LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień doberek
Zdrówka chorybzdom życzę! I kciuki za wizytujące dzisiaj!
U mnie rodzina dowie się w święta, w pracy już się pewnie rozniosło ale olewam toznajomi dowiedzą się w swoim czasie, jak się będziemy widzieć to się będziemy chwalić
A propos bólu - mnie często boli jak kichnięciaAtak, to prawie zawsze mocno zaboli mnie brzuch na dole.
Ogarniam się laski bo dzisiaj muszę skoczyć do pracy na 3h - Wigilia firmowa a ja zawsze zdjęcia robiłam więc obiecałam że wpadnę i ogarnę temat. Na umizgi nie zostaje bo i tak żarcie mi będzie śmierdzieć a poza tym nie chce mi się przytulać że wszystkimi ludźmi w firmie ... Hehe wiem że dziwnie to brzmi, ale u nas wigilia na prawie 100 osób
Uściski!
-
Nalia wrote:A ja chyba się zdecyduje na ten antybiotyk, bo co prawda kataru z nosa leci mi mniej, to czuję, że zaczął mi spływać po tylnej ścianie gardła, a ja nie chcę, żeby czasem mi się rozwinęło jakieś zapalenie oskrzeli.
-
cuddlemuffin wrote:A ja już odliczam godziny do 11.. Nawet mąż niespodziewanie zdecydował się pracować dziś z domu, żeby iść ze mną. Czasem myślę, że on się bardziej jeszcze martwi niż ja.
Od rana mi niedobrze i brzuch pobolewa, ale zwalam to na nerwy..
Trzymajcie kciuki! Ineczka to wizytujesz zaraz po mnie! Kto jeszcze dziś?
Spokojnie:) mnie w nocy bolał brzuch okresowo i pachwiny A rano nic:) swoją drogą ni3 da się zaszkodzić intensywnym trybem życia jeśli taki prowadzilaś przed ciążąw zdrowej,bezkompliacj8 ciąży można robić wszystko. Moja znajoma w obu ciążach jeździła niemal do końca na rowerze A w okolicach terminu skakał na skakanie i latała po schodach
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Cynamonkowaaa wrote:A mnie dzisiaj lewa noga boli? Tak jakby przy pachwinach najbardziej ale czuje właściwie całe udo
Nie wiem co to może być... U mnie wszyscy dowiadują się przez przypadek albo się pytają wprost, dlaczego? Nie wiem. Może mam to ba twarzy wypisane
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Ineczka wrote:Dzień dobry.Nadrobilam was trochę w nocy, ale padłam jak kawka.Caly dzień biegania świąteczny szał nas ogarnął a mam męża trzy dni w domu to załatwiamy ile możemy.Dziewczyny piękne maluszki bardzo się cieszę, ze wszystko dobrze i rosną
Wczoraj powiedzieliśmy dziadkom, ze będą pra dziadkami heh a tak wiedza tylko rodzice i przyjaciele znajomi dowiedzą się w sylwka trochę zaczyna być widać
dzisiaj wizyta jak nie będzie obsuwy a zawsze jest to 12:25 poprosze o kciuki denerwuje się wiem, ze będzie dobrze musi być, ale mimo wszystko
Miłego dnia
-
cuddlemuffin wrote:A ja już odliczam godziny do 11.. Nawet mąż niespodziewanie zdecydował się pracować dziś z domu, żeby iść ze mną. Czasem myślę, że on się bardziej jeszcze martwi niż ja.
Od rana mi niedobrze i brzuch pobolewa, ale zwalam to na nerwy..
Trzymajcie kciuki! Ineczka to wizytujesz zaraz po mnie! Kto jeszcze dziś?
-
Nalia wrote:A ja chyba się zdecyduje na ten antybiotyk, bo co prawda kataru z nosa leci mi mniej, to czuję, że zaczął mi spływać po tylnej ścianie gardła, a ja nie chcę, żeby czasem mi się rozwinęło jakieś zapalenie oskrzeli.
-
Cześć dziewczyny. Mam problem, wczoraj wieczorem zaczęła mnie boleć klatka piersiowa. Najpierw mąż wołał że to może serce i kazał mi wyciągnąć się odpocząć, ale nie poczułam ulgi. Dzis rano obudziłam sie i jest bez zmian, stały ucisk na górną część mostka, nad piersiami. Nic nie przynosi ulgi, ani zmiana pozycji ani nic, jak rano kasłałam to nawet bolalo bardziej. Nic poza tym sie nie dzieje kurcze, tylko ucisk, ból i ciężkie oddychanie, nie wiem co sie dzieje.
-
Loczek2018 wrote:Cześć dziewczyny. Mam problem, wczoraj wieczorem zaczęła mnie boleć klatka piersiowa. Najpierw mąż wołał że to może serce i kazał mi wyciągnąć się odpocząć, ale nie poczułam ulgi. Dzis rano obudziłam sie i jest bez zmian, stały ucisk na górną część mostka, nad piersiami. Nic nie przynosi ulgi, ani zmiana pozycji ani nic, jak rano kasłałam to nawet bolalo bardziej. Nic poza tym sie nie dzieje kurcze, tylko ucisk, ból i ciężkie oddychanie, nie wiem co sie dzieje.❤Ada&Pola❤
-
Loczek2018 wrote:Cześć dziewczyny. Mam problem, wczoraj wieczorem zaczęła mnie boleć klatka piersiowa. Najpierw mąż wołał że to może serce i kazał mi wyciągnąć się odpocząć, ale nie poczułam ulgi. Dzis rano obudziłam sie i jest bez zmian, stały ucisk na górną część mostka, nad piersiami. Nic nie przynosi ulgi, ani zmiana pozycji ani nic, jak rano kasłałam to nawet bolalo bardziej. Nic poza tym sie nie dzieje kurcze, tylko ucisk, ból i ciężkie oddychanie, nie wiem co sie dzieje.
-
Nalia wrote:To może idź do lekarza albo na IP, bo ja w sumie się nigdy z czyms takim nie spotkałam...
-
Loczek2018 wrote:Nie mam temperatury, nie kaszle (rano kasłałam ale to często tak mam normalnie bez powodu). Kurcze zastanawiam sie może to jakiś nerwoból, kilka dni temu przez 2doby miałam ból lewego pośladka aż mi drętwiała stopa, juz mama rwą mnie straszyła, ale przeszło. Może witaminek nam jakiś braknie..
-
Loczek2018 wrote:Cześć dziewczyny. Mam problem, wczoraj wieczorem zaczęła mnie boleć klatka piersiowa. Najpierw mąż wołał że to może serce i kazał mi wyciągnąć się odpocząć, ale nie poczułam ulgi. Dzis rano obudziłam sie i jest bez zmian, stały ucisk na górną część mostka, nad piersiami. Nic nie przynosi ulgi, ani zmiana pozycji ani nic, jak rano kasłałam to nawet bolalo bardziej. Nic poza tym sie nie dzieje kurcze, tylko ucisk, ból i ciężkie oddychanie, nie wiem co sie dzieje.Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Nalia, z tego co kojarze pisalas, ze mialas crp robione, przy infekcji bakteryjnej crp jest co do zasady powyzej 40. Wiec antybiotyk inaczej jest bez sensu. U nas w norwegii jest kampania przeciwantybiotykowa spoleczna i ogolnie tylko jak naprawde tego wymaga to dostaje sie antybiotyk. A tak to paracetamol, vit c, sol morska do nosa etc.
Ja sie tak wlasnie z goraczki i mega infekcji wykaraskuje wlasnie.