LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Lekarz powiedział ze jak ma coś wyjść w moczu to wyjdzie nawet teraz. Właśnie napiłam się i czekam żeby jak najszybciej ten mocz oddać, bo dobrze by było jakbym zdążyła przed wizyta u lekarza a mam na 17...Problemów właśnie nie mam, czasem mnie coś boli w dole brzucha jak oddaje mocz ale to jak kichne w tym samym czasie na przykład.
Jak nie zdążą mi tego moczu przebadać to trudno, zadzwonię lekarzowi jak już będę miała wynik. Chciałabym żeby zobaczył pod USG czy czegoś tam nie ma -
Cynamonkowaaa wrote:Dziewczyny, mam silny bol w okolicy prawej nerki, przynajmniej tak mi się wydaje... Dzwoniłam do swojej lekarki, ale jest już na urlopie... Umówiłam się do innego lekarza, zawiozę mocz do laboratorium i zobaczymy... Boje się trochę. Ból nie jest bardzo silny, raczej przy ruchu i dotyku. Jak leżę to nie boli. Miała któraś z Was coś podobnego? Powinnam się martwić?
-
No więc wróciłam od lekarza unosząc się prawie nad ziemią- nasza Kruszynka ma 5,2cm! Fałd karkowy 0,9 kość nosowa obecna. Widziałam czterokomorowe serce, żołądek, pęcherz moczowy, mózg, małe nóżki i rączki.. A jak ona tak rozrabiała! Bo doktor sugerował, że to będzie jednak ona ( obie babcie posikają się ze szczescia) choć my z mężem byliśmy pewni, że chłopak.. Uff ale mi ulżyło mega.. Teraz nie mogę się doczekać żeby powiedzieć mamie
Agniechaaaa, Existenz, muminka83, PixiDixi, Kinga40, magdaaq, Carolline, Lena21, kashanti, Magic, krooolik, Marikita, Niecierpliwa123, anecz_kaa, karolcia87, Paulina.G, melbusia88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Właśnie moja prowadząca uznała ze raczej będę musiała się przeleczyć antybiotykiem. No ale zobaczymy, jak dzisiaj nie będę miała wyników to chociaż lekarz pod USG sprawdzi, a jutro z wynikiem pójdę już do internisty, tez mysle ze się na tym zna
-
nick nieaktualnycuddlemuffin wrote:No więc wróciłam od lekarza unosząc się prawie nad ziemią- nasza Kruszynka ma 5,2cm! Fałd karkowy 0,9 kość nosowa obecna. Widziałam czterokomorowe serce, żołądek, pęcherz moczowy, mózg, małe nóżki i rączki.. A jak ona tak rozrabiała! Bo doktor sugerował, że to będzie jednak ona ( obie babcie posikają się ze szczescia) choć my z mężem byliśmy pewni, że chłopak.. Uff ale mi ulżyło mega.. Teraz nie mogę się doczekać żeby powiedzieć mamie
Existenz, Carolline lubią tę wiadomość
-
Ja też jeszcze na luzie. Ale wiem że zobaczę serce.
Do 19ej jeszcze dużo czasu.moj zobaczy pierwszy raz W życiu dziecko W brzuchu. W piątek idę na wigilię do córki klasy pomagać. Migrena gwarantowanaMagic lubi tę wiadomość
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
cuddlemuffin wrote:No więc wróciłam od lekarza unosząc się prawie nad ziemią- nasza Kruszynka ma 5,2cm! Fałd karkowy 0,9 kość nosowa obecna. Widziałam czterokomorowe serce, żołądek, pęcherz moczowy, mózg, małe nóżki i rączki.. A jak ona tak rozrabiała! Bo doktor sugerował, że to będzie jednak ona ( obie babcie posikają się ze szczescia) choć my z mężem byliśmy pewni, że chłopak.. Uff ale mi ulżyło mega.. Teraz nie mogę się doczekać żeby powiedzieć mamie
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Ja tez mało jem a jednak jak cos tam sie w jelitach zbierało to odrazu koło nerek ostro czułam
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/fac35d826e4e.jpg
Witamy sie po wizycie. U nas wszystko w porzadku. Plci jeszcze nie widacUrszulka89, Agniechaaaa, muminka83, PixiDixi, terka, Kinga40, magdaaq, Carolline, Lena21, kashanti, Magic, Marikita, mięsko, karolcia87, Paulina.G, melbusia88 lubią tę wiadomość
-
cuddlemuffin wrote:No więc wróciłam od lekarza unosząc się prawie nad ziemią- nasza Kruszynka ma 5,2cm! Fałd karkowy 0,9 kość nosowa obecna. Widziałam czterokomorowe serce, żołądek, pęcherz moczowy, mózg, małe nóżki i rączki.. A jak ona tak rozrabiała! Bo doktor sugerował, że to będzie jednak ona ( obie babcie posikają się ze szczescia) choć my z mężem byliśmy pewni, że chłopak.. Uff ale mi ulżyło mega.. Teraz nie mogę się doczekać żeby powiedzieć mamie
Ja po cichu też liczę na córkę, a co tam!
co prawda moja mama i teściowa mają same wnuczki i wszyscy liczą na płeć męską żeby to przełamać - a najbardziej to mój szwagier bo sam ma dwie córki i liczy, że jak u nas będzie chłopak to u nich następny też
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZielona1911 wrote:Tak sadzilam ze jeszcze za wczas ale musialam sie zapytac bo nie bylabym soba. Nastpna wizyta 17.01 wiec chyba juz bedzie widac.
moje wczoraj skrzyżowały nogi i nie było opcji zeby nawet podgladac co tam chowają :p chociaż dam sobie rękę uciąć ze widziałam, ze jedemu cos dunda miedzy nogami
hihihi gin sie śmiał, ze zawsze możemy strzelać mamy 50% szans hihihi
Zielona1911, terka, Marikita, mięsko lubią tę wiadomość