Lipiec 2024
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, ale tu cisza …. w międzyczasie pojawilo sie tyle nowych watkow, ze ledwie odnalazlam nasz lipiec 🤣
Jakie sie macie, jak wasze maluchy?
Ja zrobilam AMh. Wynik 1,05. Takze nie powala. Moja dr mowi, ze jak myslimy o drugim dziecku to radzi sie spieszyc 🙈 -
Ania1985 wrote:Hej, ale tu cisza …. w międzyczasie pojawilo sie tyle nowych watkow, ze ledwie odnalazlam nasz lipiec 🤣
Jakie sie macie, jak wasze maluchy?
Ja zrobilam AMh. Wynik 1,05. Takze nie powala. Moja dr mowi, ze jak myslimy o drugim dziecku to radzi sie spieszyc 🙈
Tez jestem lupcowka chodz z watku sierpnuowego.Z moim doswiadczeniem powiem tylko ze w wieku 37 lat z amh 0,4 przy 8 pelnych pricedurach in vitro udalo sie urodzic corke. Lekarze juz ceneralnie mnie skreslili:), a 6 lat pozniej wiadomo w jakim wieku zaszlam naturalnie bez zbednych staran bo przeciez lekarze nie dawali szans a moje amh pewnie szoruje po dnie. Liczy die bardziej obraz usg tzn. Ile jest pecherzykow i poziom fsh w pierwszej fazie cyklu. Pozdrawiam -
Asia2000 wrote:Tez jestem lupcowka chodz z watku sierpnuowego.Z moim doswiadczeniem powiem tylko ze w wieku 37 lat z amh 0,4 przy 8 pelnych pricedurach in vitro udalo sie urodzic corke. Lekarze juz ceneralnie mnie skreslili:), a 6 lat pozniej wiadomo w jakim wieku zaszlam naturalnie bez zbednych staran bo przeciez lekarze nie dawali szans a moje amh pewnie szoruje po dnie. Liczy die bardziej obraz usg tzn. Ile jest pecherzykow i poziom fsh w pierwszej fazie cyklu. Pozdrawiam
Gratuluje dzieciaczkow i sily! ❤️
No my bysmy ewentualnie mysleli o drugim za rok, tzn podjac starania. Problemu z zajściem w ciaze nie mielismy, bardziej z utrzymaniem, ale juz znamy przyczyne i przy drugiej ciazy pewnie tez by byla heparyna.
Jedynie to wahamy sie, czy fizycznie damy rade. Jakby sie dziecko urodzilo w 2027 to ja bym miala 42, partner-45. Teraz nas juz wszystko pobolewa 🤣 No i martwi nas to, czy bedzie zdrowe….
No zobaczymy. W przyszlym roku wrocimy do rozmowy. -