LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
magdaaq wrote:I prawidlowo! Kurde 600zl ehh. Najwazniejsze ze masz refundacje. No to spoko bo u niej za miesiąc u niego za 2 tyg i jest po rowno:-)
Niezla kwota hehe...dopiero teraz tak sie tak zorganizowalam ...
,z Marysia cala ciaze placilam....jakos nie pomyslalam,ze mozna sie postrac o refundacje. Nam to bardzo pomoglo bo np.wizyta u mojej gin to koszt teraz 350 zl. U tego gina co pisze clexane 250 zl takze sami lekarze 700 zl....
-
PixiDixi wrote:Niezla kwota hehe...dopiero teraz tak sie tak zorganizowalam ...
,z Marysia cala ciaze placilam....jakos nie pomyslalam,ze mozna sie postrac o refundacje. Nam to bardzo pomoglo bo np.wizyta u mojej gin to koszt teraz 350 zl. U tego gina co pisze clexane 250 zl takze sami lekarze 700 zl....
Ja licze ze bede miała wizyty max co 3 tyg jak nie 2 jesli nic sie nie zmieni. Ale to juz lekarz oceni.
Wogole masakra ze gin licza.sobie ciaze blizniacze drozej..wizyta jest wizyta. A wszedzie jak.widze to.jest drozej
-
magdaaq wrote:Sie okaze sie okaze:-) ja to ciagle powtarzam ze.w tych chłopskich ciazach takie hocki klocki wychodza więc zobacz masz dwoch
takze i ja bede pewnie miala synusia:-) choc marzenie zostalo o coreczce
No nic nie wplynie na mnie bo stres jest silniejszy i nie przeskocze jedynie co.to z tego wszystkiego teraz mam.napięte podbrzusze i parcie straszne. To nerwy. A caly dzien byl.ok ale weszlam na watek czerwcowek i odechcialo mi.sie wszystkiego:-( i to tez.wplynelo na psychike.
Ja przestalam podczytywac,nic nie chce wiedziec,widziec,takie wyparcie. Siedze sobie tutaj i jest oki
Powiem Ci,ze myslalam,ze bedzie parka lub znowu babeczki a informacja,ze same chlopaki wbila mnie w fotel troszke hihi....
Co bylo i jest dla mnie zaskoczeniem,ze nie chce mi sie kompletnie slodyczy a we wszystkich ciazach z corkami to na tony jadlam slodkosci i co jest ciekawe najmniej poki co prztylam...3 kg. -
magdaaq wrote:No cale szczęście bo jak żyć?
Ja licze ze bede miała wizyty max co 3 tyg jak nie 2 jesli nic sie nie zmieni. Ale to juz lekarz oceni.
Wogole masakra ze gin licza.sobie ciaze blizniacze drozej..wizyta jest wizyta. A wszedzie jak.widze to.jest drozej
Madzia,tez mialam takie wewnetrzne oburzenie,ale popatrz kazde dziecko obmiezyc ,zbadac i dla kazdego czas poswiecic takze rozumiem..... -
PixiDixi wrote:Madzia,tez mialam takie wewnetrzne oburzenie,ale popatrz kazde dziecko obmiezyc ,zbadac i dla kazdego czas poswiecic takze rozumiem.....
Co.do.forum.kurcze tak weszlam.bo weszlam rzadko to robie no ale nie.spodziewalam.sie takich wieści. Juz wchodzić nie bede. Uwazam.ze mimo.wszystko nasza grupa nasz miesiąc jest szczęśliwy.
-
PixiDixi wrote:Ja przestalam podczytywac,nic nie chce wiedziec,widziec,takie wyparcie. Siedze sobie tutaj i jest oki
Powiem Ci,ze myslalam,ze bedzie parka lub znowu babeczki a informacja,ze same chlopaki wbila mnie w fotel troszke hihi....
Co bylo i jest dla mnie zaskoczeniem,ze nie chce mi sie kompletnie slodyczy a we wszystkich ciazach z corkami to na tony jadlam slodkosci i co jest ciekawe najmniej poki co prztylam...3 kg.taki strzał
-
muminka83 wrote:Neoparin jest dokładnie tym co ten Clexane. Dokładnie ten sam skład i dodatki. Cena po refundacji 3,57 zł
-
muminka83 wrote:I ja opakowanie mam na 3 dni. Masakra. Dobrze że teraz będziemy więcej luteiny bo przez dupka poszło ponad 300 zł tylko na ten lek . Teraz będę zwiększać luteinę do 6 tabletek 100 mg i 3 dupków
-
muminka83 wrote:I ja opakowanie mam na 3 dni. Masakra. Dobrze że teraz będziemy więcej luteiny bo przez dupka poszło ponad 300 zł tylko na ten lek . Teraz będę zwiększać luteinę do 6 tabletek 100 mg i 3 dupków
-
magdaaq wrote:Potrzebujesz recepte:-)) zorientuje sie mam obok siebie 3 apteki. I zobacze po ile maja. Dziękuję za pomoc.
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
magdaaq wrote:Potrzebujesz recepte:-)) zorientuje sie mam obok siebie 3 apteki. I zobacze po ile maja. Dziękuję za pomoc.
Koniecznie sprawdź w różnych. Ja też dzwoniłam i pytałam o cenę i była różnica 13 zł na opakowaniu.muminka83, magdaaq lubią tę wiadomość
-
magdaaq wrote:Muminko juz sprawdzilam i mam doz i tam 27.49. Szok! Taka roznica.
Proponuje też zamianę na Neoparin. Po refundacji płacić 40 a 3,57 to różnica a skład ten sam. Sama w połowie zmieniałam i nie było problemumagdaaq lubi tę wiadomość