X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2024
Odpowiedz

Lipiec 2024

Oceń ten wątek:
  • Ania1985 Autorytet

Wysłany: 24 lipca, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorki. Pomyliłam sie. Mielismy 2 dawki do roczku. Szczepienia po roczku jeszcze nie robilismy.

age.png

1.2023 - cb [*]
    4.2023 - 10tc [*]
    👶 - 10.07.2024 - synek (CC)
    Nabyty zespół anyfosfolipidowy, heparyna w ciąży. 💉
  • LAYLA1 Przyjaciółka

Wysłany: 24 lipca, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1985 wrote:
    Sorki. Pomyliłam sie. Mielismy 2 dawki do roczku. Szczepienia po roczku jeszcze nie robilismy.
    Dzięki!

• Ania1985 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ale tu cisza …. w międzyczasie pojawilo sie tyle nowych watkow, ze ledwie odnalazlam nasz lipiec 🤣

Jakie sie macie, jak wasze maluchy?

Ja zrobilam AMh. Wynik 1,05. Takze nie powala. Moja dr mowi, ze jak myslimy o drugim dziecku to radzi sie spieszyc 🙈

age.png

1.2023 - cb [*]
    4.2023 - 10tc [*]
  • Asia2000 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1985 wrote:
    Hej, ale tu cisza …. w międzyczasie pojawilo sie tyle nowych watkow, ze ledwie odnalazlam nasz lipiec 🤣

Jakie sie macie, jak wasze maluchy?

Ja zrobilam AMh. Wynik 1,05. Takze nie powala. Moja dr mowi, ze jak myslimy o drugim dziecku to radzi sie spieszyc 🙈

Tez jestem lupcowka chodz z watku sierpnuowego.Z moim doswiadczeniem powiem tylko ze w wieku 37 lat z amh 0,4 przy 8 pelnych pricedurach in vitro udalo sie urodzic corke. Lekarze juz ceneralnie mnie skreslili:), a 6 lat pozniej wiadomo w jakim wieku zaszlam naturalnie bez zbednych staran bo przeciez lekarze nie dawali szans a moje amh pewnie szoruje po dnie. Liczy die bardziej obraz usg tzn. Ile jest pecherzykow i poziom fsh w pierwszej fazie cyklu. Pozdrawiam

age.png
  • Ania1985 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia2000 wrote:
    Tez jestem lupcowka chodz z watku sierpnuowego.Z moim doswiadczeniem powiem tylko ze w wieku 37 lat z amh 0,4 przy 8 pelnych pricedurach in vitro udalo sie urodzic corke. Lekarze juz ceneralnie mnie skreslili:), a 6 lat pozniej wiadomo w jakim wieku zaszlam naturalnie bez zbednych staran bo przeciez lekarze nie dawali szans a moje amh pewnie szoruje po dnie. Liczy die bardziej obraz usg tzn. Ile jest pecherzykow i poziom fsh w pierwszej fazie cyklu. Pozdrawiam

Gratuluje dzieciaczkow i sily! ❤️

No my bysmy ewentualnie mysleli o drugim za rok, tzn podjac starania. Problemu z zajściem w ciaze nie mielismy, bardziej z utrzymaniem, ale juz znamy przyczyne i przy drugiej ciazy pewnie tez by byla heparyna.

Jedynie to wahamy sie, czy fizycznie damy rade. Jakby sie dziecko urodzilo w 2027 to ja bym miala 42, partner-45. Teraz nas juz wszystko pobolewa 🤣 No i martwi nas to, czy bedzie zdrowe….

No zobaczymy. W przyszlym roku wrocimy do rozmowy.

age.png

1.2023 - cb [*]
    4.2023 - 10tc [*]
‹‹ 806 807 808 809 810
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ