LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
muminka83 wrote:Jak dobrze że o tym była mowa.
Proponuje też zamianę na Neoparin. Po refundacji płacić 40 a 3,57 to różnica a skład ten sam. Sama w połowie zmieniałam i nie było problemu
-
Cynamonkowaaa wrote:Ja dupka za 19,90 zł
A w drugiej aptece 40zł wiec jest przebicie ;/
muminka83 lubi tę wiadomość
-
muminka83 wrote:Neoparin jest dokładnie tym co ten Clexane. Dokładnie ten sam skład i dodatki. Cena po refundacji 3,57 zł
Niestety nie....biodostepnosc neoparinu to tylko 18 gidzin clexanu 24 godziny,pozornie to samo....pracuje w firmie farmaceutycznej mam to z pierwszej reki. -
W doz online chyba jest taniej niż w doz stacjonarnie, więc też warto sprawdzić
Są jeszcze apteki internetowe z możliwością odbioru osobistego w różnych stacjonarnych.. Ja ostatnio kupowałam taniej Femibion na alecco.pl -
Na duphaston nie ma refundacji,jest tylko na luteine refundacja. Dlatego apteki moga swobodnie nazucac marze ńa leki bez refundacji stad takie roznice. Tam gdzie jest najtaniej przedstawiciel firmy dal aptece duzy rabat a apteka nie skonsumowala tego rabatu tylko oddaje pacjentowi w postaci nizszej ceny.
magdaaq lubi tę wiadomość
-
Pytam dlatego że dwóch lekarzy pytając ich niezależnie stwierdziło że różnica jest w cenie a nie ma wpływu na leczenie kobiet w ciąży muszących ten lek brać. Pytałam konkretnie który jest lepszy i który według nich ma większą skuteczność. Kazali brać raz na dobę plus acard.
-
magdaaq wrote:Ja zobaczymy narazie mam 2x2 i luteina 2x2 podjezykowa
magdaaq lubi tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤