LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
cuddlemuffin wrote:O nie a ja chyba dziś przesadziłam, od 13 do teraz latałam po sklepach żeby skompletować prezenty ( i trochę zająć głowę, żeby nie stresować się jutrzejszym usg) i teraz leżę bo mnie coś kłuje w pachwinie po prawej stronie, ciągnie właściwie.. Myślicie, że mogłam tym wysiłkiem zaszkodzić Okruszkowi? Głupia ja. Teraz leżę, wzięłam magnez.. Do jutra umrę z nerwów
Mnie tak nieraz ciągnie w pachwinie jak dużo pochodzę albo za szybko.
-
Urszulka89 wrote:A ja myślę, że w lipcu lub w czerwcu - (co niektóre w czerwcu) będziemy się chwalić nie zdjęciami z usg a zdjęciami maluszków a jedynym naszym największym zmartwieniem będzie wybór marki pieluszek i kosmetyków
Tego sobie i Wam moje drogie życzę
Ciąża to ma być cudowny stan - wiem, że niekiedy nie łatwy ale mamy się nim cieszyć mimo wszystko bo w Nas tworzy się coś niesamowitego, magiaA nie zamartwiać się na każdym kroku czy aby wszystko jest ok. Nie mówię tu o dziewczynach z przygodami niestety... Tu rozumiem obawy i bardzo Was wspieram.
Może jestem nienormalna ale czuję że wszystko będzie ok i za kilka miesięcy będziemy się tu chwalić swoimi maleństwami i opisywać porodyBuźka :*
Czasem mam słabsze momenty ale tez w to mocno wierze
-
Cynamonkowaaa wrote:Ciągnięcia o kłucia w pachwinach są normalnym objawem - macica się rozciąga moje drogie
Potwierdzone info przez ginekologa, ja mam często uczucie zakwasow w podbrzuszu
Dzięki
Ale piękne zdjecia Maluszków ♥️Cudowne♥️ Ja odliczam dni do niedzieli... Nie moge się doczekać gdy (szczegolnie moja mama) przyszli dziadkowie otworza swoje prezenty
A jutro impreza urodzinowa z bezalkoholowym szampanemMarikita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaulina.G wrote:Uspokoilas mnie
Dzięki
Ale piękne zdjecia Maluszków ♥️Cudowne♥️ Ja odliczam dni do niedzieli... Nie moge się doczekać gdy (szczegolnie moja mama) przyszli dziadkowie otworza swoje prezenty
A jutro impreza urodzinowa z bezalkoholowym szampanemanecz_kaa, Paulina.G, Marikita lubią tę wiadomość
-
Ja też jestem jakaś mega spokojna. Wierze ze musi byc ok i ze w lipcu (ja nadal obstawiam bardziej 13 niż 8
) zobaczymy nasze już nie maleńkie maleństwo
U nas czesc znajomych dowie sie wczesniej o 3 dni od części rodziny bo idziemy na urodziny kumpla a ze widać juz wszystko i nie ma wątpliwości żadnych to nawet nie będę musiała nic mówić i każdy tam będzie wiedział ze przyszliśmy na imprezę we 3Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2017, 20:45
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
u Nas nie wie moja rodzinka bo jakos okazji nie bylo, a sluchac babci-> oby był chlopak... srednio :p mnie to najbardziej wkurzaja te teksty: to teraz synek etc a jaki ja mam na to wpływ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2017, 20:47
Carolline lubi tę wiadomość
-
U nas mieli się wszyscy dowiedzieć w święta ale dowiedzieli się w Mikołajki bo moja mama zapytała mnie wprost. Ponoć zmarniałam - fakt, wtedy mdłości męczyły mnie niemiłosiernie. Ale to wie tylko najbliższa rodzina - rodzice i rodzeństwo. Reszta dowie się jak zauważy. W pracy wie koleżanka z biura a szef dowie się po świętach.
Marikita lubi tę wiadomość
-
U mnie wiedzą tylko rodzice i brat oraz przyjaciółka. Reszta się dowie w swoim czasie. U nas to najbardziej to z mężem się cieszymy. Dla innych mam wrażenie to chleb powszedni. Emocje są stosowane bo to trzeci wnuk lub wnuczka.
Właśnie zrobiłam sobie paznokcie.
Czekam też na mężaaż łaskawie wróci z pracy.
Wszystkim gratuluję pomyślnych wizyt. Bardzo się cieszę , że wszystko ok. Najważniejsze , że zdrowe maluszki.
-
A mnie dzisiaj lewa noga boli? Tak jakby przy pachwinach najbardziej ale czuje właściwie całe udo
Nie wiem co to może być... U mnie wszyscy dowiadują się przez przypadek albo się pytają wprost, dlaczego? Nie wiem. Może mam to ba twarzy wypisane
-
U mnie ból głowy nie odpuszcza
oszaleć można
wzięłam Apap po całym dniu męczarni bo inaczej nie zmruże oka...
U mnie wszyscy już wiedza, mój mąż od początku nie był w stanie nad sobą zapanować tak bardzo się cieszy, z reszta trudno byłoby mi to ukryć, mieliśmy ostatnio same spotkania rodzinne - to ze nie piłam to jeszcze można zawsze wytłumaczyć jazda autem, ale wystającego brzucha już niewiele osób wiedziało ze się staramy, wiec nawet gdybym sue ubrała w jakiś worek to ktoś by spytał, także mam nadzieję, że po prostu wszystko będzie dobrze i staram się myśleć pozytywnie
W czwartek wizyta, odliczamMarikita lubi tę wiadomość
-
Ja po wizycie, ale tyle czasu zajęło nam usypianie Antka, bo zasnął w drodze do lekarza, no i potem kapa ze spaniem. Ogólnie wszystko dobrze, maluch ma ponad 4 cm i trochę przyspieszył ze wzrostem. Siedzi nadal po lewej stronie i fantastycznie się ruszał. Niestety nie mam zdjęcia i trochę mi szkoda, bo chciałam w święta poinformować cześć rodziny i fajnie by było tak ze zdjęciem
uspokoiłam się, że mój intensywny tryb życia nie zaszkodzil maleństwu
Agniechaaaa, PixiDixi, terka, magdaaq, Marikita lubią tę wiadomość
-
Miłego dnia dziewczynki.
Za wszystkie wizytujące dzisiaj trzymam kciuki.
U mnie dopiero minął tydzień od ostatniej wizyty A ja się już nie mogę doczekać następnej. Czasami mam wrażenie że zwarjuje .Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Kinga40 wrote:Miłego dnia dziewczynki.
Za wszystkie wizytujące dzisiaj trzymam kciuki.
U mnie dopiero minął tydzień od ostatniej wizyty A ja się już nie mogę doczekać następnej. Czasami mam wrażenie że zwarjuje .
Ja tez tak czekałam czekałam na ta wizytę (4tugodnie od poprzedniej). A teraz jeszcze 2 dni mi zostałyhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Dzień dobry.Nadrobilam was trochę w nocy, ale padłam jak kawka.Caly dzień biegania świąteczny szał nas ogarnął a mam męża trzy dni w domu to załatwiamy ile możemy.Dziewczyny piękne maluszki bardzo się cieszę, ze wszystko dobrze i rosną
Wczoraj powiedzieliśmy dziadkom, ze będą pra dziadkami heh a tak wiedza tylko rodzice i przyjaciele znajomi dowiedzą się w sylwka trochę zaczyna być widać
dzisiaj wizyta jak nie będzie obsuwy a zawsze jest to 12:25 poprosze o kciuki denerwuje się wiem, ze będzie dobrze musi być, ale mimo wszystko
Miłego dnia
Magic, magdaaq lubią tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
A ja już odliczam godziny do 11.. Nawet mąż niespodziewanie zdecydował się pracować dziś z domu, żeby iść ze mną. Czasem myślę, że on się bardziej jeszcze martwi niż ja.
Od rana mi niedobrze i brzuch pobolewa, ale zwalam to na nerwy..
Trzymajcie kciuki! Ineczka to wizytujesz zaraz po mnie! Kto jeszcze dziś?Marikita, magdaaq, Lena21 lubią tę wiadomość