LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
panan12 wrote:Hahaha w 3 miesiącu to faktycznie tylko sen. A to pewnie będzie chłopak,?
chodzi mi o płeć dziecka już drugi raz w tej ciąży sn i mi się dziewczynka
W poprzednich ciązach-w pierwszej sniło mi się że moja mama urodziła córke mojąA w drugiej śniła mi się Lilka u teściów A za jej pod plecami chłopiec a teściowa do mnie "to wasze?" A ja tak
twkze uwaga ja jestem czarownica ,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2018, 08:26
magdaaq, Ove lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic wrote:Ok już widzę
ja znalazłam na allegro A na olx miałam ofertę fotelik 0-13plus rogal
ale mi uciekła gdzieś
No a jak. Ja się śmieje że tyle dzieci co ja mam to niezłe mam doświadczenie ale nie wiem czy przeżyła bym te krzyki
-
U Magdy czas zapieprza bo ma dużo zajęć i dzień jej leci
u mnie się wlecze bo sama w domu
cały tydzień. I nic ciekawego do zrobienia ale stwierdziłam że w kolejnym tygodniu poodwiedzam dziadków coś porobię ciekawego
Dziewczyny potrzebuje rady bo bardzo chce zrobic to usg genetyczne i test pappa ale okazało się że mam tylko 250 zł. To co lepiej zrobić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2018, 08:21
-
panan12 wrote:U Magdy czas zapieprza bo ma dużo zajęć i dzień jej leci
cały tydzień. I nic ciekawego do zrobienia ale stwierdziłam że w kolejnym tygodniu poodwiedzam dziadków coś porobię ciekawego
Ale.dni uciekaja.bo Lenka zaczela chodzic i daje czadu. Co.sie.z.niej usmieje to moje. Wtedy zapominam o sytuacji i jest lzej:-)
-
panan12 wrote:U Magdy czas zapieprza bo ma dużo zajęć i dzień jej leci
Dziewczyny potrzebuje rady bo bardzo chce zrobic to usg genetyczne i test pappa ale okazało się że mam tylko 250 zł. To co lepiej zrobić?
Ja pappy nie robiłam. Ale.nie.z.powodu kasy.
Usg mi wystraczylo. Wiecej wiedziec.nie chce.
-
Mini89 wrote:Super zaczęta niedziela. Na papierze zauważyłam krew jednak z każdym podtarciem coraz jaśniejsza. Wzięłam leki luteine i sprawdzę za chwile czy jest więcej ... mam nadzieje ze się tylko zadrapalam wieczorem:(
-
magdaaq wrote:Jak nie masz możliwości pożyczyć do badania pappa to chyba nic nie zrobisz...
Ja pappy nie robiłam. Ale.nie.z.powodu kasy.
Usg mi wystraczylo. Wiecej wiedziec.nie chce.
A na usg są w stanie wykryć zespół downa? Czy pape można zrobić później np w lutym?