LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
http://allegro.pl/mega-zestaw-poduszka-ciazowa-4w1-antywstrzasowa-i6557203811.html
Tu link. Ja mialam taka. I teraz kupię nową bo z w ciąży z Lenka i po kp i jej spaniu w tym jako kokon nam.się konkretnie zużyla. Mega intensywnie jej uzywalismy. Jezdzila z nami wszędzie:-)PixiDixi lubi tę wiadomość
-
http://allegro.pl/poduszka-ciazowa-3w1-kojec-do-karmienia-rogal-puch-i6580421874.html
Sa tez takie krótkie ale nie zamieniłabym.swojego węża C na ta. Zarąbiście jest się owinąć dookola taka duża. Plecy odpoczywaja brzuch jest bezpieczny i się wypoczywaPixiDixi lubi tę wiadomość
-
Osnowa wrote:Hehe. Tacy malusi jesteśmy
taki brzucho mam jak się najem, ale ogólnie to wygląda bardziej na oponę tłuszczową a nie brzuch ciążowy
ogólnie to tak jeszcze nic nie widać
wy dziewczyny w tym momencie ciąży to macie już spore, a ja taki mini. Zastanawiam się czy wszystko ok. Czy rośnie i czy żyje.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b058fb5630fe.jpg
-
Cześć laski ) odczytuje Was cały weekend booooo mam raj
z piątku na sobotę moi rodzice zabrali dzieci do siebie czyli na dół na noc. A z soboty na niedzielę została moja kochana Lilcia u daiadków-rodziców Kondzia. Mam luuuz;) te co mają więcej dzieci wiedzą o czym mówię
Oliśko się bawi a ja nadrabiam
Pixi ogromne gratulacje :* super że troszkę szNase się u Was wyrównały;) strasznie się cieszę.
Ja chyba znajdę lekarza który tylko mi badania będzie wypisywał ale nie będzie badał-niestety wiem jak to wygląda z dwóch stron i często nie potrzebnie ktoś robi stres.ciekawe czy mi się uda.
Magdaaq ja nadal myślę o Was i wierzę że będzie dobrze! Musi być :*magdaaq, PixiDixi, Carolline lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Pixi, super wieści. Gratuluję chłopaków.
Urszulka89 wrote:Chodziło mi czy macie sprawdzone z jakieś firmy?
Ja też chodzę do dwóch gin - do jednego bardziej po skirowania/ recepty, bo mam pakiet w Luxmed.
Jutro właśnie idę i zapytam od razu o to ryzyko samoistne porodu przedwczesnego, bo trochę mnie ta statystyka martwi.
Wy macie takie informacje na swoich badaniach pappa? (Oczywiście te które robiły)
Jeszcze w temacie boli kregoslupa/ pachnie - ja bym od razu uderzyła równocześnie do ortopedyczne i sprawdzonego rehabilitanta. Mnie na razie nic nie boli, ale wiem ze przy bardziej zaawansowanej ciąży będę musiała skorzystać z rehabilitanta.
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
Jak macie w swoich miastach lub niedaleko targi dla mam to polecam.ja byłam z Olisiem i załapałam się na usg 3d
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2018, 07:56
magdaaq, PixiDixi lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic wrote:Cześć laski ) odczytuje Was cały weekend booooo mam raj
z piątku na sobotę moi rodzice zabrali dzieci do siebie czyli na dół na noc. A z soboty na niedzielę została moja kochana Lilcia u daiadków-rodziców Kondzia. Mam luuuz;) te co mają więcej dzieci wiedzą o czym mówię
Oliśko się bawi a ja nadrabiam
Pixi ogromne gratulacje :* super że troszkę szNase się u Was wyrównały;) strasznie się cieszę.
Ja chyba znajdę lekarza który tylko mi badania będzie wypisywał ale nie będzie badał-niestety wiem jak to wygląda z dwóch stron i często nie potrzebnie ktoś robi stres.ciekawe czy mi się uda.
Magdaaq ja nadal myślę o Was i wierzę że będzie dobrze! Musi być :*
-
karolcia87 wrote:Ja muszę kupić nowy pokrowiec do mojej poduchy bo po użytkowaniu z młodą zdążył się lekko poprzecierać.
Magic lubi tę wiadomość
-
Magdaaq A skąd zamawiasz? Bo ja sie zastanawiam nad kupnem poduszki:)
Kurczę wiecie jaki sen miałam! Idź matkośniło mi się że byłam w szpitalu na usg prebatalnyn i dziecko jakby było już poza mną tzn brzuchem i widziałam cipcie! Matko ale ja mam schizy już
ogólnie maluszek żył
i zastanawiałam się jak ja powiem że urodziłam w 3 miesiącu:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2018, 08:03
magdaaq lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic wrote:Magdaaq A skąd zamawiasz? Bo ja sie zastanawiam nad kupnem poduszki:)
Kurczę wiecie jaki sen miałam! Idź matkośniło mi się że byłam w szpitalu na usg prebatalnyn i dziecko jakby było już poza mną tzn brzuchem i widziałam cipcie! Matko ale ja mam schizy już
ogólnie maluszek żył
Haha ta Cora chodzi Ci po glowie ze hey
Mi tez ale jutro pewnie dyndola zobacze i po sprawie
-
Magic wrote:Czytałam marcowki teraz... czasami lubię zajrzeć na wyższe wątki bo ludzie opowieści z porodów
ja to chyba położną powinnam być
Hahaha. Magic czy my w czymś inne jestesmy???Magic lubi tę wiadomość
-
Magic wrote:Magdaaq A skąd zamawiasz? Bo ja sie zastanawiam nad kupnem poduszki:)
ogólnie maluszek żył
Hahaha w 3 miesiącu to faktycznie tylko sen. A to pewnie będzie chłopak,? -
Ok już widzę
ja znalazłam na allegro A na olx miałam ofertę fotelik 0-13plus rogal
ale mi uciekła gdzieś
No a jak. Ja się śmieje że tyle dzieci co ja mam to niezłe mam doświadczenie ale nie wiem czy przeżyła bym te krzykiLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018