi.

34bwdqk3ol07x06e.png
    Beta 15 DPO 843,83
    Beta 18 DPO 4089,10

Wysłany: 20 grudnia 2017, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie będę miała znowu USG. Mam je praktycznie co tydzień. Mam nadzieje ze to nie szkodzi.

34bwdqk3ol07x06e.png
    Beta 15 DPO 843,83
    Beta 18 DPO 4089,10
  • Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2017, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynamonkowaaa wrote:
    Wzielam nospe max. Wczoraj tez wzielam połówkę bo mnie w tych pachwinach ciągnęło...Mam nadzieje ze nie zaszkodzi.
    Nie zaszkodzi, pytałam mojej gin czy mogę wziąć jak mnie ciągnie w dole brzucha i w pachwinie.
    Może pomoże. Raczej nie powinno to być nic groźnego. czasem ból tak promieniuje z innego miejsca. Nie masz problemów z oddawaniem moczu? Ale mocz zawsze możesz sprawdzić, szkoda że nie masz rannego ale może też być taki żebyś 4 godziny nie piła wcześniej i nie siusiała.

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
‹‹ 332 333 334 335 336 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ