LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Urszulka89 wrote:Jakie poduchy polecacie?
)
magdaaq lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Magia wrote:Ineczka, dziewczyny,
Tez miewam caly czas bole kregoslupa. Czy ta poduszka C inaczej rogal pomaga?
Idzie sie na tym ulozyc jakos?
Bede wdzieczna za Wasze opinieMaz jak wcxorsj zobaczył tego rogala zapytał się czy on z nami będzie spał pow ze z nami nie ze mna heh
magdaaq lubi tę wiadomość
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
cuddlemuffin wrote:Dziewczyny jak wrzucić tu taką miniaturkę zdjecia jak Wy czasem wrzucacie? Ale bez wstawiania najpierw gdzies do internetu i potem link, tylko od razu tu.. Nie ogarniam.
Ineczka wrote:Ja dzisiaj rano obudziłam się z mniejszym bólem kręgosłupa mam nadzieje, ze zupełnie przejdzie jak dłużej na niej pośpie.Najwygodniej mi na lewym boku poducha między nogi dontego dłuższej części się przytulam i śpię
Maz jak wcxorsj zobaczył tego rogala zapytał się czy on z nami będzie spał pow ze z nami nie ze mna heh
Haha...fajnie no I dobrze ze mniej boli kregoslup... ciekawe czy ten rogal sie zmiesci ze mna I z mezem..Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2018, 15:19
Magia -
Osnowa wrote:Dopiero mam za tydzień. 12.01
-
Dopiero teraz wrocilam i tel.padl....
Dziewczyny ,nosze pod sercem DWOCH CHŁOPAKÓW !!!!!!Kinga40, muminka83, Existenz, karolcia87, Paulina.G, kasiuleks, shadee, melbusia88, terka, magdaaq, PolaP, pi84, Vanilka, magdis, anecz_kaa, Urszulka89, Ove, Sabinkak, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Magia wrote:Haha...fajnie no I dobrze ze mniej boli kregoslup... ciekawe czy ten rogal sie zmiesci ze mna I z mezem..Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Jestem tak rozemocjonowana....wiecie co moja pappa a dokladnie usg genetyczne,ktore zrobilam na NFZ jest skopane koncertowo,moja gin zrobila mi w ramach wizyty cale usg genetyczne jednego malucha bo....lekarz na nfz zrobil pomiar NT kompletnie zle, tzn.dziecko mysi lezec na plecach i tylko taki pomiar avwzial lekarz pomiar jak maluch lezal na brzuchu. W opisie byl brak kosci nosowe....ogolnie do smietnika caly pomiar,wyobrazacie sobie??
-
PixiDixi wrote:Dopiero teraz wrocilam i tel.padl....
Dziewczyny ,nosze pod sercem DWOCH CHŁOPAKÓW !!!!!!PixiDixi lubi tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Decadence wrote:O masz, a ja myślałam, że wczoraj, nie wiem, skąd to sobie wytrzasnęłam. Ogólnie mam wrażenie ostatnio, że dysponuję połową mózgu. Poważnie, takie mnie czasem rozkojarzenie dopada i takie numery wywijam, że klękajcie narody.
Ja mam tak samo... Serio aż mój się że mnie śmieje co ja odwalam. Jak nieogarnieta jakas -
No chyba wisi nad nami w przyszlosci echo serca jednego z maluchow bo gin zauwazyla jakis obszar hypogeniczny w sercu,ale powiedziala,ze jak jest to jakas wada to nie wielka poki co powiedziala,ze do obserwacji. Dziewczyny,jestem oburzona tym lekarzem i moja gin rowniez .....jego pomiary niezgodne ze sztuka ....i wiecie co sobie mysle,ja to mam szczescie bo chodze do b.dobrej lekarki i czesto a jak jakas inna pacjentka,ktora powiedzmy nie stac na wydatek na prywatnego lekarza i ma tylko te 3 usg i trafia jej sie ten doktorek z nfz i opiera sie ona na niby dobrych wynikach a jednak jest cos nie tak to co?.....
On doskonale wiedzial,ze robi zle i olal....
Krwiak jest nadal,nadal lutek i dupek i lezenie. Krwiak bardzo delikatnie sie zmniejszylWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2018, 16:16
-
Muminka d-dimery masz super....w ciazy potrafi byc wyzszy,ale Twoj fibrynogen tez nie jest mocno wysoki. Przyjmujesz leki rozrzedzajace dlatego poza tym do pelnego obrazu brakuje pozostalych czynnikow krzepniecia INR i Aptt.
Fibrynogen podwyzsza sie tez przy stanach zapalnych,zwyrodnieniowych .
To nie jest zly wynik ,poza tym np. D-dimery bafa sie znowu za 2 tyg i znoeu za 2 tyg. Wtedy jest pelny obraz.